DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Pa saj tista objava je bla vezana na potres v Turčiji in Siriji. Na Krku ni nobene škode. Tastar si zihr, da ti flaše niso padle ven iz stalaže? VS800 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: Tastar si zihr, da ti flaše niso padle ven iz stalaže? Sem, ker sem vse spil. 🙄 DAMI34, Mavti, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2023 Deli Objavljeno Februar 16, 2023 pred 13 minutami, Frenk 67 pravi: Sem, ker sem vse spil. 🙄 potresno varno pitje je to VS800 in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 17, 2023 Deli Objavljeno Februar 17, 2023 Ko v Dramlah pred tabo z avtobana zavije šleper in veš, da ga boš mel pred sabo do Rogaške. dr.looney in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 17, 2023 Deli Objavljeno Februar 17, 2023 Hvala bogu, je vsaj na poti nazaj...bilo še slabše. Več šleparjev ! Mavti, VS800 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Februar 17, 2023 Deli Objavljeno Februar 17, 2023 Pizdumatr. Gaddemit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 17, 2023 Deli Objavljeno Februar 17, 2023 Fatalna napaka: Ženo sem peljal, prvič, v mercator center Šiška! 2 uri sma sam v mercatorju, kaj še vse ostale trgovine. Kad seljak dođe u grad ! Frenk 67, DAMI34, VS800 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Februar 17, 2023 Deli Objavljeno Februar 17, 2023 pred 1 uro, Buschi pravi: Fatalna napaka: Ženo sem peljal, prvič, v mercator center Šiška! 2 uri sma sam v mercatorju, kaj še vse ostale trgovine. Kad seljak dođe u grad ! Kaj je še nikoli nisi peljal ven iz hiše? 🤣 Scarabeo 500, Buschi, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 24, 2023 Deli Objavljeno Februar 24, 2023 Tole .... mater jim bando inkasantsko, sam zato k sm parkirala v boks za elektricne avte. Pa placala parkirnino. Frenk 67, ligenjček in DAMI34 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 24, 2023 Deli Objavljeno Februar 24, 2023 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Tole .... mater jim bando inkasantsko, sam zato k sm parkirala v boks za elektricne avte. Pa placala parkirnino. Glede na smernice EU o " načrtovani" prepovedi izdelave motorjev z notranjim izgorevanjem po letu 2035, boš elektrikarjem slej ko prej morala odstopiti še levi pas na AC. ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 24, 2023 Deli Objavljeno Februar 24, 2023 pred eno uro, Tedybear pravi: Glede na smernice EU o " načrtovani" prepovedi izdelave motorjev z notranjim izgorevanjem po letu 2035, boš elektrikarjem slej ko prej morala odstopiti še levi pas na AC. Evo leta 2035 si bom kupla najbl smrdljivga dizla , zanalašč .... ligenjček in Tedybear 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 24, 2023 Deli Objavljeno Februar 24, 2023 Naša "B" košarkaška reprezentanca. 6 sekund pred koncem vodiš za dve točki in imaš žogo iz avta. In podaš v nasprotni avt in fašeš trojko. Jaojao...res moraš bit " Slovenc" za kaj takega.😡 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 10 urami, dr.looney pravi: Tole .... mater jim bando inkasantsko, sam zato k sm parkirala v boks za elektricne avte. Pa placala parkirnino. A imas EV avto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 43 minutami, Roger G. Jagger pravi: A imas EV avto? Ne . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 5 minutami, dr.looney pravi: Ne . Potem nimas kaj piz****t! Ce je prostor za EV, je za EV! potem bos vrjetno iz principa svojega smrdeca dizla l. 2035 parkirala na mesto za invalide?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 24 minutami, Roger G. Jagger pravi: Potem nimas kaj piz****t! Ce je prostor za EV, je za EV! potem bos vrjetno iz principa svojega smrdeca dizla l. 2035 parkirala na mesto za invalide?! Daj umiri se malo. Na tem parkirišču še nikoli ni parkiralo EV odkar naredili bokse za njih. V Celju v mestu je izginilo 100 parkirnih mest na letni bazi dam za parkirnino 500 evrov in če enkrat parkiram tam ne bo nihče umrl. Nikoli res nikoli ne parkiram na prostor za invalide in tudi ne bom nikoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Daj umiri se malo. Na tem parkirišču še nikoli ni parkiralo EV odkar naredili bokse za njih. V Celju v mestu je izginilo 100 parkirnih mest na letni bazi dam za parkirnino 500 evrov in če enkrat parkiram tam ne bo nihče umrl. Nikoli res nikoli ne parkiram na prostor za invalide in tudi ne bom nikoli. Jaz sem cist umirjen, pac si ti smotana. Kaj tebe briga, koliko EV je parkiranih…..pa tako se zacne…naslednji so parkingi za invalide….sej itak v 100 letih noben invalid ni tam parkiral! Pravilno, da si fasala Obvestilo Kugelschreiber in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 12 urami, Tedybear pravi: Glede na smernice EU o " načrtovani" prepovedi izdelave motorjev z notranjim izgorevanjem po letu 2035, boš elektrikarjem slej ko prej morala odstopiti še levi pas na AC. tolko ko po levem pasu leti pa ne vem če štromarji dosežejo dr.looney in Tedybear 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 21 minutami, Roger G. Jagger pravi: Jaz sem cist umirjen, pac si ti smotana. Kaj tebe briga, koliko EV je parkiranih…..pa tako se zacne…naslednji so parkingi za invalide….sej itak v 100 letih noben invalid ni tam parkiral! Pravilno, da si fasala Obvestilo Invalidnosti si ne izberemo in še enkrat na parkirni prostor za invalide NISEM in NIKOLI ne bom parkirala. EV vozila so pa zame bedarija. Kupci teh vozil pa kvazi ekologi in si mislijo, da bodo s tem rešili svet z mislijo, da jim pripada poseben prostor pod soncem. Roger G. Jagger 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 23 minutami, ligenjček pravi: če štromarji dosežejo Tole? Sigurno! dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 13 minutami, dr.looney pravi: Invalidnosti si ne izberemo in še enkrat na parkirni prostor za invalide NISEM in NIKOLI ne bom parkirala. EV vozila so pa zame bedarija. Kupci teh vozil pa kvazi ekologi in si mislijo, da bodo s tem rešili svet z mislijo, da jim pripada poseben prostor pod soncem. Ne vrjamem, da ne nikoli nisi in nikoli ne bos….smotana in s takim nacinom razmisljanja, kot pises…..! Raje vedno ostani v Celju, bo najbolje, za vse…. dr.looney in Marko P. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 10 minutami, MiNa pravi: Tole? Sigurno! ...ka pa vem... tudi če že bo šla kaj dosti čez 200, bo baterija hitro prazna torej med enim in drugim polnjenjem... najbrž ne bo neke gneče na levem pasu 😁 dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 6 minutami, Roger G. Jagger pravi: Ne vrjamem, da ne nikoli nisi in nikoli ne bos….smotana in s takim nacinom razmisljanja, kot pises…..! Raje vedno ostani v Celju, bo najbolje, za vse…. Boli mene k**** kaj si ti misliš in verjameš. Tvoje razmišljanje je pač tvoje razmišljanje , ki ima isti modus operandi kot moje. Samo na istem bregu ne stojiva. Pa lep dan ti želim, pa spij eno pivce za živce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred 19 minutami, MiNa pravi: Tole? Sigurno! Ja . Recimo 200 m pol pa avto vleka. Lep pa je to pa moram priznati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 25, 2023 Deli Objavljeno Februar 25, 2023 pred eno uro, dr.looney pravi: Daj umiri se malo. Na tem parkirišču še nikoli ni parkiralo EV odkar naredili bokse za njih. V Celju v mestu je izginilo 100 parkirnih mest na letni bazi dam za parkirnino 500 evrov in če enkrat parkiram tam ne bo nihče umrl. Nikoli res nikoli ne parkiram na prostor za invalide in tudi ne bom nikoli. Morš vržt v avto en podaljšek, ki ga pol iz prtljažnika napeleš in vštekaš. Jaz pa redno parkiram na mestu za invalide. 🥴 DAMI34 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se