Snečer Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 Verjetno v motogp ne mažejo, da. Za normalno cestno rabo se menimo. Citiraj Is copper grease ok for brakes? You can put copper grease on the back of the pads. It just stops dust getting between the pad and the piston which makes them squeal. It has no effect on braking efficiency. no, tebi bolj verjamem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 ..tudi v normalni cestni rabi se diski in ploščice močno segrejejo.... sploh, če se rad voziš recimo po Dolomitih, kjer precej zaviraš iz serpentine v serpentino, kjer se stvari nimajo časa pohladiti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: ..tudi v normalni cestni rabi se diski in ploščice močno segrejejo.... sploh, če se rad voziš recimo po Dolomitih, kjer precej zaviraš iz serpentine v serpentino, kjer se stvari nimajo časa pohladiti. Sem bil kar nekaj v Dolomitih pa ni tako hudo, če se normalno pelješ gas bremza vožnja pa pomeni obrabo vseh materialov, tudi telesa. Pustimo zdaj to, pasta je proti neprijetnim zvokom in prahu, veliko jih maže, drugi spet ne, ker pri odprtem izpuhu bremz ne čuješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 2 Deli Objavljeno Oktober 2 Končan jesenski remont, samo še fini setup nastavim Sprednje pake, odzračenje, ročka prime po občutku malo prej. Na koncu še malo purola na krivine in vileda-hofer gobica. HyperJack, GoBobi, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 tule je masikaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 Prodam, kot nove, utečene MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 Če pa take ploščice abmontiraš, se pa z belega kruha norca delaš... Kugelschreiber, MiNa, Rdeči in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 pred 17 minutami, raza pravi: Če pa take ploščice abmontiraš, se pa z belega kruha norca delaš... ja, napako naredil, ni obrabe raza in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 1 hour ago, raza said: Če pa take ploščice abmontiraš, se pa z belega kruha norca delaš... Jaz bi jih spravil 🤣 Hytech 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 4 Deli Objavljeno Oktober 4 ... mašino razšraufi, pa poglej... je zihr čist znucana, k večinoma z mašino bremzaš...k so bremze k nove... Slash13, MiNa, Mavti in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 pred 11 urami, Zivnorc pravi: ... mašino razšraufi, pa poglej... je zihr čist znucana, k večinoma z mašino bremzaš...k so bremze k nove... lažje menjat mašino Zivnorc in MiNa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 tu je ena, ko so tudi z mašino bremzali Kawasaki_rider, GoBobi, Quest in 3 others 1 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 Sem pogledal še OEM ploščice, ki so bile gori, tudi lepe, če bi očistil (zlate) zgleda, da so oem tudi sintrane, (toyo c93f hh, tokico). Štifti pa grdi, dobro, da sem za titan menjal... Vse hranim v škatli. Quest, Zivnorc, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 ... kar spravi take stvari... čez 100 let jih boš lahko mastno prodal zbirateljem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 V bistvu si vsaj en komplet vrgel stran.... Joker in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 pred 4 urami, raza pravi: V bistvu si vsaj en komplet vrgel stran.... shranil za rezervo ali ugodno prodam Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 Pridem včeraj v garažo obrnem na študentskem motorju ključ pa NIČ, nada, nothing, niente Še dobro, da imam rezervo, drugače bi tole v vodo padlo Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 pred 11 minutami, MiNa pravi: Pridem včeraj v garažo obrnem na študentskem motorju ključ pa NIČ, nada, nothing, niente Še dobro, da imam rezervo, drugače bi tole v vodo padlo en aku (povsem nov) imam viška, šenkam ti ga, ker je malenkost ožji... pripeljem montirava in se odpeljeva MiNa in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 lani sem za rezervo v Splitu kupil, ko sem se bal da moj aku ne pride do doma nič se ni spraznil, minuto polnilo MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 pred 1 uro, Snečer pravi: lani sem za rezervo v Splitu kupil, ko sem se bal da moj aku ne pride do doma nič se ni spraznil, minuto polnilo ja ja to piše.. kaj je realno je vprašanje. tut meni kdaj na bateriji takoj napiše full.. lahko da je kapaciteta že na 50% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 Pravkar, smasher pravi: ja ja to piše.. kaj je realno je vprašanje. tut meni kdaj na bateriji takoj napiše full.. lahko da je kapaciteta že na 50% sama od sebe padla na 50%? te imajo izrazito nizko samopraznjenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 Samo obremenilni test pokaže dejansko stanje akuja... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 pred 10 minutami, Snečer pravi: sama od sebe padla na 50%? te imajo izrazito nizko samopraznjenje Ne ne, nekaterim akujem škodi samo stat. Rabijo vsaj nekaj ciklov vsako tolko. Ne vem če je tudi pri tem tako. En gel ki ga imam na polici 13V, samo aku tester kaže 30A zagonskega.. 🤣 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7 Deli Objavljeno Oktober 7 Bomo sprobali, če je ok, bo služil, sicer reciklaža MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se