Miha Z. Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Jaz in še 10 kolegov z motorji :OK: Molimo za lepo vreme :worship: pol se pa ne bomo mogli zgrešit :grrr .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Marja.... sj za take divjake k si ti je res najboljš lesen motor :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa še mau pokur...edin lubadarja se morš pazt :kva2: :kva2: :kva2: maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 včeraj je bilo vreme na GG-ju perfektno - slike so žal še v aparatu, ker je bil povratek pozno v noč :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Par fotk iz včerajšnjega obiska Grossglocknerja (in seveda Edelweisspitze): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Par fotk iz včerajšnjega obiska Grossglocknerja (in seveda Edelweisspitze): :eek: :D :blush: Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) Tu so... :) Včeraj smo imeli z vremenom veliko srečo, sploh glede na vremenske razmere v prejšnjem tednu. Za nami je bil že en neuspel poskus "osvojitve" GGja v maju, ko smo morali pri cestninski postaji za hochalpenstrasse obrniti, ker je zgoraj padal sneg... Drugače pa včeraj enkratno, le časa je bilo premalo, da bi si vse ogledali. Kdor gre gor naj ne ostane le pri Grossglocknerju, ampak naj si ogleda celo visokoalpskocesto, ki pelje do Zell am See. Še posebej je vredna ogleda Edelweisspitze. Cestnina je še vedno 17 EUR, ampak se splača :OK: Še pot: NM - Korensko sedlo - Hermagor - Grossglockner - Edelweisspitze - proti Zell am See - Kotsach-Mauthen - Plockenpass - Tolmezzo (ITA) - Sella Nevea - Traviso - Kranjska gora - NM. Lepih 770 km, ki pa bi jih blo bolje razdeliti na 2 dni. Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Lepih 770 km, ki pa bi jih blo bolje razdeliti na 2 dni. Se strinjam, jaz sem to tudi naredil in prevozil nekaj čez 900km, sem si pa zraven Grossglocknerja ogledal še Gerlospass, pa nekatere doline kot so Kaprunertal, Stubachtal, Virgental, Kalsertal in Villgratentall. Mogoče še kaj, ki mi je sedaj ušlo. Že dve leti je od te moje dvodnevne ture tako, da bo treba to čimprej ponovit, s tem, da bi pri Zell am See sedaj zavil na desno in ne na levo kot sem to naredil nazadnje proti prej omenjenim dolinam :D Ja, fajn vreme ste imeli tudi jaz takrat, sem prav zadel, edino več snega sem imel .) Ja no, nisi pokazal nobene slikce iz Edelweisspitze na levo, sicer za mesec avgust dovolj :) Jaz sem bil takrat v drugi polovici junija. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 jeb***i in jest učeri bil doma :angry2: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Eno vprašanje za stalne "hribolazce" okoli GG: kako je kaj po vaših izkušnjah s prenočevanjem (za eno noč - zasedenost) na relaciji Kaprun (oz. Zell am Zee) proti Mittersillu v tem času (ta ali naslednji vikend - odvisno pač od vremenske napovedi .) ) ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Eno vprašanje za stalne "hribolazce" okoli GG: kako je kaj po vaših izkušnjah s prenočevanjem (za eno noč - zasedenost) na relaciji Kaprun (oz. Zell am Zee) proti Mittersillu v tem času (ta ali naslednji vikend - odvisno pač od vremenske napovedi .) ) ??? Je dost privat sob, vendar ne vem kako je z zasedenostjo, kajti veliko je Italijanov, pa Madžarov. Po moje bi se dal dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Eno vprašanje za stalne "hribolazce" okoli GG: kako je kaj po vaših izkušnjah s prenočevanjem (za eno noč - zasedenost) na relaciji Kaprun (oz. Zell am Zee) proti Mittersillu v tem času (ta ali naslednji vikend - odvisno pač od vremenske napovedi .) ) ??? Jaz tudi nisem imel nobenih problemov, dobil v prvo. Je pa res, da prenočišča nisem iskal v avgustu. Dvomim, da je kot v Dolomitih, zato po moje se nimaš česa bat. Sem pa spal ravno nekje v okolici Mittersilla in plačal za sobo in zajtrk 17 EUR. Je pa res veliko privat sob na razpolago, tako da kar korajžno .) :) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneM Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Eno vprašanje za stalne "hribolazce" okoli GG: kako je kaj po vaših izkušnjah s prenočevanjem (za eno noč - zasedenost) na relaciji Kaprun (oz. Zell am Zee) proti Mittersillu v tem času (ta ali naslednji vikend - odvisno pač od vremenske napovedi .) ) ??? Ta podaljsani vikend po Avstriji in juzni Nemciji nobenih tezav, sicer smo imeli rezervirano (6 oseb), se je pa ravno v ponedeljek zgodilo, da smo na slepo prespali na GG, malce drazje sicer (37eur), prostora je se bilo. Drugace v dolini 20-25eur za sobo z zajtrkom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Nobene panike za prenočišča. Bil tam predvčerajšnjem in ful fraj sob, apartmajev. Nočitev z zajtrkom 25 EUR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Odlično. Odhajam tja jutri (sicer tokrat z avtom) na malo hribolazenja. Kje si spal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Odlično. Odhajam tja jutri (sicer tokrat z avtom) na malo hribolazenja. Kje si spal? V okviru ture po Dolomitih smo za začetek obiskali še Grossglockner;tisti dan smo imeli še srečo z vremenom in ga doživeli v vsej lepoti,edino vrh nam je malo skrila megla. Definitivno ga bo treba še kdaj obiskati brez stranskih torb & obilice prtljage in kakšno noč prespati pri kateri od prijaznih Heidik(copyright by Gody). Prespali smo v kraju Döllach v pensionu Kahn za 19 EUR z zajtrkom,imajo pa tudi garažo za motorje. lp vuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrime Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 To bi blo pa kul it. Eno soboto lohka tudi za 2 dni, če gre kdo bi se mu pridružil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Danes teden,ako bog da lepo vreme napademo !!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Včeraj je gor padal sneg. Ampak le nekaj minut ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) Danes teden,ako bog da lepo vreme napademo !!! :OK: :OK: :OK: no jest pa ta četrtek ne glede na vreme :P Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 no jest pa ta četrtek ne glede na vreme :P Ali misliš,da je za reskirat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ali misliš,da je za reskirat :? Gleda na vremensko napoved ti ne bo uspelo! :grrr :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ali misliš,da je za reskirat :? Gleda na vremensko napoved ti ne bo uspelo! :grrr :cry: :cry: :cry: kukr je reku MARJA-Sreča je na strani pogumnih!!!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 kukr je reku MARJA-Sreča je na strani pogumnih!!!!!! :P Vso srečo ti želim, :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Vso srečo ti želim, :OK: hvala :OK: ti bom povedu kako je blo....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 hvala :OK: ti bom povedu kako je blo....... Danes ob 12:00 7 st. C malo oblakov, cesta suha. GO go Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se