ROBČEK Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 kdo ve za točno ceno? 8.499 EUR. V MB sem vidu na srebrnem to ceno. Na črnem pa je niso mel.
mastikator Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Ima mogoce ze kdo kaksno prvo mnenje?Ze kdo sprobal motorcic? mogoce kak uporabne link za primerjavo s kawasakijem z 750? :whistle:
Kawl Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Peljal še nisem.Je precej dražja od Z-ja.Sva jo pa s kolegom, ki ima tanovega Z-ja gledala in je reku da bi takoj zamenju :) (problem so finance) LP Rok
Balistični Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Kdo pa ne bi zamenju Z-ja s Shiverjem. Ko pogledaš komponente na motorju ti je vse jasno glede višje cene.
Noise Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Za leto 2008 so Shiverju dodali možnost izbiranja programov načina vožnje. -- s klikom na gumb preklapljamo med tremi nastavitvami... ==> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3890
ZABEC Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Kaj menite o apriliji shilver 750, V2 motor z kar 95KM in 82Mn navora že pri 7000 obratih, brez zajle za gas dalinsko (kot v moto GP). Mislim da je kar konkreten motor in tehnično zelo dovršen. Cena je sicer višja kot konkurenca (fazer, hornet, kawasaki,....). Dobro leži na cesti in je hita v ovinkih, omogoča možnost izbire med 3 načini vožnje (varčna, turing in špotna), kar zagotavlja fleksibilnost. Vaše mnenje ? Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil ZABEC
Thor Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 O tem motorju smo lani in letos lahko prebrali ogromno recenzij. Sploh so ga radi predstavljali skupaj z Mano. Estetsko zame eden bolj odbitih dizajnov. Mislim, da je ve eni recenziji primerjava s seksi žensko v kopalkah. Ravno za med noge torej. Bi pa grdo izgledale kakšne torbe dodane na motor zato bo bolj za naked/streetfighter, kot touring fane. Sistem ride by wire zna tudi biti zanimiva pogruntavščina. Stavim da je odzivnost tega motorja na vrhuncu. Definitivno wannahave bike. Sprobal kdo, da lahko poroča?
P182 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Sem imel priložnost narediti nekaj killometrov z Shiverjem in moram reči da me je prijetno presenetil. Motor ze zelo lepo pelje, agregat se rad vrti in je odziven v vseh obratih. Za krmilom se sedi nekoliko višje in imaš občutek da sediš ''na'' motorju. Sistem ride-by-wire je deloval odlično in sem se najn spomil šele po vožnji, kar je zagotovo odlična stvar. Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil P182
Noise Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Okusili smo: Aprilia SL 750 Shiver --> http://www.motosvet.com/okusili-smo-aprili...750-shiver.html Shiver po novem na klik menja značaj ---> http://www.motosvet.com/shiver-po-novem-na...nja-znacaj.html
Sam dePihlja Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Peljal sem ga letos maja 10 krogov na Hungaroringu, za svoje konje gre presenetljivo dobro, za moj okus bi lahko bilo prednje vzmetenje bistveno trše (pista), sicer je pa vse ostalo b. p. in verjamem, da se na cesti ta moped pelje odlično :grim
ZABEC Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Peljal sem ga letos maja 10 krogov na Hungaroringu, za svoje konje gre presenetljivo dobro, za moj okus bi lahko bilo prednje vzmetenje bistveno trše (pista), sicer je pa vse ostalo b. p. in verjamem, da se na cesti ta moped pelje odlično :grim Kolko pa je končna hitrost tega motorja ? Ker glede na navor morajo bit povspeški iz mesta kar hudi (dvigovanje sprednjega kolesa) ?
P182 Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 prednje kolo se pri speljevanju ne dviguje :grrr za to potrebuje pomoč sklopke :grim končna pa mislim da je nekaj čez 210km/h, če me spomin ne vara :P
ZABEC Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 prednje kolo se pri speljevanju ne dviguje :grrr za to potrebuje pomoč sklopke :grim končna pa mislim da je nekaj čez 210km/h, če me spomin ne vara :P Nekje na netu sem včeraj sem zasledil, da naj bi bila končna tam okoli 224.3 km/h. Iz mesta na 1/4 milje pa 177,8 km/h.
gregorius Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 ga imam in vozim, čista 10ka! :worship:
ROBČEK Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 ga imam in vozim, čista 10ka! :worship: Srečnež. Tud jaz sem ga že malo peljal. Mislim, da bo drugo leto tudi moj. :naughty:
JEJŽ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ga imam in vozim, čista 10ka! :worship: Meni si drugače povedal... :whistle:
gregorius Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Meni si drugače povedal... :whistle: zgrešil si temo, zejek :smoke:
jupiter Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Evo še ŠIVR v izvedbi GT :photo: S poloklepi pa so opremili tudi Mano...
halls Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 No,lastniki te lepotice napišite kaj o njej! Al ste tolk zaljubljeni,da nimate cajt kaj napisat?
halls Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 No,danes sem jo videl na "terenu". Ko jo je zakurblav,zvok za bogove!!! Aja,seveda sta bla Akrapoviča na delu. Slikica je bol švoh,telefon. Hudičevo lep motor!
gregorius Objavljeno Avgust 22, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2009 no eto, tu pa sma z mojo letos poleti na Prevalcu (Kosovo)...
gregorius Objavljeno Avgust 22, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2009 pa na Golici... pa na Golici...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se