gasperX Objavljeno Julij 5, 2015 Deli Objavljeno Julij 5, 2015 Danes je blo gor vroče za popizdit.. vsaj men.. gužva pa na polno na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PURPLE Objavljeno Julij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 6, 2015 Gor smo bili v soboto. Temperatura idelana pod Klekom v dolini pa uffff.... bajkr88, matija1234, DAMI34 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
morfin Objavljeno Julij 19, 2015 Deli Objavljeno Julij 19, 2015 (popravljeno) @morfin... verjetno se šališ... To, če se da konec JULIJA prepeljati Grossglockner v leder kombinezonu, da je hladno....? Hladno? S čim pa bi.... menda ne v trenirki.... V soboto sem bil gor in je na Hochtoru bilo 5 stopinj. Leder in multifunkcijsko perilo (iz Lidla), pa nisem čutil hladnega, kaj šele mraza. Celo moja, ki jo rado zebe, ni nič tarnala, da bi bil mraz. Aja, na vrhu sem srečal Čehe, ena je imela minico oblečeno.... Ampak, to so Čehi, ti celo na Mangart rinejo v opankih.... Ko sem pisal post (29.6.15) je bilo presneto hudo vreme, če si spremljal. Dež, še kar nekaj snega in veter. Stopinje okrog 5 stopinj, ko je snežilo pa še nižje. Zato sem povprašal, če se da v takem vremenu prevozit prelaz, ker sem se bal, da bi bilo premrzlo in bi potreboval tekstilno obleko in ne ali če jo lahko prevozim v trenirki in tangicah. Človek vpraša in vidim,da so takšna ali drugačna vprašanja za določene nesprejemljiva, ker sem hotel le dostojen odgovor dostojnemu vprašanju. Pa brez zamere. Lp Popravljeno Julij 19, 2015. Popravil morfin dore, SLVR in tadejh 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 Ko sem pisal post (29.6.15) je bilo presneto hudo vreme, če si spremljal. Dež, še kar nekaj snega in veter. Stopinje okrog 5 stopinj, ko je snežilo pa še nižje. Zato sem povprašal, če se da v takem vremenu prevozit prelaz, ker sem se bal, da bi bilo premrzlo in bi potreboval tekstilno obleko in ne ali če jo lahko prevozim v trenirki in tangicah. Človek vpraša in vidim,da so takšna ali drugačna vprašanja za določene nesprejemljiva, ker sem hotel le dostojen odgovor dostojnemu vprašanju. Pa brez zamere. Lp a je kdo bil na GG v teh dnevih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 A se da Gloßglocner prepeljat v leder kombinezonu? Imam namen iti ampak je letos vreme kar hladno ( konec julija).. Hvala, lp. js sem ga septembra v ledru...res pa da je blo lepo vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 Hm... danes 588 kilometrov. Zakaj pa ne bi šlo - SG-Beljak-Hermagor-Greifenburg-Linz-Edelweisspitze in nazaj. Pa je bil kofetek in okrepčilo. gre, gre. sg-gg-sg...zjutraj ob sedmih start ob sedmih zvečer nazaj...ogledov na ggju za cca 2h..ostalo vožnja (dokaj dinamična) in postanki. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 Kje se da ugodno prespati v okolici GG, v enem dnevu se mi ne da po tej vročini, bi prespal nekje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 Ce bi kdo rabu za gg kakega sotrpina, bi se lahk za kak vikend kj zmenil, lahko tudi kar za dnevno furo. Ampak ta vikend zarad vremena zgleda odpade . Ozzie in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 Kje se da ugodno prespati v okolici GG, v enem dnevu se mi ne da po tej vročini, bi prespal nekje... Jaz enkrat prespal tu, cca. 10km do Heiligenbluta....če se prav spomnim 25€ z zajtrkom....čist ok in motor pod balkonom. http://www.oesterreich.tourismus.net/kaernten/grosskirchheim/marx/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticcc2000 Objavljeno Avgust 9, 2015 Deli Objavljeno Avgust 9, 2015 Evo še par mojih slik. 6.8.2015 - Grossglockner - Edelweissspitze - Zell am See pa nazaj. V enem dnevu nekaj čez 700 km. Vreme idealno. Na Kaiser-Franz-Josefs-Hohe je blo prijetnih 15 stopinj, na Zell am See pa peklenskih 31 Še album: http://www.motosvet.com/album/13479-grossglockner-edelweissspitze-zell-am-see.html Schultz, DAMI34 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2015 Deli Objavljeno Avgust 9, 2015 Še video iz 06.08. DAMI34, Schultz in maticcc2000 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 9, 2015 Deli Objavljeno Avgust 9, 2015 Kot vidim ni bilo pretirane gužve. Upam da je bo jutri še manj. Gre še kdo jutri gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 V četrtek grem prvič na Gross. Kakšen nasvet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 V četrtek grem prvič na Gross. Kakšen nasvet? dougih gat ne rabiš s sabo vozit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Ooo jeb****, jz sm pa lih une ta črtaste z naramnicam kupu.... Ah, jih bom pa za na jadranko imel... A še kej druzga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Vozi po omejitvah . Sem videl kako je žandar iz kolone ravno MB registarcijo potegnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Roparska cena je edino, 24,50 EUR za motor. Drugače pa ni kaj, lepa cesta (ni čudno za tako ceno), je pa gneča tudi med tednom. Veliko prometa, turistov. Obstaja pa tour ticket, če gledaš iz cenovnega vidika. TOUR ticket: the special TOUR ticket includes a day ticket for the Grossglockner, Gerlos and Nockalm Road and entitles the holder to a reduced ticket for the Villach Alpine Road (EUR 6.50 instead of 9.50). Available for EUR 32.50 at the individual cashpoints and in advance for EUR 28.50 at ÖAMTC, ARBÖ and ADAC offices. Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Drena ni blo vceraj. Vozi po omejitvah kjer so table, drgac pa lohk gas na full. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Nisem uspel prebrat objav, pa bom direktno vprašal: prepeljal sem traso z juga na sever leta 2008 in je bila južna stran ena sama drsalnca od asfalta. Na severni strani je blo v redu. A so severni sosedje na južni strani kaj naredili v smislu izboljšanja oprijema, recimo preplastili kritične dele? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Nisem uspel prebrat objav, pa bom direktno vprašal: prepeljal sem traso z juga na sever leta 2008 in je bila južna stran ena sama drsalnca od asfalta. Na severni strani je blo v redu. A so severni sosedje na južni strani kaj naredili v smislu izboljšanja oprijema, recimo preplastili kritične dele? Sem bil letos dvakrat z obeh strani pa ni nikjer drsel,ene konce so na novo asvaltiral. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 No, pa se vidimo jutri gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 pred dvemi leti ni nč drsel razen drsnikou :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 Plan je takle: Če se kdo pridružu, z veseljem sprejmem, da ne bo dolgčas in da mi mogoče še kaj pokaže..grem prvič gor . Plan pa imam štartat nekje ob osmih, devetih zjutraj Ozzie in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 Midva z prijateljem štartava ob 06:30 iz Škofje Loke. Greva tudi prvič na G. Lahko se pridružiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 Jaz sem še malo podaljšaš, grem sedaj po tejle poti: https://goo.gl/maps/IWaTY Kaj imata vidva za eno pot za nazaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se