Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Verjetno ti bodo poslali "hitro" z avijonsko pošiljko (samo to v evropi traja dalj kot "navadno" . Včasih sem poznal te "fore" samo sem že malo pozabil. Gre pa nekako takole, da pošiljko pošljejo z vlakom do zbirne pošte za avijonske pošiljke (Frankfurt je že en tak punkt) potem pa razvozijo z avijoni (pa ne vem če je Brnik še aktualen) potem pa na lokalne pošte (v mojih časih je bila to Ljubljanska pošta na Viču) in tako naprej. Se zna zgoditi, da peljejo pošiljko mimo in jo potem vrnejo (red je red) .

lp

Objavljeno

Ja bo šla iz Milano - Frankfurta prek Avstrije kamion ali kombi kot zadnjič namesto Milano -Slo:rolleyes:

Objavljeno

Js bi prepovedu golfe s smarskimi tablami. Al pa obvezno nabit traktorski trikotnik na zadnjo haubo pa rumeno rotacijsko na streho.

Jebemti nesposobneze brez kancka smisla za zaznavanje okolice...

Objavljeno

G.Profesor...pa ste že vidl treznega Šmarčana?

Objavljeno

Bom prej vesoljca srecal... :lol1:

Objavljeno
Ob 26. 10. 2021 ob 17:30, Frenk 67 pravi:

Dons u Kranju u krožišču trije BMWji en za drugim vsi vklopl žmigavc, k so šli iz krožišča. Pa dobr, a ljudem ni nič več sveto???

https://vm.tiktok.com/ZM8aUGHEX/

• Haha 3
Objavljeno

Pred parimi dnevi nas je zapustil Paul Smart. Imola, TT, Ducati, legenda... 

FB_IMG_1635374463790.jpg

• Žalosten 2
Objavljeno

Tole bi moglo bit polno prozorne tekočine...pa je polno olja...

20211030_173143.jpg

Objavljeno
26 minutes ago, Buschi said:

Tole bi moglo bit polno prozorne tekočine...pa je polno olja...

20211030_173143.jpg

Dolij hladilno v olje... Tako za vsak slučaj... 

• Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno

Oljni hladilnik... ...verjetno vecja verjetnost kot prepihano tesnilo glave...?

Objavljeno
pred 1 uro, Zok pravi:

Oljni hladilnik... ...verjetno vecja verjetnost kot prepihano tesnilo glave...?

Sej, ker smo tesnilo skupaj z glavo menjali dva meseca nazaj ! 

Objavljeno

Lidlič polnilci.... 2 leti in nič več... 

In zdej začipke ki koštajo par centov... Bom plačal par evrov pošti... 

DSC_1692.JPG

Objavljeno

Pa kak?? Do zdaj sem sam tipke in kable menjaval, pa se to so imeli stalno eni in isti uporabniki tezave z njimi...

Objavljeno
On 10/31/2021 at 4:30 PM, smasher said:

Lidlič polnilci.... 2 leti in nič več... 

In zdej začipke ki koštajo par centov... Bom plačal par evrov pošti... 

DSC_1692.JPG

Meni je  tudi crknu  po 2 letih sicer iz Hoferja ravno iz garancije potem sem kupu preverjeno zadevo

Objavljeno

Za popi... me  prijema da zabrišem prenosnik v zid vsakič ko se hočem prijavit v Ebay me sprašuje za captcha.Potem pogrešim in ponovno :angryrant1:in to po 3x 4x ker kdaj je nejasno slabo viodljivo.Mogoče kdo ve če se da izklopi to dvostopno preverjanje sem pregledal vse v nastavitvah Ebaya nisem našel nič.Predvidevam da se to samo generira naključno in se ne da izklopit.:angryrant2:

2021-11-03_153318.thumb.jpg.b3d3cdaca95ebc54d275101907d1249e.jpg

• Haha 2
Objavljeno
On 11/2/2021 at 11:58 AM, franc said:

A nima 3 leta garancije?

lp

ja ja samo računi se zgubijo po 14h dneh, pa to so tisti ki jih dobiš zdraven orodja...

Objavljeno

Da mj bo vlada požrla  en dober film:blush: ,ker se ne morjo zmenit kaj bi radi zaprli :nono:rtv jih pa čaka in čaka,.......barabe  vasezagledane lopovske na denar in položaj mahnjene:angryrant1::devil:

Objavljeno
1 hour ago, Mavti said:

Da mj bo vlada požrla  en dober film:blush: ,ker se ne morjo zmenit kaj bi radi zaprli :nono:rtv jih pa čaka in čaka,.......barabe  vasezagledane lopovske na denar in položaj mahnjene:angryrant1::devil:

??? Kaj ima veze RTV in dobr film? RTV je tudi eno leglo odžiralcev denarjain zabušantov. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 12 urami, smasher pravi:

??? Kaj ima veze RTV in dobr film? RTV je tudi eno leglo odžiralcev denarjain zabušantov. 

Res je ,samo od cajta do cajta jim pa grata tud res dober film predvajat:) ,pa si že vzamem cajt za to te pa drugače zjebejo :angryrant1:

Objavljeno

:blush:   :wallbash:   :blush:   :headbang:   :blush:

veter.JPG.bd9febbd7807d20da4869c86fdf10b57.JPG

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!