MiNa Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Šipo zaščiti s trakom, ki ga uporabljajo avtoličarji, da je ne opraskaš, potem pa z rezbarsko žagico odrežeš kar ti je napoti. Seveda zadevo simetrično označiš. Na koncu pa z brusnim papirjem zgladiš. Tako sem oblikoval kompletno šipo na KLE-ju. Izrezal sem jo pa iz stare šipe za Vespo. ps, večje reze lahko napraviš tudi s kotno brusilko vendar pazi, če si prehiter topi material iz katerega je (pleksi) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Hvala MiNa sem se ze neki dogovoril tako da bom resil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Kaj ti sploh bo šipa, če maš zaščito rok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 11, 2014 Deli Objavljeno September 11, 2014 Kaj ti sploh bo šipa, če maš zaščito rok? Za mušice lovit Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Res. Odkar imam Givija, je jakna fly-free Iz šajbe jih pa lažje spucam kot iz tekstila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Res. Odkar imam Givija, je jakna fly-free Iz šajbe jih pa lažje spucam kot iz tekstila. Mam široke ramena tako da po rokavih so še vedno. Drugace pa je ql tale šajba ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Pa tudi vizirja na čeladi ni treba pucat čisto po vsaki furi. Prej sem za čistilne krpice za vizir čez sezono zmetal en kup denarja, letos jih pa komaj še rabim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Zakaj pa rabiš čistilne krpice ?? a ni lažje snet vizir in ga dat v vodo in za par minut samo z roko mušice dol spucaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 eno staro cunjo, malo namočiš v mlačno vodo, pustiš neki cajta na čeladi, obrišeš dol in je. strošek je edino kolkor jo vsake tolko kej v pralni stroj vržeš. itak pa vizirja naj ne bi čistil z ničemer drugim kot vodo. dlicen in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 eno staro cunjo, malo namočiš v mlačno vodo, pustiš neki cajta na čeladi, obrišeš dol in je. strošek je edino kolkor jo vsake tolko kej v pralni stroj vržeš. itak pa vizirja naj ne bi čistil z ničemer drugim kot vodo. Točno tako. Jaz sem enkrat uporabil čistilo na pin vložu, uh k sm dal čelado na glavo se je skozi vidlo kot bi imel 2 promilav krvi. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 eno staro cunjo, malo namočiš v mlačno vodo, pustiš neki cajta na čeladi, obrišeš dol in je. strošek je edino kolkor jo vsake tolko kej v pralni stroj vržeš. itak pa vizirja naj ne bi čistil z ničemer drugim kot vodo. Ta krpa je pri meni jelenska kožica oz. tista zadeva iz rumene škatlice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Ta krpa je pri meni jelenska kožica oz. tista zadeva iz rumene škatlice. to je že too much je pa res, da če se mi res glih da, pol na koncu z uno krpo za steklo pobrišem (tiste k v hofeju prodajajo, pa ne puščajo muck) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Vse to kar pišete drži. In tudi vse to prakticiram tudi sam. Ampak (vedno je nek ampak)... vizirja ne čistim vedno le doma, v miru, z namakanjem in tako naprej, ampak zelo pogosto tudi na furci oz. med furco. Mi ne gušta preveč (pravzaprav mi gre na na q..c) gledat od blizu razčef...njene insekte. Pa še ne morem naredit kot v avtu, da pač malo glavo nagnem vstran, če je kaj na šipi, kar ne morem spravit stran. Ker glej ga zlomka packa na vizirju mi bere misli in se usklajeno premika z mano. Im pol imamo oči ko pet kovačev. Tako pa sem na pavzi ob kavici pogosto še lepo očistil vizir...in se potem z jasnim pogledom podal naprej. No, to je sedaj skoraj zgodovina, ker Givi lepo opravlja svojo nalogo. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 (popravljeno) Danes sem zmontiral zascito rok, a na zalost sem moral odstranit Givi vetrobran...a mogoce kdo ve za koga ki bi to licno odrezal da nebi blo v napoto zasciti rok? BTW, kakšno zaščito za roke pa imaš to? Meni Acerbisove GIVI šajba nič ne moti, je še precej rezerve, tu je balanca v skrajnem položaju: Popravljeno September 12, 2014. Popravil Fantocci Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Sw-motech oz. Barkbasters ce se ne motim iz Louisa....moja sipca je drugacna...bom jutri pofotkal. gorazd 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Počiščeno. Dajte mir v tej temi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 Se počutim kot v 4. razredu, ko me je tršica dobila, da sem puncam pod kikle gledal Efendi in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 En red pa mora bit;-) Fantocci in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 A je kdo menjal auspuh na Versysu mogoce?....nekje nazaj sem bral ko je nekdo kupil enega iz obale z Leovince gor pa me zanima kako se obnese....a je prevec glasem proti original? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 A je kdo menjal auspuh na Versysu mogoce?....nekje nazaj sem bral ko je nekdo kupil enega iz obale z Leovince gor pa me zanima kako se obnese....a je prevec glasem proti original? Verjetno je na youtubu precej materiala na temo. LeoVince definitivno ni preglasen, je pa to tudi subjektivno. Drugače pa je meni najlepši zvok imel z Akrapovičem, le da je na pogled bil obupen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Verjetno je na youtubu precej materiala na temo. LeoVince definitivno ni preglasen, je pa to tudi subjektivno. Drugače pa je meni najlepši zvok imel z Akrapovičem, le da je na pogled bil obupen. Sem gledal oz. poslusal pa sem hotel vedet iz prve roke kako in kaj....Akrapovič mi res ni lep.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 ta zgleda ql Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Jaz mam LeoVince gor, pa je zvok zelo lep, lepši kot pri Akrapoviču(Če so dušilci noter) Mene glasnost ne moti, ko se je pa žena zadaj peljala, jo je motilo. Tudi brata je motilo, ko se je vozil. Pomoje je bil sam "fouš". Sm imel Yamaho Fazer 600 s z leovincem, ter yamaho fazer 600 s z Akrapovičem, pa ima LeoVincelepši zvok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Skalar hvala za info...skoda vceri sem sel skozi Sk.Loko ce bi se prej spomnil bi se lahko dobila, da bi slisal v zivo...Kje si ga vzel in kolk si dal ce ni skrivnost? Popravljeno September 22, 2014. Popravil PrimozC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se