MiNa Objavljeno Avgust 21 Objavljeno Avgust 21 Glih pravo vreme za... menjavo hladilne tekočine (antifriza). Glede na kilometre stara sploh ni hudo umazana. Stara tekočina ven, nova not... se kar nabirajo kilometri... 2 2
Snečer Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 Nastopil je trenutek (83k+), ko je bilo potrebno menjati podložko (tesnilo) čepa za izpust olja, saj se je občasno pojavila kakšna kaplja Tokrat pa polsintetika, ker agregat je že utrujen in pretekoče olje ni dobro. 5
DAMI34 Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 sami stroški ps. med nama tko na 4 oči, agregat ni še čisto nič utrujen 1
MiNa Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 pred 6 urami, DAMI34 pravi: agregat ni še čisto nič utrujen Se vrti kot prvi dan... 3
bajkr88 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 19 urami, DAMI34 pravi: sami stroški ps. med nama tko na 4 oči, agregat ni še čisto nič utrujen Je, od njega k skoz komplicera pa mu utruja z kitajskimi dodatki 🤣 dobr je, slava kawi 🤪 1
Snečer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 19 urami, DAMI34 pravi: sami stroški ps. med nama tko na 4 oči, agregat ni še čisto nič utrujen Jaz čutim, da je že utrujen rahlo, da je izgubil par % moči. To so tisti fini občutki, ko motor res dobro poznaš Gas-bremza vožnja tega ne pokaže
DAMI34 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 39 minutami, Snečer pravi: Jaz čutim, da je že utrujen rahlo, da je izgubil par % moči. To so tisti fini občutki, ko motor res dobro poznaš Gas-bremza vožnja tega ne pokaže ja, ker ti maš motor res rad. Ride it like you stole it Pri teh kmjih, nima dost kaj izgubiti, razn če je zamorjen 1
Snečer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ja, ker ti maš motor res rad. Ride it like you stole it Pri teh kmjih, nima dost kaj izgubiti, razn če je zamorjen chatgpt me je prestrašil Citiraj Splošne številke iz prakse: Dobro vzdrževan motor po 80.000 km izgubi približno 5–10 % moči (zaradi obrabe batnih obročkov, ventilov, toleranc). Slabo vzdrževan motor lahko izgubi 15–25 % moči ali več – posebej če so uplinjači/šobe umazani ali če je kompresija zelo padla. Če pride do večje okvare (npr. obrabljena sklopka, zamašen katalizator), se izguba moči lahko občuti kot 30–40 % v primerjavi z novim stanjem. k sreči nimam katalizatorja 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 7 minutami, Snečer pravi: k sreči nimam katalizatorja ekologija off, pa si na prirastku +10%...taman si sedaj na nuli, kr povej CHATgptju
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 Me zanima kolko k temu obcutku prispeva e10.
Snečer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 7 minutami, Kugelschreiber pravi: Me zanima kolko k temu obcutku prispeva e10. e5 sipam...
skalar36 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 7 urami, Snečer pravi: chatgpt me je prestrašil Tud mene. 8
Snečer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred eno uro, skalar36 pravi: Tud mene. Honda me zanima, ne Kove pameten je chatgpt, vidiš. 2
skalar36 Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 (popravljeno) NC 750? Chat bolje da ne ve kako pogosto jaz menjam motorje. Če bo kdaj UI šef, grem jest prvi u gulag. Popravljeno Avgust 27. Popravil skalar36 2
Snečer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 pred 6 minutami, skalar36 pravi: NC 750? Chat bolje da ne ve kako pogosto jaz menjam motorje. Če bo kdaj UI šef, grem jest prvi u gulag. X ADV (podobno)
skalar36 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 2 urami, Snečer pravi: za zimo boljša hladilna tekočina (malo heca) A ne bo zaključe fure?
Snečer Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 28 minutami, skalar36 pravi: A ne bo zaključe fure? seveda bo, saj treba premešat tekočine, do oktobra pa se še vozim normalno... 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 1 uro, Snečer pravi: seveda bo, saj treba premešat tekočine, do oktobra pa se še vozim normalno... pridem, pa makar peš 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred eno uro, DAMI34 pravi: pridem, pa makar peš posodim 2
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 19 hours ago, skalar36 said: NC 750? Chat bolje da ne ve kako pogosto jaz menjam motorje. Če bo kdaj UI šef, grem jest prvi u gulag. Napak. Chat bi te priporocil za nagrado! Take rabijo! Od mene in snecerja ne dobijo dost. Ti pa dami…zasluzita zlati red potrošništva, in 0,75% popusta pri naslednji narocnini na ogrevan volan.
Snečer Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Napak. Chat bi te priporocil za nagrado! Take rabijo! Od mene in snecerja ne dobijo dost. Ti pa dami…zasluzita zlati red potrošništva, in 0,75% popusta pri naslednji narocnini na ogrevan volan. plus kazen za onesnaževanje planeta zaradi prekomernega potrošništva 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 22 minutes ago, Snečer said: plus kazen za onesnaževanje planeta zaradi prekomernega potrošništva Drill, baby, drill politika potrosnistvo podpira. Ogrevanje je fake news. Pogooglaj Revolution Wind(80% del je ze opravljenih) in Maryland Offshore Wind Project. (Birokratska sabotaza 6mrd tezkega projekta)
Mavti Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 (popravljeno) Ker sem moral osebno it na banko se pokazat in uredit papirologijo sem spotoma tegale pogledal zelo lepe barvepa drugače tud uredu zgleda in en starejši gospot se je pripeljal z njim Popravljeno Avgust 28. Popravil Mavti 2 1
Snečer Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 pred 11 urami, Mavti pravi: Ker sem moral osebno it na banko se pokazat in uredit papirologijo sem spotoma tegale pogledal zelo lepe barvepa drugače tud uredu zgleda in en starejši gospot se je pripeljal z njim Ko enkrat kupiš, ga ne moreš dat vstran.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se