Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
jz mam sm antifriz že dolg časa, pa mi je zdej neki čudn začel delovat

men se zdi da nekej nekje pušča :?

če ti vodo tam pr onem šravfu ki je za zašravfat nad coolerjem (tam pač kje antifriz notr vlivaš) vn meče pol verjetno maš v cilindru samo zrak....isto je pr meni delalo, ker je ona cev, ki gre od coolerja do cilindra tak smešno gor vpognjena in ko sem vodo nalil je ta ostala samo v kilerju........

Objavljeno

jst sm se pozim kr velik vozu ko je bil najvecji sneg pa mi se vse dela.-mam vodno h. :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

pol sem tam pr kilerju ono cev dol vzel pa lepo pomalem notr nalil........pa zaj je vse ok

nekak tak to zgleda.......tota cev je tak gor obrnjena zelo........skup spackano v slikarju v eni minuti :D

post-18-1085140310.jpg

Popravljeno . Popravil den2
Objavljeno

ka pa če pokrovček dam stran pa pustim laufat ene 5 minut? :unsure:

Objavljeno
ka pa če pokrovček dam stran pa pustim laufat ene 5 minut? :unsure:

tudi gre......ti bodo pač malo mehurčki gor šli pa nekaj vode de verjetno vn vrglo.......ko bodo nehali mehurčki prihajat pol naj bi bilo vredu

tu pa tam pa malo skuterja zrukaj malo naprej pa nazaj, da bo zrak lažje vn šel

Objavljeno

alo mene neke zanima ... na kolko km morem bat menjat približno... ? :?

70 gus kit

Objavljeno

ko bo slabo sou :P

na ene 10000-15000

Objavljeno

zanima me, če odkar mate gor 70ke poleg bencina vlivate še olje :? in če je to na običnem gus kitu potrebno?

Objavljeno
zanima me, če odkar mate gor 70ke poleg bencina vlivate še olje :? in če je to na običnem gus kitu potrebno?

Ne ni potrebno, lahko pa malo bolj oljno pumpo odpreš da lažje spiš :)

Objavljeno

Hmmm js direkt v kesl delam mesanco, ker sm oljno pumpo pa kesl za olje kr odstrano :P :D

Objavljeno
Hmmm js direkt v kesl delam mesanco, ker sm oljno pumpo pa kesl za olje kr odstrano :P :D

Jaz tud :naughty:

Objavljeno

hehe me to :)

samo jaz mam oljno pumpo + olje v tank :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

hm...mene pa zanima kolk mate kej izkusen s spodnjimi kiti!? pa kater da najvec od sebe. usi pa imajo priblizno isto ceno!

1.Polini Corsa...(cena 185 euro) na vseh drugih straneh pise d ma 13 konj, na polinijevi domaci strani pa pise d jih ma samo 11,5!! kolk je zdej taprav podatek!?

et-zylpolcorlc.jpg

2.Malossi MHR Replica...(cena 185 euro) aluminij kit s 12 konji

ag-180.jpg

3.Hebo Manston Replica...(cena 191 euro) aluminij kit, ki naj bi imel 14 konj!

et-zylhebreplc.jpg

pa res prosm c mi lohk kaksn iz izkusenj pove...ne pa tko k eni k pac sovrazjo npr. polini in bodo takoj zaceli pljuvat po njem! lp jurc

Objavljeno

Sj mam MHR Replico AC in gre ful glede nato da sm meu prej Malossi 70 gus gor je to taka razlika da kr skoda govorit! Glede kvalitete semi zdi da je odlična in sm zelo zadovolen s kitom!

Objavljeno

ja malossi pa polini sn že mel not, pa nisn mel nobenih problemov. Čeprav mam zdaj polini že kr en cajt not sn ful zadovoljen! Polini rulz!! :))

Objavljeno

Hm, sz kerim od teh alu kitov pride tud obvezno 17,5 ane?

Objavljeno
ja malossi pa polini sn že mel not, pa nisn mel nobenih problemov. Čeprav mam zdaj polini že kr en cajt not sn ful zadovoljen! Polini rulz!! :))

katerga polinija pa mas?

Objavljeno
katerga polinija pa mas?

Kolk jaz vem se na E zacne :naughty:

Objavljeno
hm...mene pa zanima kolk mate kej izkusen s spodnjimi kiti!? pa kater da najvec od sebe. usi pa imajo priblizno isto ceno!

1.Polini Corsa...(cena 185 euro) na vseh drugih straneh pise d ma 13 konj, na polinijevi domaci strani pa pise d jih ma samo 11,5!! kolk je zdej taprav podatek!?

et-zylpolcorlc.jpg

2.Malossi MHR Replica...(cena 185 euro) aluminij kit s 12 konji

ag-180.jpg

3.Hebo Manston Replica...(cena 191 euro) aluminij kit, ki naj bi imel 14 konj!

et-zylhebreplc.jpg

pa res prosm c mi lohk kaksn iz izkusenj pove...ne pa tko k eni k pac sovrazjo npr. polini in bodo takoj zaceli pljuvat po njem! lp jurc

Jure!

Ni čistčistčist prav, da takole komentiram, ampak ti dam par podatkov za lažjo odločitev. Vzemimo za primerjavo kit za vodno hlajen Piaggio/Gilera:

Razlika med POLINI gus in POLINI gus CORSA je v naslednjem:

- CORSA ima 2,4 KS več od navadnega (12,2 vs. 9,8)

- CORSA je 19.638 SIT z DDV, dražji od navadnega

- CORSA ima oba obročka kromirana, navaden pa ne. Razlika v ceni (2.772 SIT)

- CORSA ima ročno obdelane kanale (vrednost tega dela je pri DOBREM tunerju med 7 in 10 kSIT)

Je še ena varianta in to je ALU kit:

- ALU ima 0,8 KS manj od CORSA

- ALU je 5.400 SIT cenejši od CORSA

PLUSI

- pri GUS kitu imaš bate v nadmerah 47.4, 47.8 in 48.0 mm. Torej ga vsaj trikrat lahko obnoviš. Bati stanejo ca. 9.000 SIT z obročki, svornikom itd.

- GUS kit lahko kupiš v osnovni varianti in ga potem daš sfrizirat tunerju, ki ti za isti denar (7 - 10 kSIT) lahko naredi še hujši cilinder kot je CORSA.

- GUS je vsekakor cenejši

MINUSI

- GUS kit se slabše hladi kot ALU kit

- Iz GUSa dobiš s friziranjem manj konjev kot iz ALU, ker ima drugačno obliko izpušnega kanala. (GUS ima okroglo, ALU ima "W")

- ALU je dražji

- ALU ne moreš obnoviti, oz. ga lahko, a je obnova dražja od celega kita

A je dovolj podatkov za odločitev?

LP

Duke

Objavljeno (popravljeno)
Jure!

- GUS kit se slabše hladi kot ALU kit

Po tem takem se pravi, da s isto nastavitjivjo fergazerja, in vsem ostalimi nastavitvami enakimi, bi se gus kit (polini AC) prej pregrel in piknil kot pa npr. malossi MHR replica (AC) ali airsal T6 (AC) ???????????????????

Popravljeno . Popravil _OKI_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!