Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 Zadnji del urejen. DAMI34, raza, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pik1, maxxa, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred 1 uro, Snečer pravi: . ... a si ti dejavnost zamenjal ??? ... al treniraš šraufarijo, da boš pripravljen v primeru nakupa Kovetovga kinderjajčka Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred eno uro, pik1 pravi: . ... a si ti dejavnost zamenjal ??? ... al treniraš šraufarijo, da boš pripravljen v primeru nakupa Kovetovga kinderjajčka tak star motor imam, da noben ne zna več tega šraufat al novi kove, al pa sam šraufam... mimogrede, prodam verižni set, nikoli paden pik1, franc in MiNa 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 15 minutes ago, Snečer said: al novi kove Povej po pravici. Tole picaniš da bo le kdo kupil in dobiš polog za 3asyride. Bavarček bo, 1300, aneda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Povej po pravici. Tole picaniš da bo le kdo kupil in dobiš polog za 3asyride. Bavarček bo, 1300, aneda? zakaj mi želiš škodit pik1, Kugelschreiber in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred eno uro, Snečer pravi: zakaj mi želiš škodit Kdor drugim jamo koplje, sam vanjo pade. Eni pa pa pravijo, karma je ku. ba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred 13 minutami, hajamoto pravi: Kdor drugim jamo koplje, sam vanjo pade. Eni pa pa pravijo, karma je ku. ba. A si ti tud noter padu? BMW GS ni opcija v nobenem primeru, precej neprimeren motor zame. Kugelschreiber in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred 2 urami, Snečer pravi: A si ti tud noter padu? BMW GS ni opcija v nobenem primeru, precej neprimeren motor zame. Tudi zame, sam ne vem od kod ti GS, če si na Kove prešaltal svojo ljubezen do motorjev.🪽🤣 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 pred 17 minutami, hajamoto pravi: Tudi zame, sam ne vem od kod ti GS, če si na Kove prešaltal svojo ljubezen do motorjev.🪽🤣 Kove je opcija, slabo si bral pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 Izmeril sem debelino diskov, zadaj 5,1mm, spredaj 5,05mm. Novi diski so med 4,8-5,2mm Servisni limit 4,5mm To pomeni, da so diski pri 80k km še kot novi Tudi pakne sem premeril in so imele bore malo obrabe... Quest, Kugelschreiber in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 Ob 27. 9. 2024 ob 20:28, Snečer pravi: Zadnje pakne. So to nove ali rabljene ploščice? Jaz sem imel zadaj take, pa so bile nove ravno tako rdeče sinter Brembo... Zamenjal sem jih z organskimi, sprednje še čakajo, imajo še 1 do 2 mm obloge 😀 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 pred 51 minutami, vandrovec pravi: So to nove ali rabljene ploščice? Jaz sem imel zadaj take, pa so bile nove ravno tako rdeče sinter Brembo... Zamenjal sem jih z organskimi, sprednje še čakajo, imajo še 1 do 2 mm obloge 😀 nove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 pred 1 uro, Snečer pravi: nove Videti so kot prežgane...sicer pohvale za natančno delo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 pred 2 minutami, vandrovec pravi: Videti so kot prežgane...sicer pohvale za natančno delo Prejšnje, enake, so imele nove podoben flek, mogoče kakšna zaščita, lepilo. Prvi dve sliki 2017 ob menjavi, tretja 2024 menjava. 200km moram paziti, da jih ne pregrejem... Quest, vandrovec, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno September 30 Deli Objavljeno September 30 Sicer "Hofer-jev" navorni ključ ni drag, samo ga boš "zjahal" , če boš odtegoval z njim. lp Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 30 Deli Objavljeno September 30 pred eno uro, franc pravi: Sicer "Hofer-jev" navorni ključ ni drag, samo ga boš "zjahal" , če boš odtegoval z njim. lp ni bilo druge opcije, sicer imam uniorje obročne, tudi velike https://www.trgopromet.si/cdn/shop/products/image-106.jpg?v=1650100845 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 30 Deli Objavljeno September 30 11 hours ago, franc said: Sicer "Hofer-jev" navorni ključ ni drag, samo ga boš "zjahal" , če boš odtegoval z njim. lp Pa je to dejansko res, oziroma je kaj na tem? Ok, bi razumel, če 'odteguješ' nekje blizu maximum navora, ampak če z ključem ranga 200NM odteguješ 90NM, tudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 9 urami, Tex pravi: Pa je to dejansko res, oziroma je kaj na tem? Ok, bi razumel, če 'odteguješ' nekje blizu maximum navora, ampak če z ključem ranga 200NM odteguješ 90NM, tudi? Piše v navodilih, pa tudi vsi "internet mojstri" se strinjajo. Koliko in kaj je potrebno, da ga dejansko "uničiš/razštelaš" pa ne vem. lp Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 32 minutami, franc pravi: Piše v navodilih, pa tudi vsi "internet mojstri" se strinjajo. Koliko in kaj je potrebno, da ga dejansko "uničiš/razštelaš" pa ne vem. lp Res je, piše v navodilih, da naj ne bi, po drugi strani pa je hecno, da ima preklop za "drugo stran" (moment ključ samo v eno smer dela). Na internetu pa vse živo piše (da pri novejših lahko odteguješ tudi), ziher je torej, ne odtegovat, če ne gre drugače. pred 10 urami, Gricko pravi: meni pa te brembo cvilijo tresejo ( pulzno grabijo)....vglavnem čez zimo v smeti, čeprav imajo za seboj samo 10k km... @Snečer...ena "pripomba" čez tvoje sicer zelo picajzlarsko ( sem podoben 🫣 patron) delo, jaz bi vse to raje delal na pomlad, sploh menjava bremz olja.... zakaj, ker to olje nase vleče vlago, sedaj si zamenjal in motor gre v "kot" do pomladi, ko je olje "staro že" pol leta. Sicer če menjaš na leto , dve nima veze, pa vseeno😋..... drugače pa lepo! Približno na leto, dve, menjam, bom dal razvlažilnik v garažo No, letos bi se še malo vozil, ni še konec... Tele brembo imam sedaj drugi set pa ok grabijo, ni bilo pulznega grabljenja. Na katerem motorju si jih imel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 zavore splošno, problemi, abčutki, tresenje, obraba itd..se je preselilo v pravo temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 sem stare še enkrat premeril, zadaj še 4mm, spredaj 3.8mm z bakreno pasto za pakne sem mel namazane pri stiku z bati, ne vem če bi spet, original niso ble MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 ..ne vem, zakaj bi dajal bakreno pasto? ...mora biti čimbolj čisto, plus še inox ploščice po navadi pridejo vmes, da se ne prenaša toplota toliko na batke in čeljusti... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ..ne vem, zakaj bi dajal bakreno pasto? ...mora biti čimbolj čisto, plus še inox ploščice po navadi pridejo vmes, da se ne prenaša toplota toliko na batke in čeljusti... pasta za "bremze" je, 1000stopinj+, vmes nič ne pride hrbtna stran pakne je diretno na bat (oziroma spredaj 2, zadaj pa je preko bata še plastični čepek) po knjigi ni paste, zato sem raje vprašal saj to se ne namaže cela hrbtna stran samo tam ko je stik (vidiš kak je lepo pasta ostala netaknjena po 40k km) evo, taka je ... za avto jo sicer imam, ko namažem pesto, da felga ne zapika čez zimo (alu na jeklo) MiNa in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 ...no vidiš... pasta je zato, da se namaže gibljive dele, da ne zarustajo med sabo in ne zapikajo. ... če pa daš med zavorne ploščice in batke, pa deluje kot konduktivna pasta (štromarji bodo vedeli, kaj je to). ..ok.... ti bom vseeno napisal: konduktivna pasta (pri štromarjih) zagotavlja boljši prestop toplote iz elektronskih komponent na hladilna telesa... za zagotavljanje boljšega hlajenja... ... če namažeš to med batke in ploščice, se bodo batki in čeljusti posledično bolj grele. Verjetno to pri blagem cestnem zaviranju trenje ne proizvaja toliko toplote...pa vseeno ne bi jaz to delal... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se