Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 Boosterplug https://www.boosterplug.com/shop/boosterplug-kawasaki-402p.html bo treba nabavit?
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 Citiraj A true Plug and Play solution that will make your bike so much better: - Improved and softer throttle response. - Harder acceleration. - No more low speed surging. - Stronger and more reliable Idle. - Reduced Puffing in your aftermarket exhaust. This version of the BoosterPlug covers all versions of the Kawasaki Versys 650 from 2007 to 2016. nabavil 138 eur iz Danske free DHL J.a.m.e.s 1
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 pa mogoče ša ECU za ameriški model, tam not ni sranj... evropske komisije...
ludiluka Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 5 minutes ago, Snecer said: pa mogoče ša ECU za ameriški model, tam not ni sranj... evropske komisije... ecu za ameriko je ponavadi še slabši saj naredijo en model za celo ameriko kar vključuje tudi kalifornijo ki ima zelo stroge eco norme. Vsaj pri ducatiju je tako so motorji precej bolj zamorjeni kot evropski
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 pred 20 minutami, ludiluka pravi: ecu za ameriko je ponavadi še slabši saj naredijo en model za celo ameriko kar vključuje tudi kalifornijo ki ima zelo stroge eco norme. Vsaj pri ducatiju je tako so motorji precej bolj zamorjeni kot evropski pri versaču je pa drugače, ameriški/isto kanada ECU je boljši, v UK si jih je dosti gor namontiralo Kalifornija pa je druga zgodba, vendar ima enak ECU kot drugje po ZDA, vendar pa ima kalifornijski versač dodatno "škatlo" na levi strani, ki dodatno znižuje emisije...kar slabo vpliva na delovanje motorja, no tam pa se ventili gledajo na 24k km... zadevi se reče EVAP canister, katastrofa z eno besedo p.s. za 100$ dobim ecu, se mi ne zdi cifra ludiluka in bajkr88 2
bajkr88 Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 ko boš dobu in zmontiru pa le povej če je kaj razlike js sm dons suvalniku 'za hec' odstranu izpušni lonec in ga upaliu samo z krivino.... kaj to rohni že razmišlam če bi čez zimo namontiru gor arowa (mi deluje boljš zvok) al pa leovinčija (lepš za pogledat), will see
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 pred 1 minuto, Rogerg pravi: ko boš dobu in zmontiru pa le povej če je kaj razlike js sm dons suvalniku 'za hec' odstranu izpušni lonec in ga upaliu samo z krivino.... kaj to rohni že razmišlam če bi čez zimo namontiru gor arowa (mi deluje boljš zvok) al pa leovinčija (lepš za pogledat), will see katalizator si vsaj dal ven? do pomladi bom potjunal, da bo za jadranko DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 pred 31 minutami, Snecer pravi: katalizator si vsaj dal ven? do pomladi bom potjunal, da bo za jadranko kompressor dodej GoBobi 1
bajkr88 Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 nisem, ker ga je ocitno ze nekdo .... tam kjer je spoj lonca in krivine ni blo nic... samo sonda je notr...
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: kompressor dodej bo še kar nekaj dela po garaži novembra kompresor pa drugo leto...lol zdaj to dvoje gor naflikam: Quest in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 Naročil tudi ECU, za 85 eur sem ga dobil...(neto ukica 1
Igi Pop Objavljeno Oktober 29, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2017 Ob 28. 10. 2017 ob 8:28, Snecer pravi: ti je gobica razpadla, ampak pri višjih obratih bi razumel, da cuka, ker pač pretok zraka skozi filter ni več zadosten. evo tak je zgledal pri meni po 20k+, ni bilo 1% makadama, ampak polno vsega ostalega Moj filter je izgledal bistveno slabše. Prvo leto sem ga pozabil kupit, naslednje leto sem naročil Motul na netu in zraven dobil oljni filter zastonj, zračnega pa spet nisem zamenjal. Motor ni malo cukal, ampak zelo. Sem že mislil, da gre za resno okvaro. Po menjavi filtra za par eur je delal kot nov. Jebi ga, šlamparija. Snečer in Quest 2
Snečer Objavljeno Oktober 31, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2017 Jesensko-zimsko remont prvo sem menjal gumijaste cevke, odduške, za benz je bil trda ko kamen, komaj dobil iz tanka dol, nato pa demontaža izpušnih cevi booster plug pa v čet montiram, zdaj sem pripravil prostor, potem pa počasi zadnji del razstavim, da bo berajt za ecu DAMI34, maus, Quest in 1 other 4
Snečer Objavljeno November 2, 2017 Opozori Objavljeno November 2, 2017 Booster plug že ko sem montiral, sem začutil odsun... montaža sicer simpl, prostora ni veliko za žice, a se nekaj najde, senzor za temperaturo sem montiral na svež zrak Quest, bajkr88, MiNa in 3 others 6
maus Objavljeno November 2, 2017 Opozori Objavljeno November 2, 2017 a za sestaut boš vse skup tapraumu mehaniku pelu Efendi in J.a.m.e.s 1 1
Snečer Objavljeno November 2, 2017 Opozori Objavljeno November 2, 2017 pred 7 minutami, maus pravi: a za sestaut boš vse skup tapraumu mehaniku pelu misliš, da jaz ne bom znal nazaj sestavit? to je treba z občutkom dol in gor jemat, ni to delo za mehanika BIF, bajkr88, maus in 4 others 5 2
Snečer Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 Remont se nadaljuje danes sem montiral uparjalnik za turbino... @maus vse sem nazaj dobil, razen sedeža ne znam dat. ko pride še ECU moram še zadnji del razmontirat je pod sedežem zadaj Quest, ukica, maus in 4 others 7
MiNa Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 Se blešči, da moram s očalami gledat . Zakaj si menjal krivine? Efendi 1
Snečer Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 pred 9 minutami, MiNa pravi: Se blešči, da moram s očalami gledat . Zakaj si menjal krivine? ker stare niso pasale h krom oljnemu filtru BIF, fazerčk, Quest in 6 others 1 7 1
maus Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: Remont se nadaljuje danes sem montiral uparjalnik za turbino... @maus vse sem nazaj dobil, razen sedeža ne znam dat. ko pride še ECU moram še zadnji del razmontirat je pod sedežem zadaj res lepo ... sedež pribiješ z žebli p.s. pomoje ga spredaj pri tanku zahaklaš z haklćkom, ki je na sedežu in zadaj samo dol pritisneš Snečer in IF7 2
bajkr88 Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 fetiš na krom ma tale nš snecer ja..nimaš kj zdej bo treba še krom zascito dat gor da bo skladno
Snečer Objavljeno November 5, 2017 Opozori Objavljeno November 5, 2017 gitra mora biti alu, da bolje odvaja in da je lažja cevi pa nazaj original, majo lepši odtenek, nove pa so naprodaj bajkr88 1
vandrovec Objavljeno November 5, 2017 Opozori Objavljeno November 5, 2017 pred 14 minutami, Snecer pravi: cevi pa nazaj original, majo lepši odtenek, nove pa so naprodaj Dobro, da z BMW-ji ni toliko problemov....
Snečer Objavljeno November 5, 2017 Opozori Objavljeno November 5, 2017 pred 4 minutami, vandrovec pravi: Dobro, da z BMW-ji ni toliko problemov.... tam ni problemov, tam je stalen moder odtenek Efendi, GoBobi in Quest 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se