pik1 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 Ob 7. 5. 2024 ob 14:40, Snečer pravi: me zanima, kakšna je obraba na Kove ... . ... to moraš pa kar "tja" pridet, pa sprobat ... ker na besedo je prav težko verjet, kako lahko tiste gume tolk več zdržijo od tvojih miran985 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... to moraš pa kar "tja" pridet, pa sprobat ... ker na besedo je prav težko verjet, kako lahko tiste gume tolk več zdržijo od tvojih Vidim, da se 500x prodaja na spletu, kar 2 komada, zgleda nekaj ne štima. Mislim, da eno prodaja drugi reklamer iz MSja... miran985 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 1 uro, Snečer pravi: cena na avtonetu bi bila danes 7790 EUR malo več kot Kove z leti gre cena sam gor MiNa, Snečer in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 3 minutami, Snečer pravi: Vidim, da se 500x prodaja na spletu, kar 2 komada, zgleda nekaj ne štima. Mislim, da eno prodaja drugi reklamer iz MSja... . ... no, zgodaj se je začelo ... pred parimi meseci sem napisal, da jo bom čez dve leti lahko kupil za pol cene ... pa vidim da ne bo treba čakat dve leti pred 1 minuto, DAMI34 pravi: z leti gre cena sam gor . ... ja, servisov miran985 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... no, zgodaj se je začelo ... pred parimi meseci sem napisal, da jo bom čez dve leti lahko kupil za pol cene ... pa vidim da ne bo treba čakat dve leti . ... ja, servisov kok si plačal za predpotopno yamaho tenere, al kaj je bil že un krš? Skor pol cene. To so žal dejstva. Ampak v osnovi, versač res drži ceno, če pa ga od Snecija kupim je zihr jurja več vreden od konkurence. Zdej pa računaj, niti šalit se mi ni treba. 70kkm 7 jurjev najmanj. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: kok si plačal za predpotopno yamaho tenere, al kaj je bil že un krš? . ... stari, sam na trgu ni nobene "predpotopne" tenerejke, stare leto ali dve na voljo ... tko da ps. ... jurja in pol več za novo tenerejko, ali tega istga jurjapapol manj za novo kove 800 ??? ... res težko vprašanje DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 17 minutami, pik1 pravi: . ... stari, sam na trgu ni nobene "predpotopne" tenerejke, stare leto ali dve na voljo ... tko da ps. ... jurja in pol več za novo tenerejko, ali tega istga jurjapapol manj za novo kove 800 ??? ... res težko vprašanje sej zato pa letijo cene v nebo. Versačev 650 tega letnika oziroma modela je na anetu....skor nč. Nič pa sigurno takih, ki bi zgledali kot novi in preverjeno zgodovino. Kar se pa tiče ps..ja maš prav. Jaz raje posežem po novem, ker je pač novejše, manj zmatrano, garancija...pa diši po novem, kar pa tut neki vela. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 3 urami, Snečer pravi: cena na avtonetu bi bila danes 7790 EUR malo več kot Kove eno je kol ceniš drugo je pa za koliko dobiš kupca. Je res lepo ohranjen tudi jaz imam opadenanega sam zato nebom dobil kaj dosti več je pa res, da ga lažje prodaš. Po netu kar spremljam cene eni res preterajo pol pa ga imajo gor celo leto na koncu morajo pa spustiti tudi 30% ali več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29 Deli Objavljeno Junij 29 pred 40 minutami, Rdeči pravi: eno je kol ceniš drugo je pa za koliko dobiš kupca. Je res lepo ohranjen tudi jaz imam opadenanega sam zato nebom dobil kaj dosti več je pa res, da ga lažje prodaš. Po netu kar spremljam cene eni res preterajo pol pa ga imajo gor celo leto na koncu morajo pa spustiti tudi 30% ali več. malo moraš hec razumet cene so zblaznele pri nekaterih... no, ne prodajam, zvozil ga bom do konca, se je izkazal v vseh teh letih. DAMI34, Rdeči in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorin88 Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 Prodam, če koga zanima. Z njim ni nič narobe, super zadeva, le malo spremembe sem si zaželel, za dva pa nimam placa. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19761279&display=Kawasaki Versys 650 Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 pred 3 urami, davorin88 pravi: Prodam, če koga zanima. Z njim ni nič narobe, super zadeva, le malo spremembe sem si zaželel, za dva pa nimam placa. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19761279&display=Kawasaki Versys 650 razumna cena, izpuh je verjetno vpisan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorin88 Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 (popravljeno) pred 1 uro, Snečer pravi: razumna cena, izpuh je verjetno vpisan? Haha, tipična hiba Versysov, ko ta pokrov rad odleti, le kaj so razmišljali pedantni Japonci, ko so želeli to fiksirat z enim švasom 😃 Popravljeno Julij 8. Popravil davorin88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mohimm Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 Popravite me če v napačni temi sprašujem. Nisem pa prebral vseh 300 strani, samo preletel zadnjih par. Se opravičujem če je kje odgovorjeno. Kako je versys za visoke ljudi? 190cm+, 100kg,.... Je kaj večjih razlik glede na letnik? Totalen začetnik sicer, iščem nekaj relativno ugodnega & pohlevnega z abs-om. Naked ali touring varjanta, ampak me malo skrbi prostor za noge, vzmetenje za kg... Oziram se sicer tudi za cbf-kami, f800, fazer, vstrom, če ima kdo primerjavo v glavi.. Ampak preden začnem hodit okrog in se vsedat na motorje bi morda vprašal če je sploh smiselno ali ga že vnaprej odpišem Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 pred 2 urami, mohimm pravi: Popravite me če v napačni temi sprašujem. Nisem pa prebral vseh 300 strani, samo preletel zadnjih par. Se opravičujem če je kje odgovorjeno. Kako je versys za visoke ljudi? 190cm+, 100kg,.... Je kaj večjih razlik glede na letnik? Totalen začetnik sicer, iščem nekaj relativno ugodnega & pohlevnega z abs-om. Naked ali touring varjanta, ampak me malo skrbi prostor za noge, vzmetenje za kg... Oziram se sicer tudi za cbf-kami, f800, fazer, vstrom, če ima kdo primerjavo v glavi.. Ampak preden začnem hodit okrog in se vsedat na motorje bi morda vprašal če je sploh smiselno ali ga že vnaprej odpišem ne bo premium za te izmere, morda bolje vstrom Kugelschreiber in rookie007 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Avgust 3 Deli Objavljeno Avgust 3 (popravljeno) Od naštetih je V-Strom najprostornejši. Če boš vozil tudi koga na zadnjem sedežu pa sploh... Popravljeno Avgust 3. Popravil Joker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 14 Deli Objavljeno Avgust 14 Lep palindrom... Mavti, DAMI34, ftp in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 14 Deli Objavljeno Avgust 14 (popravljeno) Bliža se menjava gum, tokrat se bo preizkusil še touring model slo gume Continental se ni izkazal s kilometrino. Popravljeno Avgust 14. Popravil Snečer DAMI34, Mavti, T120 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorin88 Objavljeno Avgust 15 Deli Objavljeno Avgust 15 pred 18 urami, Snečer pravi: Bliža se menjava gum, tokrat se bo preizkusil še touring model slo gume Continental se ni izkazal s kilometrino. Solidna guma za svojo ceno. Proti Metzeler Roadtec tudi poraba kak deci nižja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 20 Deli Objavljeno September 20 update, 14869km, tkc70 in po sredini oz na indikatorju ni več legalna še eno jadranje opravim, da še malo po bokih zapeljem in slečem upam, da Kove kdaj kakšne gume naredi, ki bodo držale 20k km pik1, miran985, MiNa in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 21 Deli Objavljeno September 21 pred 14 urami, Snečer pravi: update, 14869km, tkc70 in po sredini oz na indikatorju ni več legalna še eno jadranje opravim, da še malo po bokih zapeljem in slečem upam, da Kove kdaj kakšne gume naredi, ki bodo držale 20k km . ... Na Kove ne bodo problem gume ... ker bo vse drugo prej problem 😁 miran985 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 22 Deli Objavljeno September 22 Še opis mojih izkušenj. 1. OEM veriga (D.I.D. VX) je zdržala 23.683km oziroma, ker je postala ponekod trda (členki), je bilo treba menjat, knjiga pravi, da se menja, ko se raztegne do servisnega limita (ketne nisem nikoli španal, ni bilo potrebe, morda je kazalo tudi da je neenakomerno raztegnjena). 2. Nato zamenjava seta za D.I.D. VX2, ki bi naj bila močnejša, katero sem pa zamenjal že pri 15.438km, španal nikoli, točno se ne spominjam al se menjal zaradi barve, al ker se je neenakomerno raztegnila, tele VX serije "zdžijo" na versaču 10k, potem niso več tako prijetne za vozit. Ne verjamem, da sem naletel na ponaredek Nego verigi sem posvečal primerno tako za vx kot vx2 model, morda še preveč 3. Sedaj je nameščena najmočnejša verzija D.I.D. ketne, ki je trenutno na prevoženih 40.026km + oiler, ki je nastavljen na močno mazanje. Tudi te verige še nisem španal, postajajo pa členki malo trdi, tako da bo preventivna menjava v kratkem (set najjaće z blendo 159 EUR). Dve leti nazaj sem vozil malo več makadama pa se mi zdi, da je od takrat otršala. Z oljem se potem ublaži, a vidim, da ni več prava tudi po zvoku. Quest, Mavti, Kugelschreiber in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 27 Deli Objavljeno September 27 Jesenski remont: gume: tokrat Mitas Touring force, prejšnje TKC 70 so držale le 14869km (se nisem odločil, da še enkrat pojadram z njimi), 236 EUR s premontažo zavorne obloge: menjava po 37000km, isto Brembo sintrane, čeprav stare vidim, da so še kot nove, 110 EUR veriga: menjava po 39120km, spet D.I.D. ZVMX + JT sprocket, Kettenmax.de , plus nova varnostna šelna, 159 EUR olje Motul 7100 + hiflo krom filter, 32 EUR delo: neprecenljivo Čiščenje zavor, pakne še veliko mesa, za nekaj sezon Titan vodilo brezhibno. Kugelschreiber, MiNa, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 27 Deli Objavljeno September 27 Nato odtegovanje sprednjega verižnika, ki je lahko nočna mora pri nekateri. K sreči je šlo odtegnit s Hofer moment ključem in rekreativno roko. Za blokiranje verige sem uporabil vrtno orodje lopato, vrhunsko orodje. Nasadni ključ 27, podaljšani Matador 6 robni (v ozadju je čakal kompresor, a ni bilo potrebe Vmes še menjava olja in filtra. Stari verižnik na oko kot nov, montaža izvedena po knjigi. MiNa, franc, maxxa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 27 Deli Objavljeno September 27 Orodje za zanetanje, uporaba šublerja. Nova varnostna šelna, vse premerjeno. Stara ketna še niti ni tako slaba. Zadnje pakne. Quest, MiNa, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 27 Deli Objavljeno September 27 Sestava nazaj. Nastavitev verige, čiščenje. Čakam še sprednje pakne, nato spremni. Jutri še malo krivine počistim in prezračim zadnjo zavoro. Orodje za zanetat imam od te firme: https://www.louis.de/artikel/craft-meyer-kettentrenn-und-vernietwerkzeug-fuer-d-i-d-und-saito/10002556?filter_article_number=10002556 Vrhunsko, rekreativna roka skoraj s prve zadene toleranco maxxa, Slash13, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se