PoliniiEvolution Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 dobro vi kr kupujte v trgovinah pa prek skuterkita :lol1: Skuter Kit Je Glup
TOMOMAJSTER Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Skuter Kit Je Glup Se strinjam. On je samo posrednik, ki nima nobene zaloge. Če kaj vprašaš, da rabiš vedno reče da je potrebno naročit. Zato pa grem v MB na Aprilio in tam dobim.
pinktomos Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 heheh pr nas ni takih problemu živim 3km proč od italije :OK: :OK:
Brap Objavljeno December 22, 2019 Opozori Objavljeno December 22, 2019 Ob 28. 9. 2006 ob 17:28, Cilindr pravi: obe fermi sta dost dobri...V italiji je Malossi malo bolj cenjen od polinija ..in jaz osebno tudi malo bol zaupam malossiju (PS:Polini evo...a bi mi povedu kje je ta trgovina tvoja k majo te kite tok pocen pa keri so te kiti?) Lp Oboje je isto dobro.. Jaz sem sicer imel nesreco , in sicer sem narocil malossi kit 73ccm, iz cilindra.si, in sem dobil nedodelan cilinder in glavo.. Glava je imela nelepo porezkano povrsino kjer so hladilne reze , so bili ostanki odlitkov katerih niso pobrusili, cilinder je imel na sesalnem kanalu ostanek odlitka ravno pravsnji za zaribat motor, tako da sem moral kanal pobiaksati da sem si upalto skupaj sestavit.. Imam pa znance ki so zelo zadovoljni z obema firmama.. Jaz sem malo razocaran nad malossijem zaradi teh nedostopnih napak.. Za vas panevem lp Kugelschreiber 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se