Skoči na vsebino

Ducati Monster ali Monster Ducati

Priporočene objave

Objavljeno
A mi lahko prosim točno poveš, kaj vse dobiš tuki not?

Preberi si nekaj postov nazaj, je ze hocko vse skupaj nastel. .)

lp

Objavljeno

Ja sej to sm ze prebral, sam hotschko je to pred dvemi leti to dobu, pa me zanima če je zdj še isto...

Objavljeno
Ja sej to sm ze prebral, sam hotschko je to pred dvemi leti to dobu, pa me zanima če je zdj še isto...

pa ne bi mogoce iskalnik uporabil in......... eh, brez veze. :doze:

Objavljeno

Ja sej bi ga lahka; sam ni bolj učinkovito če mi lahko nekgo iz prve roke pove-sej a ni ta forum glih zato??? :hmm:

Objavljeno
A mi lahko prosim točno poveš, kaj vse dobiš tuki not?

Kot je že hotschko napisal nekaj postov nazaj vsebuje DynoJet Stage 2 kit naslednje elemente:

- igle za vplinjače z vsemi pritrdilnimi elementi

- tri pare diz (tri različne dimenzije izbereš pa tisto, ki ustreza predelavi tvojega motorja)

- vzmeti za vplinjač

Air box sem sam predelal da se ga pa tudi naročiti zraven K&N filtra.

P.S.:Če te zanima kaj več me kontaktiraj na PM, saj kot vidiš so nekateri na forumu samo zato da se skozi nekaj pritožujejo in nergajo :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
... saj kot vidiš so nekateri na forumu samo zato da se skozi nekaj pritožujejo in nergajo

... se strinjam ... :wacko:

Pa še nekaj se opazil pri branju in spremljanju tem: (sorry, ker je to :topic: ) kakor hitro nekdo oznani nakup novega motorja, se takoj oglasi vsaj 10 "strokovnjakov", ki mu "svetujejo" in pametujejo v nedogled. :xx:

Objavljeno
... se strinjam ... :wacko:

Pa še nekaj se opazil pri branju in spremljanju tem: (sorry, ker je to :topic: ) kakor hitro nekdo oznani nakup novega motorja, se takoj oglasi vsaj 10 "strokovnjakov", ki mu "svetujejo" in pametujejo v nedogled. :xx:

DynoJet Stage 2 kit vsebuje:

HOTSCHKO

DynoJet Stage 2 kit =

- K&N filter,

- druge igle v vplinjačih,

- druge dize

- druge vzmeti v vplinjačih,

- drug air-box,

- pa še kakšna malenkost ...

- ... vse skupaj sestavljeno tako, da še bolj vleče iz podna

IŽANC

Čez zimo vgradil DynoJet Stage 2 kit in zamenjal navaden filter z K&N.

Cena: DynoJet Stage 2 kit - 23.000SIT

K&N filter - 12.700SIT

Montiral kar sam približno 3 ure. Spomladi ko preizkusim napišem kaj več

Kot je že hotschko napisal nekaj postov nazaj vsebuje DynoJet Stage 2 kit naslednje elemente:

- tri pare diz (tri različne dimenzije izbereš pa tisto, ki ustreza predelavi tvojega motorja)

- vzmeti za vplinjač

Air box sem sam predelal da se ga pa tudi naročiti zraven K&N filtra.

HOTSCHKO

DynoJet Stage 2 kit =

- K&N filter,

- druge igle v vplinjačih,

- druge dize

- druge vzmeti v vplinjačih,

- drug air-box,

- pa še kakšna malenkost ...

- ... vse skupaj sestavljeno tako, da še bolj vleče iz podna

IŽANC

Čez zimo vgradil DynoJet Stage 2 kit in zamenjal navaden filter z K&N.

Cena: DynoJet Stage 2 kit - 23.000SIT

K&N filter - 12.700SIT

Montiral kar sam približno 3 ure. Spomladi ko preizkusim napišem kaj več

- vzmeti za vplinjač

Air box sem sam predelal da se ga pa tudi naročiti zraven K&N filtra

Mislim da ne nergamo: samo hočemo imeti nek red, (brez nepotrebnih dnevnih ponavljan)

Objavljeno

dyno kiti so normirane zadeve, stage I - VII, z vsemi potrebnimi deli za predelavo vplinjacev za dolocen model brez zracnega filtra. ce ima model elektronski vbrizg goriva je namesto diz, igel itd. dodan chip in eventuelno program. zracni filter se dokupi dodatno, ker je oblika in prepustnost odvisna od stopnje modifikacije.

ce bi se gospoda informirala s povezavo podano v doticni temi bi bilo veliko manj ugibanja in natepavanja prazne slame tukaj.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Če kdo potrebuje original stranske torbe za Monstra naj se javi ... šifra = ugodno :) ...

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno

Serbus DUCATISTI!

KER kupujem monstra sn se obrno na vas.Mogoče ve kdo, kje lahko kakšnega (ugodno) dobim.Zanima me tudi če v naši deželi obstaja kakšen ducati klub!

Objavljeno (popravljeno)

Vprašaj Hotschka(en post nad tabo), če je svojega že prodal .) , mal reklame O:-)

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

Hvala, ampak glede na kilometre je njegova cena skorajda malo previsoka.

Objavljeno
Hvala, ampak glede na kilometre je njegova cena skorajda malo previsoka.

Ampak to je monster Hotschko edition :kva2: , no dej ga rajši kontaktiraj na PM, da naju ne bodo moderatorji radiral ;)

Objavljeno (popravljeno)

Hey Monstrum welcome on board,

moj motor je sicer že prodan, sicer pa vem za enega takšnega kot je moj ... Monster 750, l.'99, s samo 10k prevoženih in narejenim 10k servisom, in res kot nov ... če te zanima, kliči 041-744555 Simon, če ga že ni dal naprej ... Sedanji lastnik se je, tako kot jaz, odločil za Multistrado. B)

P.S. perla saj veš ... bo treba zgleda kmalu dopolnit seznam.

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno
Hey Monstrum welcome on board,

moj motor je sicer že prodan, sicer pa vem za enega takšnega kot je moj ... Monster 750, l.'99, s samo 10k prevoženih in narejenim 10k servisom, in res kot nov ... če te zanima, kliči 041-744555 Simon, če ga že ni dal naprej ... Sedanji lastnik se je, tako kot jaz, odločil za Multistrado. B)

P.S. perla saj veš ... bo treba zgleda kmalu dopolnit seznam.

Čestitam za prodajo!

In še majhna opomba: hotschckova cena za monstra je bila malce višja, ker je bil:

- special edition

- z veliko dodatne opreme

- lepo ohranjen

- čudovito utečen

- last medijske zvezde :lol1:

Veliko užitkov na multistradi, hoč-mojster!

Objavljeno

Spet se zahvaljujem, ampak tudi ta Monster od Simona je že prodan.Zgleda, da bom res moral začet razmišljat o nakupu novega.(bo še pa treba šparat)

Ti ducatiji so res malce prekleti, vsi jih šinflejo, ko pa jih iščeš, pa jih ni.

Lep pozdrav DUCATISTI!

Objavljeno

Aha, za dobrim konjem se zmeri prah dviga (šraufi letijo :OK: ), bi naši dedki rekli.

lp

Rudi

Objavljeno (popravljeno)

Monstrum, jaz bom prodajal M600, Dyno Jet, K&N filter, Termignoni lonci, skrajšan zadnji del, carboon look špegli in pa u iber dost karbona gor, ...

Letnik je 2000, prva registracija 2001. Redno servisiran, skoraj nova zadnja guma...

Aja pa ena fura je narejena v Hotsckotovi družbi, tako da bo cena malce višja zarad tega :D

Jaz bom sicer probal da ga moj brat vzame, ker se mi je mal težko ločit od njega ker je cortkan, ampak moram počakat do konca aprila da dobim kawo Z-ja da greva lahko z bratom na furo in da vidi ali mu sede...

Če se ti ne mudi, malo počakaj ..

Popravljeno . Popravil Ajeto
Objavljeno

Aha se mi je zdelo da imam nekaj malo objav... Tale prejšnji Ajeto sem drgač tudi tale zdajšnji... samo malo sem se narobe registriral :)

Objavljeno

A JE TO Monster za mene?Kako to da boš vzel japonca?Nikoli ne prodaj monstra svojemu bljižnemu!

V glavnem, če boš drajvo kaj v ok.MB in če tvojemu bratu nebo sedu javi!

Vseeno pa mi lahko pošlješ kako sliko in drobno natipkano ceno, da mi nebo monitorja skurlo!

SE :cry: RBUS!

Objavljeno

Heh saj to niti ne bi bila prodaja ... tko bi si zagotovil, da ga bom še vozil... :)

A zakaj ga prodajam? Jah nekak ne bom mogel 2 izkoristiti, kawasaki mi je pa precej všeč in bi probal še to... Sicer sem napaljen tudi za Buella XS Lightninga ali pa Monster S4R vendar 3 milje ne dam za motor... Z750 ima pa za tak performance in izgled solidno ceno...

Sliko... jo moram še naresti :) Lahko pa verjameš, da je lep ;)

Objavljeno

... lep :OK: ... (upamdaše :devil: )

A je to... :o ... ah whatever... :xx:

Objavljeno
... lep  :OK: ... (upamdaše  :devil: )

A je to...  :o  ... ah whatever...  :xx:

Verjemi da ni lahka odločitev.. :huh: :wub: :cry:

Objavljeno
Kletar, kako se pa kaj Multistrada obnese?

vse o MST v za to primerni temi ... B)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Halo dukatisti (klapa zlatni dukat) oz. se bolj natancno monstrumisti. A ma kdo od vas na monstru belly pan namontiran (una spica pod masino)?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!