izibajker Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 4 urami, Buschi pravi: V slabo voljo me je spravilo dejstvo, da dandanes ne veljajo nobene družbene norme več. Je šla tamala na letovanje na Debeli rtič in so ji ukradli dve brisači, poletno oblekico in kar jo je najbolj prizadelo, soi luna hišne copate. Včasih je kdo kaj ukradel če sam ni imel. Danes pa kradejo iz požrešnosti, da imajo še več. Čeprav tistega itak sploh ne rabijo...
dr.looney Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 ..... cist tako mimogrede..... otroci se ne vzgajajo sami imajo starse a ne.... ko iscete krivca za nastalo situacijo v družbi najprej naredite posteno inventuro pri sebi.....
Andrejcer Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 pred 3 urami, dr.looney pravi: ..... cist tako mimogrede..... otroci se ne vzgajajo sami imajo starse a ne.... ko iscete krivca za nastalo situacijo v družbi najprej naredite posteno inventuro pri sebi..... Ti že imaš otroke? J.a.m.e.s 1
Darko3g Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 Dejstvo, da na mostu na Krk ne moreš plačati s kartico.
ligenjček Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 dež kje je tisti vročinski val ki so ga obljubljali?
smasher Objavljeno Julij 9, 2019 Opozori Objavljeno Julij 9, 2019 En zmiri zajebe stvar, ostali so se odvili en me je pa zjebau... Zdej pa v jok in na drevo (kot bj reku moj kolega) Kugelschreiber 1
Alla Objavljeno Julij 10, 2019 Opozori Objavljeno Julij 10, 2019 Lačna sem, pa še dobre pol ure je do malice
Borutt Objavljeno Julij 10, 2019 Opozori Objavljeno Julij 10, 2019 pred eno uro, Alla pravi: Lačna sem, pa še dobre pol ure je do malice pred eno uro, Alla pravi: Jej dokler maš, k nikol ni veš kdaj boš naslednjič prišel do hrane!
Alla Objavljeno Julij 10, 2019 Opozori Objavljeno Julij 10, 2019 Ewo, sem požrla vse, kar je bilo na dosegu roke Mavti, Zok, farang in 2 others 5
sesir Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 Dva dni stara siva trenirka padla na izpuh in smir gor....dal prat a vidim,da ni slo dol...
J.a.m.e.s Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 pred eno uro, sesir pravi: Dva dni stara siva trenirka padla na izpuh in smir gor....dal prat a vidim,da ni slo dol... Odrež pr kolenu pa maš nove kratke hlače. Simpl. Mavti 1
sesir Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 pred eno uro, J.a.m.e.s pravi: Odrež pr kolenu pa maš nove kratke hlače. Simpl. Ni cist tak simpl...ni usrano pod koleni
Mavti Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 Pa takole izrežeš ven pa bo, moja mama bi se križala ,kaj je danes moderno maxxa 1
J.a.m.e.s Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 Posprav v omaro, počak do naslednjega leta. Evo, rešeno. Tedybear, maxxa in Mavti 3
Tedybear Objavljeno Julij 11, 2019 Opozori Objavljeno Julij 11, 2019 https://www.google.com/search?client=tablet-android-lenovo&biw=1280&bih=800&tbm=isch&sa=1&q=fashion+1940+vs+2017&oq=&aqs=#imgrc=w0ojDPR4JvMzzM%3A Mavti, J.a.m.e.s, maxxa in 1 other 4
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 14, 2019 Opozori Objavljeno Julij 14, 2019 Cakajoc na ? SAR-Solo Adventure rider, Ninč. in maus 2 1
Xebec Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Ob 1. 7. 2019 ob 7:09, Xebec pravi: tulifon mi je umru dobu nazaj s servisa...je reku za ene par mescu bo, ampak bo treba menjat počas...vrhunc tehnologije, komi 5 let zdrži
maus Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred eno uro, Xebec pravi: dobu nazaj s servisa...je reku za ene par mescu bo, ampak bo treba menjat počas...vrhunc tehnologije, komi 5 let zdrži telefon zdrži 3 leta ... pol je pa za zamenjat .. tako so narejeni, da se lahko novi prodajajo
izibajker Objavljeno Julij 23, 2019 Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Včeraj zjutraj najdemo pod našim nadstreškom eno črno muco. Vsa shirana, suha, skoraj nepremično je ležala par ur. Na hrano in vodo se ni odzivala, komaj kaj se je premaknila, ko smo jo prestavili na odejo. Samo milo je gledala. Jo peljemo popoldan k veterinarju. Dobila infuzijo, pa neke vitamine, tablete... Še posebno hrano za domov vzamemo. Zvečer s pomočjo brizgalke vsaj nekaj malega poje in popije. Jo zavijemo v dvojno deko, dodamo topel termofor in pustimo počivati, spati. Nastavimo si budilko za ob 3h zjutraj, da ponovimo terapijo.... In jo najdemo mrtvo. ciciban, mladench, Kugelschreiber in 14 others 17
KARMEN1 Objavljeno Julij 23, 2019 Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Vsaj zadnje ure je bila v dobrih rokah. Kmet2, RobiRoberto, izibajker in 2 others 4 1
VS800 Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 to me je sprtavl v slabo voljo, da sem v petek privleku domou nou hladilni (beko), ga učeri prklopu in se mi je že po eni uri na zadni steni hladilnika začel nabirat led. A je kle kak mojstr za hladilnike da mi pove kaj bi blo narobe...ko laufa kompresor se zadna stran hladilnika zamrzne, nabere led..ko ugasne pa se počas odtaja pa voda itak začne tečt v uno lukno spodej kamr bi mogla...vsen se mi zdi da se nabere mnogo preveč leda v kratkem času in to pri novem hladilniku ...evo še slikce pa če kdo kej ve.....
MiNa Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 Normalen pojav. Topel in vlažen zrak ohlajaš, zato se vlaga izloči na izparilniku in zamrzne... DAMI34 in VS800 2
VS800 Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 (popravljeno) pred 15 minutami, MiNa pravi: Normalen pojav. Topel in vlažen zrak ohlajaš, zato se vlaga izloči na izparilniku in zamrzne... ok....samo to pomeni, da bo skos tm led? prej sm meu tamau gorenjev hladilnik 40 let star pa tega še nikol nisem opazil.. Popravljeno Julij 28, 2019. Popravil VS800
bajkr88 Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 ne panicari... js mam bekota par let...dela lepo, to je tko narjen da se sam ocisti led... odtaja sam... ti samo pust prmer in bo ok brez skrbi, nobenga leda ne bo in nc ne bo treba pucat kot vcasih MiNa in DAMI34 2
MiNa Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 pred 10 minutami, VS800 pravi: gorenjev hladilnik 40 let star Beko sigurno ne bo zdržal 40 let... Kar bodi slabe volje VS800 in Mavti 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se