gandi Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Jst uporabljam Minolto Dimage Z3 in sem zlo zadovoljen z njim, http://www.digitalnifotoaparati.com/digita...olta/dimage-z3/ , slike pa ocenite sami: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=341
Pervy Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Pa ne no tud tu s takimi ... clovek bi rad enga kompakta, ti mu pa kr predlagas, da naj da se vec dnarja in kupi dslrja. Ne rabi (in hoce) vsak dslrja, in ce nimas casa za postprodukcijo, je tud brezveze dslr, saj so direkt iz kompakta bolj vsecne slike kot direkt iz dslrja. Sploh pa, lahko da 100€ vec za dslr, ampak brez dobrih lec sam body ne bo nevemkaj ... Sem mislu, da so sam na slo-foto odgovori v takem stilu "rajs dej še 100€ vec pa kupi dslrja" :hmm: :whistle: maš prav, AMPAK ker bi človek rad slikal motorje in podobno kar je po zahtevnosti med najboljzahtevnimi zadevami za slikat se mu nebi škodlo malo pomatrat z dslr-jem KER lahko gor daš kak 250 ali 300 objektiv s katerim se potem res da slikat od malo dalj. te opcije pri kompaktnem nimaš in si obsojen na posnetke iz daljave če res nimaš možnosti bit na 2 metra do objekta. za čistega amaterja brez ambicij razvijat znanje je edino menjava objektivov lahko razlog za dslr.
erik98 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 maš prav, AMPAK ker bi človek rad slikal motorje in podobno kar je po zahtevnosti med najboljzahtevnimi zadevami za slikat se mu nebi škodlo malo pomatrat z dslr-jem KER lahko gor daš kak 250 ali 300 objektiv s katerim se potem res da slikat od malo dalj. te opcije pri kompaktnem nimaš in si obsojen na posnetke iz daljave če res nimaš možnosti bit na 2 metra do objekta. za čistega amaterja brez ambicij razvijat znanje je edino menjava objektivov lahko razlog za dslr. jaz pa dobim 27.5 Fujifilm FinePix 6500FD pa čez nekaj let bom prešaltal na DSLR
gandi Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 jaz pa dobim 27.5 Fujifilm FinePix 6500FD pa čez nekaj let bom prešaltal na DSLR Po kakšni ceni pa bo tale FinePix 6500FD? V Comtronu stane model Fujifilm S9600 499€... http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=50298
erik98 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Po kakšni ceni pa bo tale FinePix 6500FD? V Comtronu stane model Fujifilm S9600 499€... http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=50298 tukile poglej http://www.5pik.si/default-2200,9268.html
gizmOkak Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Pa ne no tud tu s takimi ...Sem mislu, da so sam na slo-foto odgovori v takem stilu "rajs dej še 100€ vec pa kupi dslrja" :hmm: :whistle: poglej kaj bi rad slikal, pa pol povej kaj naj nabavi... a ti boš motorje slikal s kompaktom :rolleyes: na motozborih komot :worship:
motofrik Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Jaz imam za svoje potrebe Sony P73. Sem rekel, ko bo crknil, kupim H2. Pa noče in noče biti hin... :whistle: Zadovoljen z njim.
gizmOkak Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Kupu sem DSC H7 Sony pol se pa javi ob slikah motorinov :OK:
erik98 Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 pol se pa javi ob slikah motorinov :OK: morda dobiste po juliji slike od ghd il.bistrica-šembije. (a bo sploh kdo šel??)
minca Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 jz bi tut potrebovala pomoč.... imam samsunga digimax 50....in me zanima,če je na njem tista funkcija, da lahko več slik na enkrat narediš...oz.drugo za drugo delaš...da lahko recimo v 10ih sekundah narediš ene 10slik :? :? :?....pa še zanima me, če se lahko kje nastavi oz. če imam to možnost,kot sm na prejšnjih straneh brala, za premikajoče predmete....da niso tako spackani....al pa kje se to da naredit, da boljše, kakovostne slike oz,da ne bodo spackane?...kak šen program al pa kej:?....help mi plis :grim .)
mačka27 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 NARAVA!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: fakerji! ne telegraf štange, ne zajle, ne beton, ne bedne cenene plaže. :worship: :worship: :worship: je pa ta fotka še en dokaz- kok loh v okoliščinah vidš sam eno-tisto kar tebi paše...alpa celo fotko... ...isto ko u lajfu...
Alla Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Če bi blo po mojem, bi pol fotk tlele frčalo ven. Lepa fotografija ni samo subjektivna zadeva. Za lepo fotogrefijo mora štimat tako kvaliteta fotografije, kompozicija kot vsebina slike. Žal je subjektivno mnenje (ah, ko je blo pa takrat tam tako lepo :rolleyes: ) mnogo premalo. Torej, prosim da se v bodoče upošteva pri lepljenju slik tudi kvaliteta slike in kompozicija, ne pa samo "ujet trenutek" in njegova čustvena vrednost za vaše žibljenje.
mačka27 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 hi,hi,hi sploh pa predrago bitje- ma vsak svoj okus za umetnost... meni se pač telegrafarce zdijo sofisticirani objekti , ki v različnih momentih pričarajo popolnoma drugačno extazo... ti pač štekaš svoje...
mačka27 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Če bi blo po mojem, bi pol fotk tlele frčalo ven. Lepa fotografija ni samo subjektivna zadeva. Za lepo fotogrefijo mora štimat tako kvaliteta fotografije, kompozicija kot vsebina slike. Žal je subjektivno mnenje (ah, ko je blo pa takrat tam tako lepo :rolleyes: ) mnogo premalo. Torej, prosim da se v bodoče upošteva pri lepljenju slik tudi kvaliteta slike in kompozicija, ne pa samo "ujet trenutek" in njegova čustvena vrednost za vaše žibljenje. se v tem je ravno štos...nekaj, kar je tebi u iber, misliš, da bo mogoče tud še kšnem fotka polepšala dan...mogoče mu... po drugi strani... ena fotka je loh 98 brez veze, 2 pa všeč in kontra... zatorej...če se gremo cenzuro in omejevanje človeških subjektivnih odločitev... ...zakaj je potemtakem ta tema še odprta????
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Sori mačka27 ampak res nimaš pojma!
s5jst Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Definiraj ful lepe fotke narave in definiraj ostalo...mislem, ena merila morjo ostajat. Jst bi pa rekel, da tuki gor limajte ful lepe fotke narave (take, ki bi lahko služile kot poster, wallpaper ipd.), ki ste jih sami posneli, ne pa kar ene iz neta. :rolleyes: Pa se opravičujem ker ni slikce zravn (je ta črna lunca na koledarju, pa mal provociram folk okol sebe) :D
mačka27 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) :trance_33_sleep: Definiraj ful lepe fotke narave in definiraj ostalo...mislem, ena merila morjo ostajat. Jst bi pa rekel, da tuki gor limajte ful lepe fotke narave (take, ki bi lahko služile kot poster, wallpaper ipd.), ki ste jih sami posneli, ne pa kar ene iz neta. :rolleyes: Pa se opravičujem ker ni slikce zravn (je ta črna lunca na koledarju, pa mal provociram folk okol sebe) :D moje so ble cenzurirane, ker ne ustrezajo standardu... :cry: očitno nekej, v čemer jest vidm lepoto tud na motosvetu ni več dovoljen... :closedeyes: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil mačka27
minca Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 :trance_33_sleep: moje so ble cenzurirane, ker ne ustrezajo standardu... :cry: očitno nekej, v čemer jest vidm lepoto tud na motosvetu ni več dovoljen... :closedeyes: naslov teme je: Ful lepe fotke, kr tko mal, kolk je narava lepa stvar :hmm:
Alla Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 :trance_33_sleep: moje so ble cenzurirane, ker ne ustrezajo standardu... :cry: očitno nekej, v čemer jest vidm lepoto tud na motosvetu ni več dovoljen... :closedeyes: In katero fotko smo ti cenzurirali??? Še enkrat....kvaliteta fotografije, kadriranje in ne nazadnje tudi zgodba, ki jo slika pove, skupek tega je dobra in lepa fotografija. In zadeva pač ni subjektivna ocena. Nadebudnim fotografom ne bi škodilo prebrati vsaj kakšne osnovne knjige o fotografiranju. Sem lahko lepite svoje fotografije, postavljate vprašanje kako naredit še boljšo in kvalitetnejšo fotografijo. Na forumu je kar nekaj dobrih fotografov, ki vam bodo rade volje odgovorili na zastavljena vprašanja. V temo "Full lepe fotke" - kolk je narava lepa stvar, pa lepite le fotke, ki se skladajo z naslovom, se pravi 1. naravo in 2. full lepe fotke (kvaliteta, kader, zgodba). In v to kategorijo definitivno ne spadajo (razen mogoče kakšne svetle izjeme) fotke narejene s telefonom. Lp, Alla
jose Objavljeno Oktober 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Evo ena fotka z mojim 'novim' KM 5D :rolleyes: Dobrodošel je kak komentar, kritika, tistih ki se na te zadeve spoznate :unsure:
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 malo je "ploščata" in nima nobene globine :glare: kaj si počel z njo? :blink:
Nagaya Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 no? napiše "dobrodošel komentar," onda ništa :rolleyes:
STAR Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Odlična (re)solucija: http://www.haltadefinizione.com/
semamiz Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Ne preveč kritizirat ... Miklavž peče piškote ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se