maus Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 (popravljeno) evo .. najdu .. zelo podobno imam... tale je pa za versaćija: to mam ponavadi s sabo na potovanjih .. predvsem zaradi mazanja verige in morebitnega krpanja luknjastih luknic v pnevmatiki Popravljeno Julij 27, 2017. Popravil maus DAMI34 1
Snečer Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 18 minutami, maus pravi: evo .. najdu .. zelo podobno imam... tale je pa za versaćija: to mam ponavadi s sabo na potovanjih .. predvsem zaradi mazanja verige in morebitnega krpanja luknjastih luknic v pnevmatiki kaj podobno, enako maš kot jaz, od kanadčana sicer pa 1A roba maus 1
maus Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 9 minutami, Snecer pravi: kaj podobno, enako maš kot jaz, od kanadčana sicer pa 1A roba jp . od kanadčana .. edino nimam treh nastavitev ampak samo eno nastavitev roba je pa res 1A
Snečer Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: jp . od kanadčana .. edino nimam treh nastavitev ampak samo eno nastavitev roba je pa res 1A aha, maš starejši model verjetno, moj je 2015 se mi zdi
maus Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: aha, maš starejši model verjetno, moj je 2015 se mi zdi od začetka leta 2012 ...
bajkr88 Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 kje se pa to kupi da je pocen pa hitro dobiš ?
Snečer Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 tu majo http://www.packjack.ca/index.php maus 1
MiNa Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 5 urami, Rogerg pravi: kje se pa to kupi da je pocen pa hitro dobiš ? Kupiš 2 U Alu profila in narediš sam (DIY) kot tisto iz moje povezave (cena za cca 1 six pack). Oglasi se mi ga boš imel že jutri . Zivnorc, sesir in DAMI34 3
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 tale vijak se veliko odvija, pa sem menjal za črni titan DAMI34 in MiNa 2
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pa diske sem še malo utrdil s titanom, zdaj menda bo DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Nove barve za 2018: MiNa, J.a.m.e.s, Efendi in 1 other 3 1
Fantocci Objavljeno Avgust 11, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2017 Ob 5.8.2017 ob 16:24, DAMI34 pravi: Nove barve za 2018: SMB je najjaći. J.a.m.e.s in Efendi 2
sesir Objavljeno Avgust 12, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2017 (popravljeno) pred 12 urami, Fantocci pravi: SMB je najjaći. Džabe...nima zlate verige se pravi NE sune... @Snecer ne pozabi loctite....šravfi na mopedu se pred zategom namažejo z loctite....da se ti un na vilicah odtegoval...ziher ga ne uporabljaš!? Popravljeno Avgust 12, 2017. Popravil sesir
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 mam, a ne dajem gor, v navodilih piše da je tisto v bistvu protikoroziji, za zateg pa mam pravi Nm, in redno preverjam šraufe. Titan teh težav nima. Večino kar sem dol odvil, ni blo namazano. poleg vijakov sem dobil te zadeve in navodila oz opizorila, pri večini piše protikorozijska snov. na vilici? Nihajka zadaj, aksa ima varnostno sponko, spredaj pa ne vem kerega si mislil, tisti za akso razmaknit ni mel gor, ker so že nkrat gume menjali pa majstri ne dajo
sesir Objavljeno Avgust 14, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 pred 23 minutami, Snecer pravi: mam, a ne dajem gor, v navodilih piše da je tisto v bistvu protikoroziji, za zateg pa mam pravi Nm, in redno preverjam šraufe. Titan teh težav nima. Večino kar sem dol odvil, ni blo namazano. poleg vijakov sem dobil te zadeve in navodila oz opizorila, pri večini piše protikorozijska snov. na vilici? Nihajka zadaj, aksa ima varnostno sponko, spredaj pa ne vem kerega si mislil, tisti za akso razmaknit ni mel gor, ker so že nkrat gume menjali pa majstri ne dajo Na R1 se spomnim na sprednjih vilicah sta po dva šravfa in ko ju odviješ se po vijaki vidi modro...bolj pomemben je locktite pri diskih,vilice v križu,zavorne čeljusti... Da je proti koroziji nisem slišal...vem,da če daš malo na šravf in zaviješ ne spusti in da to locktite...aja pa različno močni so...kateri za kam pa ne vem več....
Snečer Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Ob 14. 8. 2017 ob 14:41, sesir pravi: Na R1 se spomnim na sprednjih vilicah sta po dva šravfa in ko ju odviješ se po vijaki vidi modro...bolj pomemben je locktite pri diskih,vilice v križu,zavorne čeljusti... Da je proti koroziji nisem slišal...vem,da če daš malo na šravf in zaviješ ne spusti in da to locktite...aja pa različno močni so...kateri za kam pa ne vem več.... tu je en šrauf na levi vilici ma ta snov je za "vse", evo spet dobil poleg, se vidi, da na dveh šraufih ni blo nič gor (očitno ko se je menjalo bremz "zajle"), ostalo tovarniško DAMI34 in CINDAPP 2
dlicen Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Loctite in tale mast sta v bistvu skoraj diametralno nasprotni zadevi. Loctite drži, da se ne odvije. Ta mast (bakrena,...) pa ima nalogo, da prepreči, da se vijaki "zapečejo". Običajno gre za masti, ki dobro prenašajo visoko temperaturo. MiNa 1
Snečer Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Pravkar, dlicen pravi: Loctite in tale mast sta v bistvu skoraj diametralno nasprotni zadevi. Loctite drži, da se ne odvije. Ta mast (bakrena,...) pa ima nalogo, da prepreči, da se vijaki "zapečejo". Običajno gre za masti, ki dobro prenašajo visoko temperaturo. bakreno mast sem dal na vodila zavornih čeljusti in kjer je bilo predpisano, pri izpuhu na kolektor in je tako kot praviš, za visoke temperature kak je sedaj s tem "lepilom"? je to sploh treba, al naj raje dam "mast", ki je poleg ps sicer ne vem, zakaj vprašam, ker je v knjigi za vsaki šrauf napisano, kaj je treba namazat
dlicen Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Nisem vsega bral in ne vem, kakšne vijake si kupil. Kolikor vidim oz. preberem na tvoji fotki, je tista snov v zavojčku (anti-seizure compound) z istim namenom, kot bi bila bakrena mast. Anti seizure pomeni anti-"zapečenje", kakšen strojnik bo bolje prevedel izraz. Če so vijaki tam ob stopalki, za bakreno mast seveda ni nobene potrebe. Kvečjemu Loctite. Snečer in MiNa 2
Snečer Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 V bistvu bi moral tam na diske dat "L" = Loctite, čeprav ni blo nič gor, le korozija in sol
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 "cel dan" sta se vozla po MBju in okolici topcase in samo desni kufer (IT reg.) očitno nekje stacionirana in sta "raziskovala" najbrž me nista iskala... MiNa 1
maus Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 nehomologirano bo to na motorju GoBobi 1
Snečer Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 16 minutami, maus pravi: nehomologirano bo to na motorju samo probal sem, bom dal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se