[2fast4u] Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 mi en reko da mi zmontira neki polini kit za 30k not :) (nena vem točno kiri kit od polinija) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 ' date='17 Mar 2004 @ 23:03'] mi en reko da mi zmontira neki polini kit za 30k not :) (nena vem točno kiri kit od polinija) rabljena roba.........nov 100% ne............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 ' date='17 Mar 2004 @ 15:41'] neke še to se splača ? Cilinder kit T6 D47.6 Piaggio/Gilera LC Jaz sem ga mel na testu en cas......Ceprav je do parih zapletov prislo ampak sem bil zadovoljen z njim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 hmz.... roba ti to montiraš not ne ? kak dugo bi porabo da bi mi zmontiro ? pa cena :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 (popravljeno) stegnem ziher pazi105!!!!!! cez kaka dva mesca vse povabim v Cele na en drag, pa da vidmo... :P Popravljeno Marec 18, 2004. Popravil Dave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 sj sm napisu kok gre pol realnih k ko me cca 80 ej Zok 100 % sm da te stegnem,sam ne smeš prestavit več ko prva ,mogoče lohk daš v drugo?... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 cez kaka dva mesca vse povabim v Cele na en drag, pa da vidmo... Zok ni problema. Sam raj se dubva na trojanah, pa lepo postaviva motorje na štart na cilj pa ene krofe. Zmagovalc dobi krofe pa dost novih kil :D . Aja sej bi sigurn zmagu ker mam ful rd krofe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 19, 2004 Deli Objavljeno Marec 19, 2004 ,18 Mar 2004 @ 14:33] hmz.... roba ti to montiraš not ne ? kak dugo bi porabo da bi mi vse zmontiro ? pa cena :) Kaj bi mel? Kit al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 roba da :) pa če bi se prvo mija to neki dobla pa zmenla kak pa kaj... pa kaj se splača da ti to malo svetuješ :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 ' date='21 Mar 2004 @ 20:32'] roba da :) pa če bi se prvo mija to neki dobla pa zmenla kak pa kaj... pa kaj se splača da ti to malo svetuješ :OK: 150k pa bo raketa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ki te naj dobim tolko $$ :) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 si ze kdaj slisu za bancni rop?!? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 hehehehehe :=))))))))))))) huda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 zaj pa tak ne PLISS SVETUJTE MI kiri 70 kit si naj grem kupit za runnera PLISSSS pa če vete še ceno napišite zraven okvirno ... PLISSSSSS pa da se kit vreju odnese da nena kaj crkne takoj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ' date='22 Mar 2004 @ 18:19'] zaj pa tak ne PLISS SVETUJTE MI kiri 70 kit si naj grem kupit za runnera PLISSSS pa če vete še ceno napišite zraven okvirno ... PLISSSSSS pa da se kit vreju odnese da nena kaj crkne takoj :) ce bos s takim stilom prsu v trgovino, ti ga bojo se senkal... :P za airsal-e sm slisu da kr dost dobis za svoj denar, mas se polini pa malossi, ostalo mislim da je bol ko ne tak-tak, kir kit bos vzel (gus, evo, corsa,... ) je pa odvisno od financ - predelava ni sam to, da menjas termicno grupo, ampak mors se uplinjac, izpuh, membrane, prenose, valjcke, pri nekaterih pa tud motorno gred in jermen... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 izpuh mam gianeli NR-X valčki so lažji not filter športni brez blokad v petek prijejo nove sportne federce kaj še radim druga?(razn kita) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 (popravljeno) ,22 Mar 2004 @ 19:32] izpuh mam gianeli NR-X valčki so lažji not filter športni brez blokad v petek prijejo nove sportne federce kaj še radim druga?(razn kita) Fergazer drugi,lemele,variator,jermen,valcke druge,velko fedro na sklopki trso,zobnike,avspuh drugi recimo in kot zadnjo denar :) Popravljeno Marec 22, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Evo tocno tak kot je roba napiso :rolleyes: predvsem povdarek na dnaru, ce ga ni pa kr lepo v italy na shoping .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 zakaj pa fergazer ???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Fergazer drugi,lemele,variator,jermen,valcke druge,velko fedro na sklopki trso,zobnike,avspuh drugi recimo in kot zadnjo denar _roba_ predračun? sej pa mam gianelija? zakaj bi rabo novega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 NI ga nujno menjat sej gre z orginalnim, ampk predvsem je finta v mazanju vecji kit vecjo segrevanje, zato je pomembno da prihaja v cilinder vec benza in olja, hoces noces bencin je mazivo za olje se pa tak ve :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 torej predračun za to vse skupaj se glasi okoli ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ' date='22 Mar 2004 @ 19:05'] zakaj pa fergazer ???????? da ne pride do spiranja karterja, in posledicnega predcasnega unicenja motorja. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Glej idi na lindempa.com pa si cenik dol potegni pa si zracunaj! B) Gianeli ti pa lahko ostane ga mam tud jaz na 70ki samo odprl sem ga pa ni problemov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 si menjo fergazer ? pa kolko si dau za njega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se