Darko3g Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Zanima me, kdo je bil ta črni komentator, ki je intervjuval Zavca po tekmi. Taka znana boksarska faca. Sicer pa, res lepa zmaga - se mi skoraj zasmilil ta revež, kako je bil tepen.
sjeng Objavljeno December 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2009 Mene je ful presenetil z raznovrstnostjo, do sedaj sem mislil da zna boksat samo obrambno, prerarčunljivo... tko da res noroooooo....... jst pravim takole....... Pacman dobrodošel.... Dejan vabi... kr brez strahu... mamo ful dobrih zobarjev, pa Fabijana da te poštimajo po fajtu
Miha27 Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 (popravljeno) Legenda :worship: Popravljeno December 12, 2009. Popravil Miha27
Leteči Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Kot je rekel Bergant, Isac ni imel niti za burek LOL ZAvec
jetman Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Bravo Zavec... prišel, fsekal, zmagal! malakai 1
DRVOWP Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Dejan ZAVEC - Mr. Simpatikus :worship::worship::worship:
aleksandergabriel Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Bravo Dejan !!! :worship: Je blo tako kot da bi otroku bomobone vzel
njofra Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Sedaj posnetek na Slo2 Zavčeve borbe sesir 1
sayo Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Bravo zeko Ne vem kako je ta črnček prišel do dosedanjega naslova prvaka k ni pokazal nobene prave borbenosti dotem in sesir 1 1
krava Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Bravo zeko Ne vem kako je ta črnček prišel do dosedanjega naslova prvaka k ni pokazal nobene prave borbenosti Kaj pa bo pokazal,če se pa je pretepal z Zajcem!? ...si je zaslužil,da ga danes gremo pogledat na Ptuj,kjub neprevoznim razmeram!!! sesir 1
MariborBMW Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 A kdo slučajno prodaja boks vrečo ?
Senna Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 A kdo slučajno prodaja boks vrečo ? En moj kolega je neki omenjal taščo in eno vrečo.A je to kšna povezava oks 1
MariborBMW Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 En moj kolega je neki omenjal taščo in eno vrečo.A je to kšna povezava Moja tašča tudi gleda ta forum, pa ne bom komentiral
alkatraz Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 Moja tašča tudi gleda ta forum, pa ne bom komentiral daj ji vrečo čez glavo
MariborBMW Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 daj ji vrečo čez glavo če si poročen, pol veš, da pri tašči prav nič ne pomaga; Mimogrede, a veste tistega Kje je ta stara pila ??
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 Mimogrede, a veste tistega Kje je ta stara pila ?? Ne, ne vemo ... sayo, domina, sjeng in 1 other 4
Senna Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Še en Kako se po tanovem reče:Sreča na vrvici? Taš.. na vislicah O:-)
Rude Boy Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Dejan Zavec bo naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF v Ljubljani branil proti Argentincu Rodolfo Martinezu. Martinez je v 40 dvobojih v profesionalni karieri slavil 36 zmag, bil trikrat poražen in ima en neodločen izid. Dvoboj pod imenom Obračun v zmajevem gnezdu, bo 9. aprila v ledeni dvorani v Tivoliju. Začel se bo ob 19. uri. kekec pravi da pride ! jaz tudi ! Alla 1
kekec III Objavljeno Marec 9, 2010 Opozori Objavljeno Marec 9, 2010 Dejan Zavec bo naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF v Ljubljani branil proti Argentincu Rodolfo Martinezu. Martinez je v 40 dvobojih v profesionalni karieri slavil 36 zmag, bil trikrat poražen in ima en neodločen izid. Dvoboj pod imenom Obračun v zmajevem gnezdu, bo 9. aprila v ledeni dvorani v Tivoliju. Začel se bo ob 19. uri. kekec pravi da pride ! jaz tudi ! ..pridem...
aleksandergabriel Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 Namen imam kupit boksarsko vrečo tko mal za rekreacijo pa da občasno mal negativne energije ven iz sebe dam. Glede na to da sem čisto nov tem me zanima kakšna vreča, s čim polnjena, kakšne rokavice, katere trgovine ....
monst3r Objavljeno Januar 7, 2012 Opozori Objavljeno Januar 7, 2012 Namen imam kupit boksarsko vrečo tko mal za rekreacijo pa da občasno mal negativne energije ven iz sebe dam. Glede na to da sem čisto nov tem me zanima kakšna vreča, s čim polnjena, kakšne rokavice, katere trgovine .... Katero vreco? Odvisno koliko si jezen Vreco napolni z ostanki usnja...rokavice lahko kupis velikosti 10oz....ali pa rokavice za trening na vreci (so manjse in majo manj pene). Predlagam ti tudi, da si kupis bandaze/povoje, da preprecis poskodbe zapestja... Trgovin s tovrstno opremo pa je malo morje, vec najdes na netu "borilba oprema", "luta libre", "budoshop", "mma.si shop"...
Dolenc™ Objavljeno Januar 7, 2012 Opozori Objavljeno Januar 7, 2012 Monster je vse povedal, jaz bi dodal samo to malenkost, da odsvetujem tiste rokavice za vrečo, ker nudijo slabo zaščito, 10 so boljša izbira. Pa seveda, da si pogledaš na youtube kako se roke povije in s tem zmanjšaš možnost poškodb.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se