maus Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 pred 29 minutami, Buschi pravi: Spanje na prehitevalnem pasu A nimaš hupe pa douge lampe dr.looney in VS800 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 Sprednji žmigovci so mi crknili, spet moram k avtoelektričarju.... maus in smasher 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 pred 3 urami, dr.looney pravi: Sprednji žmigovci so mi crknili, spet moram k avtoelektričarju.... Kaj je to tista Opl zadeva? Jaz sen pa podvojil vrednost scijega starega fiata... Nov akumulator sm dal notri 🤣 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 (popravljeno) pred 56 minutami, smasher pravi: Kaj je to tista Opl zadeva? Jaz sen pa podvojil vrednost scijega starega fiata... Nov akumulator sm dal notri 🤣 Aha, slabi kontakti . Se bo vse zrihtalo. Glavno je da mašina dela bp. (Tok tok po moji leseni glavi)😉 Popravljeno December 1, 2022. Popravil dr.looney VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 1, 2022 Deli Objavljeno December 1, 2022 Malo lima, malo žice, evo ti opelice ! dr.looney, RobiRoberto, Quest in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Jst sem slišu: Malo pleha, malo žice, evo Oplove kolice. maus, Alla, Scarabeo 500 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 (popravljeno) pred 32 minutami, Frenk 67 pravi: Jst sem slišu: Malo pleha, malo žice, evo Oplove kolice. Mater ste brihtni,BMW -ji jih sploh nimajo men vsaj zadi delajo pred 12 urami, Buschi pravi: Malo lima, malo žice, evo ti opelice ! Popravljeno December 2, 2022. Popravil dr.looney Marko P., maus in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Ma kaj se kregate....dejstvo je da edin lastniki japoncev nismo bli letos povabljeni na AMZSjevo novoletno zabavo, ker ne koristmo njihovig uslug....... Tedybear, dr.looney, Frenk 67 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 35 minutami, dr.looney pravi: Mater ste brihtni,BMW -ji jih sploh nimajo men vsaj zadi delajo Mi BMWjaši ne rabmo vsakmu razlagat kam gremo. 😜 VS800, pik1, Najots in 5 others 1 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 14 minutami, Frenk 67 pravi: Mi BMWjaši ne rabmo vsakmu razlagat kam gremo. 😜 K vemo.. na servis... mi aflisti gremo pa na izlete VS800, DAMI34, Scarabeo 500 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno December 2, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 10 minutami, maus pravi: K vemo.. na servis... mi aflisti gremo pa na izlete smasher, C eagle, Tedybear in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 26 minutami, Quest pravi: Se je začel. Darile. 😁 Pa brez probanja popolnoma pav. isto kt ti, sam men niso prišle prau Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Eh spet Murphy. Narobna tema. A hočeš preselt Dami34? Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 7 minutami, Quest pravi: Eh spet Murphy. Narobna tema. A hočeš preselt Dami34? Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo? ne, k sm slabe vole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Kaj naj rečem mi je žal, da ti niso prav. Sem spoznal, da se z leti ne manjšamo ampak širimo. Iz XL na XXL jakna. Iz 2XL na 3XL hlače. Ma dobrga človeka ni nikol dost. DAMI34, RobiRoberto, C eagle in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 8 minutami, Quest pravi: Kaj naj rečem mi je žal, da ti niso prav. Sem spoznal, da se z leti ne manjšamo ampak širimo. Iz XL na XXL jakna. Iz 2XL na 3XL hlače. Ma dobrga človeka ni nikol dost. mah, jaz sem sam zafural, naročil sem isti model (samo upgrejdan) kot jih nosim, istega proizvajalca, pa so čist mal prevelike. Jaz se krčim, ampak sam v roke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Potem vse večje zgleda ko primeš. Al kaj? Saj na psiho pa blagodejno to deluje.🤣 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava VS800 Objavljeno December 2, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 3 urami, maus pravi: K vemo.. na servis... mi aflisti gremo pa na izlete Kawasaki_rider, Alla, maus in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Mi BMWjaši ne rabmo vsakmu razlagat kam gremo. 😜 Sej ne rabimo vedet, ker že vemo . Al ste na servisu al pa u toplicah zarad reume( leta pa take pa to ) VS800, maus, Frenk 67 in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 3 urami, VS800 pravi: Največja kriza pr Alfi v tem vremenu je, če ti crkne ogrevanje zadnje šipe. 😂😂 VS800 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 7 urami, dr.looney pravi: Sej ne rabimo vedet, ker že vemo . Al ste na servisu al pa u toplicah zarad reume( leta pa take pa to ) Ne, ne...za Bmwejaše nikol ne veš, kam grejo, ker ne uporabljajo žmigovcev... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 1 minuto, Tedybear pravi: Ne, ne...za Bmwejaše nikol ne veš, kam grejo, ker ne uporabljajo žmigovcev... Sej ravno zato jih ne rabijo dajat . 😂😂😂 Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 Vsak avto se kdaj pokvari no.... Alfa se pa pač vsak dan 😛 maxxa in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno December 2, 2022 Deli Objavljeno December 2, 2022 pred 12 urami, DAMI34 pravi: mah, jaz sem sam zafural, naročil sem isti model (samo upgrejdan) kot jih nosim, istega proizvajalca, pa so čist mal prevelike. Jaz se krčim, ampak sam v roke Meni pa moč v rokah raste! Ko sem bil mlad sem moral svojega korenjaka z obema rokama tiščal proti tlu, sedaj sta dovolj dva prsta in to na eni roki Mavti, pik1, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno December 3, 2022 Deli Objavljeno December 3, 2022 Včeraj zvečer delam nekaj zunaj hiše, ko slišim res glasen pok polčevine ,grem pogledat če mi je veter pločevino v prikolici premikal ,ampak ne bil je sosedov muc Miki, ki ga je povozil avto m Muc je bil letošnji letnik tak velik predebel radoveden tip smo par minut prej skupaj s sosedom še pili kavo in ga čohali po dlaki je tako užival, so kar solze stopile na oči Pokličem soseda vzamem ajmer in lopato pa gremo na pogrebpa vmes močno pazit ,da še naju s sosedom ne povozi avto ker šoferji in šoferke vglavnem gledajo na telefon C eagle, Kaldu, Alla in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se