Eno Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Joj sem pozabo na form pogledat drugač bi danes js tud prileto. Dejte pjebi dejmo se zmenit za v soboto to mislim jutri. Gremo se mal dobit kako rečite pa kak relacijo zbrat. Ker se mi samemu nelubi daleč furat. Bil bi vesel da se dobimo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno Februar 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Js mogoče dobim danes teden motor( torej to soboto ki pride zdej ) :BUA: , pol bom ziher takoj zravn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 torej 14.aprila ob 15.00 uri skuter zbor na Citycentru B) Da nebote rekl da nismo dost zgodi povedal ;) Vreme bo pa tak najbrz vredu tak da upam da vas pride cimvec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 mogoč pa pridem pogleat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Bom še js parim reku, da ne bote sami skuteristi .) Mamo 2-supermoto, 1-naked , 1-sport vsi 50ccm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ja noro upam da pridete pa da bo res tak vreme kot napovedujejo :) http://www.bogvetra.com/cgi-bin/eol.cgi?p=...=celj&day=6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno April 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2007 Mogoče še mene srečate čeprov ponavadi na vsakem meetingu zdej skor =) sam zdej sm biu bolan pa motor neki ... mal polaman =) Tak d bomo vidl ,mogoče celo pridem =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ja upajmo na vreme pa da ne pride kaj druga vmes :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) U PM, učer sm se vozu pa mi je motor zakuhu, ko me je zadnič mal vrgl, pa je voda iz kilerja stekla, pa sm pozabu pogledat, pa sm šele učir vidu, zdej sam upam da so sam dihtunge šle :cry: :headbang: Popravljeno April 9, 2007. Popravil MmAaTtIiCc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 :OK: :OK: 14. se ga dobimo. Če v petk ne dobim naročenih delov od mudela jih grem kr v autokomeca kupt... Sam da priem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 tocn tko 14. se ga spet dobimo tak ko zdej skor vsako soboto pa gremo lepo na kako turco :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno April 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2007 FANTJE JUTER 15.00 CITY CENTER IMATE DA SE PRIKAZETE JS SE NWM ČE PRIDEM MORN PECAT ... ČE PRIDEM ŠE NAJBRZ PRPELEM ENE PAR JIH=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Js pa ne morem ta vikend, ker mam narazn motor :( Zdej pa na kit čakam, pol pa bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 jaz pridem, ampak ob kulki uri mi prosim povejte. 15:00 al 16:00 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 ob 15.00 :OK: mene zal nebo kr cakam na gas zajlo ki jo pa v celem Celu nimajo nikjer :cry: znoru bom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 ej pa veš slučajn kolk jih bo kej pršl? 4 al 10 al 6 kolk jih bo kej ' ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 tezk recem ko vcas smo 3je vcas naj je pa 15 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Men je dans v vojniku ribno motor :S kr je svečka prebijala do bata in je vse skurl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Men je dans v vojniku ribno motor :S kr je svečka prebijala do bata in je vse skurl. Porihti pa naprej gont :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 U PM nej gre, celo zimo sm se vozu pa motor čist lepo laufu, zdej ko je pa lep vreme pa u kurcu vse skup... Ko pa zrihtam pa nujno pridem na kako srečanje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 pe ste bedni,sami neki izgovori pa ne vem ka še in pol pišete da ne morte , ja ok no pa ne morte nas mnda bol zanima kdo pride ne pa kdo ne pride. Drugič naj sm pišejo tisti ko bodo prišl ostali si pa naredte temo: zakaj me ne bo na zbor pa tam debatirajte, ker sam smetite kle not pa nč druga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Porihti pa naprej gont :D Že nov kit notr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 pe ste bedni,sami neki izgovori pa ne vem ka še in pol pišete da ne morte , ja ok no pa ne morte nas mnda bol zanima kdo pride ne pa kdo ne pride. Drugič naj sm pišejo tisti ko bodo prišl ostali si pa naredte temo: zakaj me ne bo na zbor pa tam debatirajte, ker sam smetite kle not pa nč druga. Fora je v tem da so ti zbori mejhni, in se pozna že vsak ki je rekel da pride, potem pa mu gre nekaj narobe in ga ne bo. Zato se mi pa tud zdi fer da potem poveš da te ne bo! Ker vem da se je že dogajalo, da so vsi govorili da pridejo, potem je pa negdo čakal sam na city centru pa ni bilo nikjer nobenga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Fora je v tem da so ti zbori mejhni, in se pozna že vsak ki je rekel da pride, potem pa mu gre nekaj narobe in ga ne bo. Zato se mi pa tud zdi fer da potem poveš da te ne bo! Ker vem da se je že dogajalo, da so vsi govorili da pridejo, potem je pa negdo čakal sam na city centru pa ni bilo nikjer nobenga... To sm bil js.. prišel slabih 40km daleč, pol pa nobenga :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Fora je v tem da so ti zbori mejhni, in se pozna že vsak ki je rekel da pride, potem pa mu gre nekaj narobe in ga ne bo. Zato se mi pa tud zdi fer da potem poveš da te ne bo! Ker vem da se je že dogajalo, da so vsi govorili da pridejo, potem je pa negdo čakal sam na city centru pa ni bilo nikjer nobenga... če se pa tko poznate si pa gsm številke izmenjajte, mislim ddddddddddddddddd. in problem rešen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se