poggy Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 lih učir sm biu, sam zej se verjetn nebom več kr je premrzl zju3, sm pa js dubu kit+auspuh(tecnigas rs 70+delo+potrošni materjal+svečka za 33k sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 ful pocen! za tak dnar jest dobim samo kit ... grrr :) drgač mislim da sm jovidu (runnerco tvojo namreč) ... a si jo mel pred kopirnco postavljeno? tm k je streha k se drgač anj nebi smel parkirat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 tm pod arkadam ja, sej nbenga ne mot pa tut table ni tak da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 itak ja ... jest sm ga tut vedno tam pusto ... drgač kira smer pa letnik pa si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 no kako gre skutr..a si ze kej vec probov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 fajn gre, končne pa še nism kej sprobu, nej se tapru mal usede use skp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 poggy: sej pa se je že 600km usedal.. ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 nej se tapru mal usede use skp Se pa je ze prej en kit ulaufo ce je bil not ......Tak da nic nena sparaj samo zaspanaj ga pa povej kolko gre :) Da vidim kolk gre tebi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 NIČ ŠPARAT, SAM PO GASUUUU!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 pa nej se še mal na mojmu usede use skp, raj ga še mal šparam zej, sej teram ga lohk tut mal kasnej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 posteno posteno, v glavnem - porocaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 No evo, zdej sm si pa tut jest omislu 70 kit :D :D :D :D . končne mam okol 90-95 pa me zanima kva je najbolš da nardim zdej čez zimo, kr se še ni usedu pa še ni ulaufan. kr me mal skrbi da mi bo čez zimo al pa koj spomlad ribnu. a bi pomagal če bi zdej te preostale kilometre u tej sezoni vozu z mal močnejšo mešanco (da bi koj u tank še zlil mal ola) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 Ribnit pomojem nebi smel....ce ga vsaki tedn vkurblas amlo mislim da nebi smelo bit problemov. Kero 70-ko pa mas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 gre mi 115 po števcu, je kr dobra hitrosst , mogoč si bom kake malosi prenose umislo tak da bo mal višja hitrost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 hah tebi lahko ko maš športni izpuh pa 70ccm ko rečeš da gre 110-115 ko veš da gre čez 100 km/h,jst pa če mam srečni dan ga nateram 107km/h sam kaj ko vem da se komi pelam 85 mogoče par km več/manj ampak nekatere izjeme pa si domišlja in dela utvare da se pela po števcu 110 pa ma sam vn blokade dane(jst mam še športni filter mejan da me kak moped slučajno ne preglasi :D ) pa sma zadnič enkrat šla z kolegu takole pa sm ga nesu komi komi za eno mišjo pi**o pol pa on men sj ti kr gre, on men nalaga da mi gre pol več kot njemu torej čez 110, jst pa njemu :A BI ŽE ENKRAT PRISTAL NA REALNA TLA!!! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 hah tebi lahko ko maš športni izpuh pa 70ccm ko rečeš da gre 110-115 ko veš da gre čez 100 km/h,jst pa če mam srečni dan ga nateram 107km/h sam kaj ko vem da se komi pelam 85 mogoče par km več/manj ampak nekatere izjeme pa si domišlja in dela utvare da se pela po števcu 110 pa ma sam vn blokade dane(jst mam še športni filter mejan da me kak moped slučajno ne preglasi :D ) pa sma zadnič enkrat šla z kolegu takole pa sm ga nesu komi komi za eno mišjo pi**o pol pa on men sj ti kr gre, on men nalaga da mi gre pol več kot njemu torej čez 110, jst pa njemu :A BI ŽE ENKRAT PRISTAL NA REALNA TLA!!! :angry: :angry: Vidis vsaj en spet ko prizn pa je na realnih tleh take spostujem :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno November 28, 2003 Deli Objavljeno November 28, 2003 Kero 70-ko pa mas? Polini Extrem LC. drgač ni nevem kakšna kvaliteta ampak glede na ceno je kr v redu (okol 130 €) drugi so pa dost dragi (čez 200 €) zdej čakam na dobr vreme da grem sprobat končno, nej bi blo tm med 90 - 95, pospeški so pa ful dobri, kr je prestavn razmerje ostal isti k je že original dost kratek ;) ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 29, 2003 Deli Objavljeno November 29, 2003 zdej čakam na dobr vreme ... jst tud... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Ej, pak kaj je pol s tem airsalom?? Da se razjasnmo mal... kolk ma ks, pa kolk stane? A pol se ga splača kupt?? Sam Qrc k ni gus... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Je pa alu :) Ja tam okol 12-13KM bi mogo dobit z 19mm fergazerom pravim avspuhom pa tak...Jaz predvidevam da sem jih 12 dobil ven.Stane pa 36k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 :yea2: Malossi MHR replica :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 (popravljeno) :yea2: pare pare samo pare :yea2: $$$$$$$$$$ nimamo vsi tok keša za replike,teame,evolutione.... Popravljeno December 3, 2003. Popravil nagajiček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 Replika sploh ni tolk draga!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 cena je ranga polini corse, moci je pa tut tm tm... tko da je dobr za premislt (seveda ne govorim o ceni corse v sloveniji ki je 55k) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 vseeno je Airsal T6 alu. bol od Malossija, saj po mojem mnenju, ker je Airsal T6 47.7 malossi pa samo 47 :) pa airsal je nekako po mojih izračunih priblizno 12-20k cenejši?? <_< :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se