Skoči na vsebino

BMW R 1200 ST

Priporočene objave

Objavljeno

Hallo! :D

Ali ima kdo v Sloweniji BMW R 1200 ST? :?

Odločam se za nakup ST ali GS. Za ST potrebujem informacije o motorju, o vožnji v dvoje, o malo bolj športni vožnji itd.

Na testih se je obnesel zelo dobro, čeprav je malo čudne oblike, kar pa me ravno privlači na tem motorju.

Lp vsem! :yea1:

post-2663-1161892568_thumb.jpg

Objavljeno

Prav bi mi prišlo tudi mnenje vsakogar, kaj misli o tem lepotcu!?

Mimogrede

NAPRODAJ BMW R 1150 GS - ODLIČEN - BREZHIBEN - ČAKA NA SEZONO -

Objavljeno

Hallo! :D

Ali ima kdo v Sloweniji BMW R 1200 ST? :?

Odločam se za nakup ST ali GS. Za ST potrebujem informacije o motorju, o vožnji v dvoje, o malo bolj športni vožnji itd.

Na testih se je obnesel zelo dobro, čeprav je malo čudne oblike, kar pa me ravno privlači na tem motorju.

Lp vsem! :yea1:

Na testu se niti ni tako odlično obnesel, predvsem vožnja po mestu pri nizkih vrtljajih mu ni na kožo pisana.

Mislim, da je bilo objavljeno lani v motoristu nekje sredi leta.

Lp

Objavljeno

Odloči se predvsem po svoji vesti (in potrebah). Preferiram bolj 1200 GS (moj stil in moje potrebe)..... :OK:

Objavljeno

tu ni dileme..

definitivno GS.. :OK:

Objavljeno

Meni je tistale šajba in luč za :SS

definitivno v tem primeru GS :blush:

@capodac - sicer, pa najbolje, da oba preizkusiš in se nato odločiš

Objavljeno

..in se nato odločiš

za GSa! :OK:

Objavljeno (popravljeno)

pa dej no zdej si GSa imel, navajen si ga, kup si novga GSa pa je...pa boš še naprej vozil z :D na ustih

jaz si danes že cel dopoldne pojem danes je sončen dan, to sem začutil že zjutraj, ko sem se z GSom peljal v službo hehe ;)

Popravljeno . Popravil robberrt
Objavljeno

Ja, ker bmw ma pa šajbo in luč OK? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Ja, ker bmw ma pa šajbo in luč OK? :hmm:

zame tale [attachmentid=84999] ali pa pri R1150 R

pa tudi pri GSu, kar se endur tiče ni tako slaba :grrr

post-5241-1161942052_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Zdrawc
Objavljeno

Šajba pa luč... na slikah morda res, ampak u živo dost boljš zgleda, vsaj meni. Je blo kr dost ST-jev videt letos na cestah, ne sicer pred kafiči, na turah v tujini pa.

pa dej no zdej si GSa imel, navajen si ga, kup si novga GSa pa je...pa boš še naprej vozil z :D na ustih

GS je z rešpektom dober motor, brez dvoma. Ampak mogoče hoče capodac kaj malo bolj športno potovalnega... Jaz bi v takem primeru pomislil tudi na Yamaho FJR 1300, če ravno ni absolutno nujno, da mora bit BMW (čeprav verjetno je). :)

Zlato pravilo je vedno: preizkusit! Če se le da. Kaj drugi mislijo, je vedno subjektivna ocena. Sploh tak motor se kupuje zato, da bo po meri lastniku in ne drugim.

Objavljeno

Na testu se niti ni tako odlično obnesel, predvsem vožnja po mestu pri nizkih vrtljajih mu ni na kožo pisana.

Mislim, da je bilo objavljeno lani v motoristu nekje sredi leta.

Lp

Jaz sem bral test samo v Motorrad 06 in tam je takoj za vfr.Moram pa poiskat še to v motoristu.Hvala!

Mislim, da sem že malo pozen za test vožnje.Brez tega pa ni kar za kupit.Bom še malo povprašal.Lp

jaz si danes že cel dopoldne pojem danes je sončen dan, to sem začutil že zjutraj, ko sem se z GSom peljal v službo hehe ;)

Robberrt to pa ni ravno pošteno, da takole kuriš nas, ki smo svoje že odjavili.Čeprav ti privoščim, kakor sebi.Svojega sem odpeljal v prodajo v BMW in ko bo prodan se bom odločil za enega. Upam, da pravilno!

Lp :OK:

• 7 let pozneje...
Objavljeno

Da potegnem to temo iz naftalina...

...a od leta 2006 ko je bil zadnji prispevek si je kdo ta motor lastil ali ga zaprav preskusil?

Ja, grd je, pa pustmo to na stran.

predvsem me zanima kako je z zanesljivosjo v primerjavi z RT modelom ter če je primeren za začetnika ali je že prevelika "žival"?

Hvala,

Lp 

Objavljeno

Ja, res je. Grd je ko svinja! :ras: Dober pa tudi. Za pa začetnika predvsem pretežka žival. :nono:  Raje BMW 800 ST. Za čistega začetnika pa BMW 650.  

Objavljeno (popravljeno)

Dober pa tudi. Za pa začetnika predvsem pretežka žival. :nono:  Raje BMW 800 ST. Za čistega začetnika pa BMW 650.  

Mogoče je to bolj vprašanje za drugo temo, vendar kje je največja težava ko priporočate lažji motor za začetek?

Je to da je težje obvladljiv pri počasni vožnji? manevriranje na mestu?

Nekje na forumu je nekdo vprašal če bi bil R1150R kul za začetek pa je dobil pozitiven odgovor. Vem da je ST vseeno malo večji, težji ter malo bolj "nabit", vendar v osnovi je skoraj ista platforma motocikla (no, ena generacija je vmes).

Popravljeno . Popravil Motocaster
Objavljeno

Ni fora v moči motorja ampak v začetnikovi nespretnosti, nepoznavanju, še posebej pri počasnem pomikanju, premikanju in posledično prevrnjenem motorju na levi ali desni bok  :O  in strt ponos, :eek: ki boli skoraj bolj kot kasneje denarnica v žepu.  :yes:

Objavljeno

Zdravo!

Selmar v Celju ima testnega/nadomestnega R1200S 2006, ki se da probat. Ni sicer ST, mislim pa da je osnova enaka.

Lp, S

Objavljeno

Jest sem kot zacetnik kupil r1150r pa sem se ga tudi bal...ampak sploh ni tak problem ampak res je pa da nimam 70kg pa 160cm:)

Objavljeno

Hvala vsem za mnenja.

Malo sem gledal podatke in v primerjavi s CBF 600 SA (zanalašč sem izbral tega ker ga vsi po hitrem postopku priporočajo za prvi motor ko ima človek zahtevo po vetrni zaščiti) ima ST skoraj do centimetra isto medosno razdaljo ter teža je tudi skoraj do kg ista. 

Objavljeno

Hvala vsem za mnenja.

Malo sem gledal podatke in v primerjavi s CBF 600 SA (zanalašč sem izbral tega ker ga vsi po hitrem postopku priporočajo za prvi motor ko ima človek zahtevo po vetrni zaščiti) ima ST skoraj do centimetra isto medosno razdaljo ter teža je tudi skoraj do kg ista. 

Moj kolega je letos zamenjal Viragota za STpa ga ne more prehvalit,pa je bol pr ta mejhnih 70kg pa glih en tolk cm .Mopi nima preveč kil pa tud težišče je dost nisko. Če te skrbi kako ga boš obvladal sploh ni panike,bol problem bo obvladat sebe ker mrha ma blokado šele pr 250 .Verjem sprobano lasnoročno!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!