Snečer Objavljeno Maj 28, 2023 Deli Objavljeno Maj 28, 2023 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: Kolega 7 jurčkov je nora cena. Sedaj lahko nov moped dobiš za kakih 11kek. Premium razen opevanega gsa lahko po 3letih kupiš za pol cene ali vsaj 30% ceneje. Versač noro dobro drži ceno. Če pa še preverim od koga kupujem in kako je zrihtan...si top prodajalec. 6400 je bil novi, tako da 7 je realno sedaj cena z opremo ga za 9 prodam. Malo heca no ... ampak ko vidim obcasno cene rabljenih, vidim da je nakup motorja močna naložba Lepo se pelje versys, tisto kar me pa moti pri njem pa ima edino avto Boljšega motorja še nisem peljal in ga ni na trgu... pik1, miran985, gift in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2023 Deli Objavljeno Maj 28, 2023 KawaPawa 😁 MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 29, 2023 Deli Objavljeno Maj 29, 2023 Tudi moj "črnuhec" bo kot 2. motor v garaži do nadaljnega... maxxa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 29, 2023 Deli Objavljeno Maj 29, 2023 Ob 28. 5. 2023 ob 13:29, Snečer pravi: ... ampak ko vidim obcasno cene rabljenih, vidim da je nakup motorja močna naložba . ... zmer hujša ps. ... sem nehu spremljat bitkoine ... .... sam še mopede gledam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 29, 2023 Deli Objavljeno Maj 29, 2023 pred eno uro, MiNa pravi: Tudi moj "črnuhec" bo kot 2. motor v garaži do nadaljnega... Tvoj je že muzejska vrednost, mk1, tam okoli 6.5 je cena na kakšnem fb motoristi za prijatelja MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 3, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 3, 2023 Nastopil je trenutek, ko je bilo potrebno osvežiti elektriko na motorju. Regulator, stator, akumulator (že menjal pred kratkim). Regulator se preprosto menja, a nasvet, odvije se z ohišjem (dva vijaka), se ga lažje sname. Stator je malo več dela, ni pa zahtevnih prijemov. Vse je tudi lepo opisano v servisni knjigi. maxxa, MiNa, pik1 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Julij 3, 2023 Deli Objavljeno Julij 3, 2023 Oj! Kolk pa so zdaj kaj cene teh zadev? Sicer sem jaz menjal stator tam nekje na 20kkm. Po moje ni bilo nekaj ok pri njem. Si preventivno menjal ali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 3, 2023 Deli Objavljeno Julij 3, 2023 pred 3 minutami, rookie007 pravi: Oj! Kolk pa so zdaj kaj cene teh zadev? Sicer sem jaz menjal stator tam nekje na 20kkm. Po moje ni bilo nekaj ok pri njem. Si preventivno menjal ali? set je okoli 130 na ebayu nekaj je nagajalo letos, je polnilo, pa ni, vse sem premeril, regulator ok, stator tak tak, zato konec heca in sem menjal Kugelschreiber, rookie007 in MiNa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Julij 3, 2023 Deli Objavljeno Julij 3, 2023 Pametno... Meni zaenkrat lepo polni - 14,3-14,4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Julij 4, 2023 Deli Objavljeno Julij 4, 2023 Koliko km. je zdržal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 4, 2023 Deli Objavljeno Julij 4, 2023 pred 9 urami, Rdeči pravi: Koliko km. je zdržal. 70k km evo, vlil 2.35l olja, čez noč uspel skoraj izsušit sedaj polni bp VID_20230704_164602.mp4 MiNa, rookie007, Rdeči in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 4, 2023 fertig DAMI34, HyperJack, Luka66 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rac23 Objavljeno Julij 26, 2023 Deli Objavljeno Julij 26, 2023 Zdravo. Imam zelo dobro delujoč versys 650 L. 2010 in starejše stranske kovčke Givi a brez nosilcev. Če ima kdo informacijo o nosilcih ali se mu te kje valjajo jih bom vesel in se oddolžim. Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorin88 Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 Pozdravljeni! Zanima me kje kupujete rezervne dele za Versysa. Nujno bi rabil žico za plin oz. gas zajlo. Preventivno bom zraven menjal še zajlo za sklopko. Hvala in lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 pred 3 urami, davorin88 pravi: Pozdravljeni! Zanima me kje kupujete rezervne dele za Versysa. Nujno bi rabil žico za plin oz. gas zajlo. Preventivno bom zraven menjal še zajlo za sklopko. Hvala in lep pozdrav ...če si kje blizu Lj., pokliči VPC d.o.o. na Tržaški 235 pri Dolgem mostu... ...drugače pa še malo poguglaj... tudi v NM delajo to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 (popravljeno) pred 7 urami, davorin88 pravi: Nujno bi rabil žico za plin oz. gas zajlo. DKS je uvoznik in tudi založen z rezervnimi deli. Na njihovi strani najdeš tudi prodajalce po sloveniji. Sigurno pri njih lahko naročiš kar rabiš. Popravljeno September 11, 2023. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 Trgomoto Krško je uvoznik, vsaj bil je. Moj je bil kupljen tam in Martin je odličen mehanik, tudi če rabiš le nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
laaaz Objavljeno Marec 16 Deli Objavljeno Marec 16 Hej, lastniki Versysov, moj je letnik 2008 mk1 model, a je ze kdo kaj servisiral zadnjo vilico, čisčenje, mazanje itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 17 Deli Objavljeno Marec 17 pred 13 urami, laaaz pravi: Hej, lastniki Versysov, moj je letnik 2008 mk1 model, a je ze kdo kaj servisiral zadnjo vilico, čisčenje, mazanje itd. Takole po servisnih navodilih... Servis nihajke V650l.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
laaaz Objavljeno Marec 17 Deli Objavljeno Marec 17 pred 10 urami, MiNa pravi: Takole po servisnih navodilih... Servis nihajke V650l.pdf 468.27 kB · 6 downloads Pa si to naredil oz dal naredit, me predvsem zanima če je potreba. Oz kakno je bilo stanje zadnje vilice. Naj povem, da ima motor mojih 35tkm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 17 Deli Objavljeno Marec 17 Moj ima 57k km. Nisem še. Stanje se pa vidi, ko podreš. Razen, če so ležaji obrabljeni tako, da se to čuti v vožnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7 Deli Objavljeno Maj 7 Update za Continental TKC 70 10802 km na boku, kjer ne vozim in ne obrabljam 5,14 mm čista sredina 2,64 mm (kar nekaj makadama bilo, AC tudi) to pomeni, da je guma na polovici? spredaj je okoli 3mm+ še na sredini za letos še bo šlo skozi, potem pa Mitas nazaj, saj je očitno obraba zelo podobna me zanima, kakšna je obraba na Kove ... pik1, DAMI34, rookie007 in 1 other 1 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 cena na avtonetu bi bila danes 7790 EUR malo več kot Kove pik1, DAMI34 in MiNa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 (popravljeno) WD-40 was invented in San Diego in 1953 as a rust-prevention solvent for Atlas missile outer skins. A chemist at the Rocket Chemical Company created a compound that would prevent rust and corrosion on the Atlas. Popravljeno Junij 29. Popravil Snečer GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 Update: Conti TKC70 13624km (prihaja Mitas) Citiraj (1) Globina kanalov v dezenu pnevmatik (merjena na mestu ob kazalniku obrabe) mora biti po obsegu in širini na pnevmatikah vozil na vozilih kategorije L najmanj 1 mm, Še eno Jadranje in menjava DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se