Alla Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Katera je lepša? Jaz se ne morem odločit... :rolleyes:
ciciban Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Meni je leva bolj všeč. P.s. Ročno delo?
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Katera je lepša? Jaz se ne morem odločit... :rolleyes: meni sta obe :worship:
Alla Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Meni je leva bolj všeč. P.s. Ročno delo? Jap, ročno delo. Več jih lahko najdeš >>TULE<< So pa to obeski, ki bojda prinašajo srečo ;)
Fire Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Katera je lepša? Jaz se ne morem odločit... :rolleyes: Tista ki ima ribo na sredi :evilgrin:
hajoktejn Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Desna, definitivno; min DOF - majka
gerholdd Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 tole pa ni min DOF :rolleyes: ampak nelep rocni blur :whistle:
hajoktejn Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 tole pa ni min DOF :rolleyes: ampak nelep rocni blur :whistle: imaš prav, se posipam s pepelom, gledal sem samo pomanjšano sliko :headbang: .
Alla Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 no, a je lep al ne, definitivno je pa dodan s picasotom. to pa zato, ker mora bit v središču pozornosti žužu )ribica= in ne školjke okoli. Sem na hitro improvizirala tako s "studiem" kot tudi z obdelavo.
Broj Jedan Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) nekaj športnih fotografij samo toliko, da utemeljim kako izredno je važen avto-fokus ob tovrstni fotografiji posnel letos na tekmovanju v Tacnu :winkiss: Popravljeno November 3, 2007. Popravil Broj Jedan
gizmOkak Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 še ena športna, da mal zbijem kako pomemben je AF :lol1: manual focus... auto je zmeri zajebal :D
gizmOkak Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) z rdečim S2 IS se da lepše nardit... Ostrine manjka, pa osvetljene so čudno, sploh spodnja :photo: Popravljeno December 12, 2007. Popravil gizmOkak
Alla Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 No, ja, Gizmo, tudi s tvojim manual fokusom si falil ostrino :P Drugače pa je uporaba avtofokusa in ročnega ostrenja v amaterski športni fotografiji pač stvar navade posameznika. Npr. Nagaya dela fantastiš moto fotke z ročnim fokusom, jaz pa skoraj tako dobre fotke z AF. B)
Nagaya Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Npr. Nagaya dela fantastiš moto fotke z ročnim fokusom, jaz pa skoraj tako dobre fotke z AF. B) ne vse... samo izbor :) na tazajebanih ovinkih
ciciban Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 A ima kdo izkušnje z tilt/shift objektivi :?
ciciban Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 emm...babylense? Ne poznam pravilnega slovenskega izraza nekaj v stilu premakljiv objektiv. V glavnem se uporablja za slikanje stavb. To je edini način, da dobiš ravne linije... Tale spodaj mi je recimo prva, ki mi je zasilo ratala (pa še ta je precej boga) Sem zastavil enako vprašanje na slo-foto, pa ni bilo odziva...
Nagaya Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) ni babylesne....popačenost je mogoče zelo dobro poštimat tudi v tanovih PSih..oziroma da se poštimat v nulo (za kakšno tehnično fotografijo kjer je distorzija moteča recimo). če ti na slo foto ni nihče znal odgovorit, dvomim da bo znal kdo tu. :) Ice mogoče :rolleyes: Popravljeno December 12, 2007. Popravil Nagaya
sandokan6 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 enega totega žužuja nucam ki se to kupi hamdala!
Alla Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Za ŽuŽu-ja me kontaktiraj na PM. Preko vikenda pride pred objektiv nova pošiljka ŽuŽujev, pa boš lahko med tistimi izbral, če se ti ne mudi prav pretirano.
ciciban Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 @Nagaya: Hvala vseen. Ma sej se bom že nauču počasa...
hajoktejn Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Sem zastavil enako vprašanje na slo-foto, pa ni bilo odziva... Kakšno vprašanje, v kateri temi? Kaj konkretno te pa zanima? Kakšno vprašanje, v kateri temi? Kaj konkretno te pa zanima? S tem objektivom, za katerega sprašuješ v tejle temi, res nihče nima izkušenj, maš pa par stvari le napisanih; pa malo guglgugl, pa bo .) .
ciciban Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Kaj konkretno te pa zanima? Uf ja, kar nekaj vprašanj, kjlub temu, da sem osnovne stvari že približno nagruntal (povdarek je na približno). Zanima me, če lahko ostrim po zamiku objektiva? To, da lahko nastavim čas/zaslonko samo pri "normalni" legi objektiva mi je jasno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se