jany Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Versys 1000 2015 ? Snečer, dlicen, HyperJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 fukiš zgleda igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Farba mi je zelo kul V Romuniji julija so to "testirali". 1000 je to ja, zgleda da ima isto vpetje kovčkov kot novi 1000sx, zelo kul, da ni treba štang dodatnih... In glej centralno stojalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 fukiš zgleda :grim Škoda ker hrbet kaže. Pa še v hrbet je lepa DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ketna je nekam našponana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 S kardanom tud ne bi zgrešil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 (popravljeno) ko bo počla, bo razbila agregat Popravljeno September 2, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ne ga mešat z bmw-jem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 res je, za vožnjo Bmw po cesti rabiš A kategorijo, za tole pa G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ketna je nekam našponana. zgorni del ketne še poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 (popravljeno) Duce BMW-ji so tako kot dinozavri, veliki, grdi ter počasni, in tako kot dinozavri bo tudi BMW izumrl :evilgrin: Popravljeno September 2, 2014. Popravil skalar36 Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 dobro si ocenil oba moja motorja :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 zgorni del ketne še poglej Joj, Snecer, bila je šala, no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 To je resna tema, saj vidiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Versys 1000 2015 ? Točno ta je bil prejšni teden (torek ali sreda zvečer okoli 21:30 ure) na OMV v Postojni. Sem moral kar dvakrat pogledati, kaj za en Kwak je bil. Lep k' prasica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Tu se vidi na fotki, da je "namerno" ušla, da se ne vidi spredaj in zadaj (lepo se je postavila sopotnica). In te fotke ni naredil kr nekdo mimoidoči http://lisah-photographie.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Danes sem zmontiral zascito rok, a na zalost sem moral odstranit Givi vetrobran...a mogoce kdo ve za koga ki bi to licno odrezal da nebi blo v napoto zasciti rok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Danes sem zmontiral zascito rok, a na zalost sem moral odstranit Givi vetrobran...a mogoce kdo ve za koga ki bi to licno odrezal da nebi blo v napoto zasciti rok? odrezat pa res ni problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 to bi mogu kupit pa ne bi blo treba rezat http://www.tucanourbano.com/it/coprigambe-manopole-moto-scooter/manopole.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 odrezat pa res ni problem Odrezat res ne, da bo pa to licno zgledalo...je pa malo problem, ce si bolj nerodne sorte tako kot jaz. to bi mogu kupit pa ne bi blo treba rezat http://www.tucanourbano.com/it/coprigambe-manopole-moto-scooter/manopole.html Khmm...raj ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Odrezat res ne, da bo pa to licno zgledalo...je pa malo problem, ce si bolj nerodne sorte tako kot jaz. Khmm...raj ne. dej eno slikco kako bi rad mel odrezano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Odrezat res ne, da bo pa to licno zgledalo...je pa malo problem, ce si bolj nerodne sorte tako kot jaz. Khmm...raj ne. nej te pa zebe (se strinjam drgač da ne glih neki zgleda samo je pa super ker maš roke res lepo na toplem v "šukici" ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 dej eno slikco kako bi rad mel odrezano Še sam ne vem, bi moral videt tocno da bi tudi vidu kako bo zgledlo. nej te pa zebe (se strinjam drgač da ne glih neki zgleda samo je pa super ker maš roke res lepo na toplem v "šukici" ) ...se bom grel ko se ustavim....šnopc pol pa spat in drugi dan dalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Še sam ne vem, bi moral videt tocno da bi tudi vidu kako bo zgledlo. ...se bom grel ko se ustavim....šnopc pol pa spat in drugi dan dalje. ja prou gvišno ku enkrat zazebe v prste se zlepa ne ogreješ več. bo treba še gretje ročk poštimat, če se boš tel po zimi furat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 ja prou gvišno ku enkrat zazebe v prste se zlepa ne ogreješ več. bo treba še gretje ročk poštimat, če se boš tel po zimi furat To bo pa na drugem motorju mogoce...ko (če) bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se