Snečer Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 Motodynamic ima božično-novoletni dopust. Ker sem med bolj počasnimi po MS merilih, se moram primerno "osvetliti" pred ritopiki Kar je fino pri celi zadevi je to, da lahko z gumbom dodatno osvetlitev izklopiš in da je za par $ poleg še kablovje, da lahko uporabljaš tudi še original smerokaze istočasno. Poštnina ni močna stran nakupa, ampak če za takšno zadevo na koncu z DDVjem odšteješ okoli 120 EUR pa tudi ni pretirana cifra. kombinacija na ostareli fazerki in na monstru malo jaće fazerčk, bajkr88, peterjanko in 4 others 7
Tedybear Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Rabim pomoč motosvetove stroke......sicer gre za 1000-ko. Pri snemanju stranskih plastik ob prednji luči sem bil pregrob in preveč neroden, pa sem uspel odlomiti en konček plastike, v katerega gre guma. Tistega drobnega dela plastike niti ne najdem, niti ni več uporaben. Ali kdo pozna koga, da bi mi manjkajoči del nekako izdelal in privaril. Levi del....brezhiben, v zanko gre guma proti vibracijam. Desni del.....odlomljeno, položaj gume brez odlomljene opore. Koliko stane komplet nova bočna plastika, še nisem preveril, verjamem pa, da ja 250€ premalo. Tnx maus 1
maus Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Ob 24. 12. 2017 ob 21:31, Snecer pravi: Motodynamic ima božično-novoletni dopust. a osvetljenega napisa Coca-Cola nau
Snečer Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 pred 14 minutami, maus pravi: a osvetljenega napisa Coca-Cola nau ne, to pa ne bom gor dal pred 44 minutami, Tedybear pravi: Rabim pomoč motosvetove stroke......sicer gre za 1000-ko. Pri snemanju stranskih plastik ob prednji luči sem bil pregrob in preveč neroden, pa sem uspel odlomiti en konček plastike, v katerega gre guma. Tistega drobnega dela plastike niti ne najdem, niti ni več uporaben. Ali kdo pozna koga, da bi mi manjkajoči del nekako izdelal in privaril. Levi del....brezhiben, v zanko gre guma proti vibracijam. Desni del.....odlomljeno, položaj gume brez odlomljene opore. Koliko stane komplet nova bočna plastika, še nisem preveril, verjamem pa, da ja 250€ premalo. Tnx Ja, to se da urediti z "varjenjem" plastike, mogoče vprašaj na splošno kdo se s tem ukvarja, ni od znamke odvisno
franc Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Tedybear, tole se nikjer ne vidi? Jaz bi improviziral (dve luknjici in kos žice) . Če sem prav razumel je edina funkcija tega, da drži gumo na mestu? lp DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Tako je, pozimi ne metat plastik dol, ker so trde in zlahka počijo, preverjeno. Kava ma nekaj sistemov, ki so v stilu boga mati- DONT Touch Jaz sem sicer take drobnarije, ki so mi počile kar ojačal s pištolo za plastiko. To je ta zadeva za lepljenje okraskov.
XTR Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 (popravljeno) 3 hours ago, Tedybear said: Tistega drobnega dela plastike niti ne najdem, niti ni več uporaben. Ali kdo pozna koga, da bi mi manjkajoči del nekako izdelal in privaril. Poišči nekoga ki vari plastiko, bo že nekako izdelal tisti manjkajoči kos. Lahko pa izdelaš inox ploščico in jo prilepiš z dobrim dvokomponentnim lepilom. Tako nekako... (lahko ti jo jaz odrežem). Popravljeno Januar 3, 2018. Popravil XTR
Tedybear Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Saj sprašujem, če kdo koga pozna. Na dodatno ploščico sem pomislil, ampak bi jo na že obstoječ del težko prilepil, ker je take oblike... Tnx.
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 pred 38 minutami, Tedybear pravi: Saj sprašujem, če kdo koga pozna. Na dodatno ploščico sem pomislil, ampak bi jo na že obstoječ del težko prilepil, ker je take oblike... Tnx. Roman Kurnik ,dobiš ga na fb , če pa potrebuješ št. reci , ti napišem v ZS , je iz Kamnika . Več let se s tem ukvarja in popravil je že veliko motorjev oz. njihovih oklepov . lp DAMI34 1
Tedybear Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 Tole JE odgovor. Hvala. Bom poizkusil najprej na FB......
Snečer Objavljeno Januar 5, 2018 Opozori Objavljeno Januar 5, 2018 Ob 3. 1. 2018 ob 20:07, Tedybear pravi: Tole JE odgovor. Hvala. Bom poizkusil najprej na FB...... pa ko rešiš, tu poročaj, če bomo kdaj rabili
bajkr88 Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 mal sm limou J.a.m.e.s, Rey, vuk76 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Prvi upgrade v 2018 "antiritopik" Montaža je simpl, če pa hočeš še original blinkere poleg pa je potrebne še en kablček vmesni, samo ni treba nič cvikat, ker so kar t konektorji poleg. Gumb za izklop je dostopen zdaj pa še sprogramirat "policija, stop" Quest, Mavti, IF7 in 6 others 7 1 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Tvojega se bo splačalo kupit samo zaradi dodatne opreme
sesir Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred eno uro, The OO pravi: Tvojega se bo splačalo kupit samo zaradi dodatne opreme Ka bzameš...od kakega dedeka avto kupit je velikokrat slabše,ko od nekoga,ki kdaj da malo gasa...Po izkušnjah taki avti pijejo olje pol,ko kobila dobi jesti..... bajkr88 1
Snečer Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred eno uro, The OO pravi: Tvojega se bo splačalo kupit samo zaradi dodatne opreme ja, oprema je že več vredna od motoja, lol pred 14 minutami, sesir pravi: Ka bzameš...od kakega dedeka avto kupit je velikokrat slabše,ko od nekoga,ki kdaj da malo gasa...Po izkušnjah taki avti pijejo olje pol,ko kobila dobi jesti..... Še kar nekaj časa ne bom dedek
sesir Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: ja, oprema je že več vredna od motoja, lol Še kar nekaj časa ne bom dedek Tvoja hitrost vožnje je ista oz podobna dedekovim vožnjam...Pač čim prej v četrto in 50 na uro...Kaj pa bi govoril tak vidiš iz svojih posnetkov kako voziš...Pa ne mislim kaj slabega...pač tak si...sam pač zaspani avti hitro pričnejo olje pit ko jim daš jest... bajkr88 1
Snečer Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 2 minutami, sesir pravi: Tvoja hitrost vožnje je ista oz podobna dedekovim vožnjam...Pač čim prej v četrto in 50 na uro...Kaj pa bi govoril tak vidiš iz svojih posnetkov kako voziš...Pa ne mislim kaj slabega...pač tak si...sam pač zaspani avti hitro pričnejo olje pit ko jim daš jest... aja, to misliš čimprej v 6. šesto in malo gasa, saj sedaj imam boosterplug, se bo dalo še lepše v nižjih vozit drugače pa ne pretiravaj s tem oljem, ne vem kje si te neumnosti slišal bmw že tovarniško nov pije olje... DAMI34 1
bajkr88 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 sesir ce mislis nabijat pa pametovat... adijo snecer objavi kar je zanimivega za tiste ki vozimo versys ...ti pa sam podjebavas.... ustav se IF7, MiNa, DAMI34 in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 pred 16 urami, sesir pravi: Tvoja hitrost vožnje je ista oz podobna dedekovim vožnjam...Pač čim prej v četrto in 50 na uro...Kaj pa bi govoril tak vidiš iz svojih posnetkov kako voziš...Pa ne mislim kaj slabega...pač tak si...sam pač zaspani avti hitro pričnejo olje pit ko jim daš jest... Smetiš temo, tehnika, način vožnje itd lastnika nima res nič veze z Versysom. Nadalje, ker Snecerja ne poznaš si samo domišljaš kako vozi. Naj ti na kratko povem, da motor zna zavrteti, da ga hitro vrže v iber obrate (občasno) tako, da res ne vidim nekih problemov, da bi bil njegov Versys zamorjen. In če te še skrbi, 40km sem jaz z njim prefural, tako da je garant prepucan bajkr88, Scarabeo 500, Quest in 3 others 4 2
Snečer Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 pred 15 urami, Rogerg pravi: sesir ce mislis nabijat pa pametovat... adijo snecer objavi kar je zanimivega za tiste ki vozimo versys ...ti pa sam podjebavas.... ustav se Dejansko je nekak namen, da med sabo tu delimo izkušnje glede versysa, opreme, da kdo ne gre v kak zgrešen nakup dodatkov itd., saj jaz ideje tudi poberem iz drugih forumov, ta luč je iz ameriškega versys foruma, ker je firma ameriška, pač se mi je dopadlo, sploh ko sem ugotovil, da lahko dela skupaj z oem žmigavci. bosa, Quest in sesir 3
Rey Objavljeno Januar 26, 2018 Opozori Objavljeno Januar 26, 2018 Ima kdo Versysa 650 l.2016? Me zanima katere gume in veriga so prvovgradnja?
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2018 Opozori Objavljeno Januar 26, 2018 Pravkar, Rey pravi: Ima kdo Versysa 650 l.2016? Me zanima katere gume in veriga so prvovgradnja? pri kawah je običajno veriga EK
Rey Objavljeno Januar 26, 2018 Opozori Objavljeno Januar 26, 2018 Hja...jaz sem na mojem 2015 imel DID VP2, enako kolega na er6f 2014. Zato sprašujem konkretno za 2016letnik.
Snečer Objavljeno Januar 26, 2018 Opozori Objavljeno Januar 26, 2018 tudi moj versač 2012/2013 je imel did vp2, er6 2009 pa je imel še enumo gume pa vedno dunlop, ne versaču je oem d221 bila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se