Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

:)

https://www.facebook.com/events/279252429230357/

Meeting Kawasaki Versys 650 / 1000 European
EXAMPLE OF PROGRAM:
Sunday 3 June
h 9.00 - meeting for all participants (a place to look close to the Verdon)
h 10.00 - leave all together for a ride on motorbike
h 13.00 - stop for lunch all together (restaurant to look for)
h approx. 15.00 - continuation of the motorcycle tour
h 18.30 - ends the tour
h 19.30 / 20.00 - dinner all together (restaurant to look for)
After dinner all participants return to their hotels or camping

It should be noted that if the number of participants is not reached by the end of the year for a European gathering, the planned event will not be held!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Če hoče kdo versača obut za slabši teren:

Continental TKC 80 120/70x17 spredaj

Mitas E-07 150/70x17 zadaj

4d8e28b63c2e98ba8f28f8c3a460e513.jpg

d1809e04a8050cde3051755b420f413a.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 8 minutami, Snecer pravi:

Pa še en mod, malo "jaća" zadnja zavora z led blinkerji.

Cena zmerna, sploh če moraš menjat zadnjo luč...

https://www.motodynamic.com/2010-2013-kawasaki-z1000-11-18-ninja-1000-10-18-versys-650-sequential-led-tail-lights-clear.html

meni je sicer fancy, ampak čez tehničnega ne bi šlo, homologirat ne moreš, policaji pa vemo kaki so.

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

meni je sicer fancy, ampak čez tehničnega ne bi šlo, homologirat ne moreš, policaji pa vemo kaki so.

ma poseben gumbek zadaj na luči za @Borutt in tehničnega, ko disejblaš in imaš oem luč in blinker, al pa samo eno ali drugo :) 

če te ustavi rečeš, da je verjetno slab stik, dvigneš zic, malo "podrmaš" in evo, že dela

NEW! Programmable features:

• ON/OFF Stop Alert
  • ON/OFF Sequential signals

sicer pa je p&p montaža

Objavljeno
pred 11 minutami, Snecer pravi:

majo tudi za tebe :) več vzorcev oziroma še ti razvijajo, do sezone bo...

https://www.motodynamic.com/2017-2018-kawasaki-ninja-650-z650-z900-sequential-led-tail-lights-smoke.html

Zadeve so zanimive, kako da ne, saj jih poznam že par let, in tudi bolj varno je vse skupaj, bolj opazno, vendar bi rekel, uporabno da, če se potem blinkerjev znebiš.

Objavljeno
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Homologira proizvajalec in ne uporabnik oziroma kupec. 

Objavljeno
pred 8 urami, Borutt pravi:

Tako se pogovorno reče, vsi vemo za kaj gre.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 urami, Borutt pravi:

popravljam izjavo: ne moreš vpisati v homologacijski kartonček

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

popravljam izjavo: ne moreš vpisati v homologacijski kartonček

lahko pa daš po moje homologirat :) 

Objavljeno
pred 52 minutami, Snecer pravi:

lahko pa daš po moje homologirat :) 

mislim, da zaradi naše zakonodaje/pravilnikov, ne moreš vpisati v homologacijski kartonček, da boš pa šel prav homologacijo delat? hm..pa tudi dvomim, da bo šlo skozi. Kar pa se tiče blinkanja (utripanja) zadnje zavorne luči, se na ebayu dobije neke zadevice, ki to sprožijo, tako da samo povežeš, pa niti ne rabiš menjat luči. 

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

mislim, da zaradi naše zakonodaje/pravilnikov, ne moreš vpisati v homologacijski kartonček, da boš pa šel prav homologacijo delat? hm..pa tudi dvomim, da bo šlo skozi. Kar pa se tiče blinkanja (utripanja) zadnje zavorne luči, se na ebayu dobije neke zadevice, ki to sprožijo, tako da samo povežeš, pa niti ne rabiš menjat luči. 

Cela luč je lepša na beli podlagi in krom :) 

Objavljeno
pred 21 minutami, Snecer pravi:

Cela luč je lepša na beli podlagi in krom :) 

se strinjam, tudi zatemnjene so lepše, je lepša podoba motorja, sploh če je siv ali črn.

Objavljeno

Ni naš versl za neke iber terene, že položaj auspuha nakazuje na to...

Ampak yebatchko izgleda tisti akrap, sam kaj ko bo cena za pol rabljenega versota, tak da bo pri meni kar stock ostal.

Objavljeno
pred 16 urami, Fantocci pravi:

Ni naš versl za neke iber terene, že položaj auspuha nakazuje na to...

Ampak yebatchko izgleda tisti akrap, sam kaj ko bo cena za pol rabljenega versota, tak da bo pri meni kar stock ostal.

če misliš met versača, pol nabaviš, boljše se ne boš vozil... :)

Objavljeno
pred 49 minutami, Snecer pravi:

aliexpress :) da "lažje"5a2bf0d7b55a5_WP_20171209_0011.thumb.jpg.dcce02027ee0ddf6417eaa89b042b820.jpg skinem sprednje kolo.

Kompet stojalo ali samo tile nastavki?

Objavljeno

samo ključ :) nastavki pa iz italije za 18,83 EUR, ker tisti na stojalu niso primerni...

Objavljeno

ker je pozimi dost časa , bom montiru 12v vtičnico :D ... mogoče kdo ve če je že kakšen  konektor spredaj da samo priklopiš žici al je treba vlečt kabla do baterije?

Objavljeno
pred 12 urami, Rogerg pravi:

ker je pozimi dost časa , bom montiru 12v vtičnico :D ... mogoče kdo ve če je že kakšen  konektor spredaj da samo priklopiš žici al je treba vlečt kabla do baterije?

Mk2 ima že pripravljeno elektriko za 12v vtičnico in ogrevane ročke, na levi strani (v smeri vožnje), ko vzameš stranski dekl dol.

Lej prvo sliko, črni konektor je stikalo (ki ga moraš kupit, če hočeš da je štrom not), ostale žice pa za priklop + in - .

Oziroma če si sam "prevežeš" s kakšnim drugim stikalom itd...

Original stikalo z nosilcem in 12v vtičnica pa sicer prideta preko 100 eur.

Jaz imam original :) do sedaj 1x probal, če deluje in to je to, sem pa gor priklopil tudi ogrevane ročice, neoriginal in dela bp.

Varovalka za ta AUX priklop je pod sedežem posebej (5A), v zadnjem delu nad računalnikom, še ena rezervna je poleg.

Se splača izkoristit to napeljavo (maš lepo na ključ in za varovalko), pač morda nekomu dat da ti naredi, če nočeš original...

IMG_20131223_154833372.jpg

IMG_20131223_160025247.jpg

IMG_20131223_163633895.jpg

IMG_20131223_153945511.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!