smasher Objavljeno Januar 17, 2023 Deli Objavljeno Januar 17, 2023 pred 4 minutami, Frenk 67 pravi: Največja jeba, da kuhamo lahko samo na štrom. Sicer mam zunaj (pa tud znotraj) kamin, sam v tem vremenu res nobene želje po žarjenju. Sem se pram malo nasmejal ko sem si predstavljal kako zgleda če bi človek prižigal zunaj žar b snežnem metežu.. 🤣 🤣 Samo to je res jeba ja z steklokeramičnimi in indukcijami, pa tudi toplotne črpalke ne delajo pa tudi klasična centralna kurjava ker ne delajo pumpe. Zato imajo nekateri pri pečeh na drva UPS, za pumpe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 17, 2023 Deli Objavljeno Januar 17, 2023 pred 33 minutami, smasher pravi: Sem se pram malo nasmejal ko sem si predstavljal kako zgleda če bi človek prižigal zunaj žar b snežnem metežu.. 🤣 🤣 Samo to je res jeba ja z steklokeramičnimi in indukcijami, pa tudi toplotne črpalke ne delajo pa tudi klasična centralna kurjava ker ne delajo pumpe. Zato imajo nekateri pri pečeh na drva UPS, za pumpe. Da ne boš mislu, mi smo enkrat za silvestrovo pekl na žaru na balkonu. smasher in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 17, 2023 Deli Objavljeno Januar 17, 2023 . Frenk 67, bajkr88, GeeSXer in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GeeSXer Objavljeno Januar 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 17, 2023 DAMI34, Zivnorc, mladench in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 20, 2023 Deli Objavljeno Januar 20, 2023 Po en stran je slaba volja, ko čakaš ku budala, po drug stran dobra vola oz občudovanje, ko gledaš u kako lukno sprav kamijonđija šleper: GoBobi, Mavti in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 23, 2023 Deli Objavljeno Januar 23, 2023 WTF? Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Januar 24, 2023 Deli Objavljeno Januar 24, 2023 Vožnja po Lentu. Na tem odseku (ki ga popravljajo) bi razpadel še povprečni cestni valjar. Huje, kot bi vozil po rebrasti pločevini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 24, 2023 Deli Objavljeno Januar 24, 2023 pred 16 minutami, Darko3g pravi: Vožnja po Lentu. Na tem odseku (ki ga popravljajo) bi razpadel še povprečni cestni valjar. Huje, kot bi vozil po rebrasti pločevini. Aha, zdaj mi je pa jasno zakaj inšpektor Vrenko skokne do Jazz placa peš. Niti s svojim Triumphom si čez Lent ne upa. Mavti, Tedybear, Akito in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 31, 2023 Deli Objavljeno Januar 31, 2023 Ob 12. 12. 2022 ob 8:06, Buschi pravi: Vsega lepega je enkrat konec, zadnji jumbo jet: Je pa vsaj nekaj dobre volje ratal iz tega: zadnje letalo je kupilo kargo podjetje Atlas Air in ga okrasilo z čudovito nalepko: Mavti, Tedybear in Zivnorc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 3, 2023 Deli Objavljeno Februar 3, 2023 (popravljeno) Prideš mal spočit dušo pa na ulici bager koplje, v bajti pa nekdo štema in vrta. 😡🤬 Popravljeno Februar 3, 2023. Popravil Frenk 67 kaizer, DAMI34, Tedybear in 2 others 2 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Februar 3, 2023 Deli Objavljeno Februar 3, 2023 57 minutes ago, Frenk 67 said: Prideš mal spočit dušo pa na ulici bager koplje, v bajti pa nekdo štema in vrta. 😡🤬 pober ven dusilc pa zakurbli hudiča naj še drugi trpijo Quest, Frenk 67, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2023 Deli Objavljeno Februar 3, 2023 Raj da mi vrtajo na morju pred bajto, kot doma pred bajto jebotetelekomint2optika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 4, 2023 Deli Objavljeno Februar 4, 2023 pred 19 urami, DAMI34 pravi: Raj da mi vrtajo na morju pred bajto, kot doma pred bajto jebotetelekomint2optika Pa menda res optiko vlečejo. Dons zjutri je pa še tale rezač žive meje pršu mal soli na rano potrest. 😢 GoBobi, kaizer in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 4, 2023 Deli Objavljeno Februar 4, 2023 Se pripeljem s Krka domov na dvorišče in zvrnem motor. 😵💫 Pol sem pa še ročko za sopotnika utrgu. 🤬 bajkr88, dr.looney, GoBobi in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 5, 2023 Deli Objavljeno Februar 5, 2023 . ... sej ne morem verjet dr.looney, GoBobi, Mavti in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2023 Deli Objavljeno Februar 6, 2023 pred 18 urami, pik1 pravi: . ... sej ne morem verjet dokler čakaš..te tale bo spravil v dobro voljo pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2023 Deli Objavljeno Februar 8, 2023 prekleta smučarija pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 8, 2023 Deli Objavljeno Februar 8, 2023 . ... sej ne vem, al bi bil tale moj današnji zajtrk prej za v temo o hujšanju, al za v temo o slabi volji dr.looney, Frenk 67, DAMI34 in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 8, 2023 Deli Objavljeno Februar 8, 2023 (popravljeno) pred eno uro, pik1 pravi: . ... sej ne vem, al bi bil tale moj današnji zajtrk prej za v temo o hujšanju, al za v temo o slabi volji A s na Povšetovi prenočil? Popravljeno Februar 8, 2023. Popravil dr.looney GoBobi, Frenk 67, Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 14, 2023 Deli Objavljeno Februar 14, 2023 Tamau mi je povedu, da bo drug teden mal špricu šolo, ker gre z Dunking Devils nastopat v Livorno in Milano. Odkar se jim je en ubil na treningu nisem preveč navdušen nad tem, čeprav je počel že precej norih stvari. ☹️ pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2023 Deli Objavljeno Februar 14, 2023 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Tamau mi je povedu, da bo drug teden mal špricu šolo, ker gre z Dunking Devils nastopat v Livorno in Milano. Odkar se jim je en ubil na treningu nisem preveč navdušen nad tem, čeprav je počel že precej norih stvari. ☹️ važn da se loh z motorjem vozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 (popravljeno) Preberem, da je bil danes potres z epicentrom na Krku, par kilometrov od našega apartmaja. Grem hitro na Fejs v skupino Tvoja Baška pogledat, če kaj pišejo o škodi in prva objava me šokira. Šele potem vidim datum objave. Popravljeno Februar 16, 2023. Popravil Frenk 67 DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: Preberem, da je bil danes potres z epicentrom na Krku, par kilometrov od našega apartmaja. Grem hitro na Fejs v skupino Tvoja Baška pogledat, če kaj pišejo o škodi in prva objava me šokira. Šele potem vidim datum objave. Lih kolega govoru, da v njivicah se je bajta mogoče mčkn potresla, tko da pomoje ti ni treba skrbet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 5 minutami, VS800 pravi: Lih kolega govoru, da v njivicah se je bajta mogoče mčkn potresla, tko da pomoje ti ni treba skrbet... Pa saj tista objava je bla vezana na potres v Turčiji in Siriji. Na Krku ni nobene škode. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: Pa saj tista objava je bla vezana na potres v Turčiji in Siriji. Na Krku ni nobene škode. Sem vidu ja....sam sem ti vseen povedu iz prve roke... Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se