acdc2000 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Morda kdo ve, kje bi se dobilo najceneje izpuh Leo Vince s krivino? Za motorno kolo Honda CBR 600F, l. 2006. Npr. v Italiji je novi Leo Vince carbon 351,90 EUR. :OK: Pri nas je carbon 523,80 EUR. :BUA: Aluminij je 322 EUR. Kakšna je sploh razlika v izpušnih ceveh, aluminij ali carbon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Morda kdo ve, kje bi se dobilo najceneje izpuh Leo Vince s krivino?Za motorno kolo Honda CBR 600F, l. 2006. Npr. v Italiji je novi Leo Vince carbon 351,90 EUR. :OK: Pri nas je carbon 523,80 EUR. :BUA: Aluminij je 322 EUR. Kakšna je sploh razlika v izpušnih ceveh, aluminij ali carbon? Izgled,teza,cena....ostalo je enako... .) Kot sam ugotavljas bo najverjetneje najcenejsa italija... Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Morda kdo ve, kje bi se dobilo najceneje izpuh Leo Vince s krivino?.... Vprasaj Hotchota. Meni ga je zrihtal... Ugodno. Sicer pa prodajam Leo Vince street izpuh za TDM-850. Ugodno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) Kakšna je razlika pri leovince izpuhi med carbon in high carbon varianto? Kak je s segrevanjem karbonskega rora v primerjavi z originalom (od sv650 mope)?? Popravljeno November 3, 2007. Popravil adil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 malo poglej slikce pa ti bo vse jasno, high je montiran višje kot navaden (pozicija dušilca) podobno kot so imeli tomosi oz. imajo še, powerce: ˝tanizka˝ in ˝tavisoka˝ se pa aftermarket izpuhi majn grejejo kot originali logično, ker ni noter prekatov, plin hitreje pride ven iz izpuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 karbonski izpuhi se na splošno ne grejejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macek9 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 koliko bi me prisel za mojo hornetko 600? ce mogoce kdo kaj ve? in homologacija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Tud moj aluminijast lonec ni svinjsko vroč, ko pridem s ture. Mirno se ga dotaknem z golimi rokami. @macek9 homologacija te pride 32€, če maš tavelik homologacijski kartonček, če pa ga še nimaš, prištej še 20€. Za ceno avspuha pa je najbolj prijazna italija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 jaz sem ga naroćil na ebyu iz nemčije, ceneje ni bilo nikjer. Dal sm pa 260€ za aluminijastga za bandita s poštnino vred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 Živjo! Zanima me kje bi dobil homologacijo za leo vinceta.Sem kupil preko ebaya pa nisem poleg dobil papirjev. Je pa izpuh za homologirat so na izpuhu vse cifre pa še dB-killer ima.Rabil pa bi tudi obroček- držalo za izpuh. Mogoče kdo ve kje vse to dobit. Hvala LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 TUV si lahko sprintaš iz njihove web strani. Izbereš za ker tip motorja je in tip auspuha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robopanik Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Ce komu rabi en SBK leovince naj me poklice! Auspuf je nov, rabljen lih nekaj ur... prodajam zaradi "vi$jih uka$ov"... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 TUV si lahko sprintaš iz njihove web strani. Izbereš za ker tip motorja je in tip auspuha. U najlepša hvala.Sem takoj najdu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 Zanimajo me izkušnje, razmišljam o nakupu izpuha leo vinse SBK in sicer za hornet 900. Zanima me kateri se manj greje karbon ali aluminij. Predvidevam da karbon, ima kdo izkušnje s tem? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 Zanimajo me izkušnje, razmišljam o nakupu izpuha leo vinse SBK in sicer za hornet 900. Zanima me kateri se manj greje karbon ali aluminij. Predvidevam da karbon, ima kdo izkušnje s tem? :rolleyes: Karbon se naj ne bi nič segrel, nimam pa izkušenj. Imam pa aluminjastega SBK na fazerci, pa ti lahko povem, da se tudi ne greje tako. Lahko se ga dotaknem z golimi rokami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Predvidevam da karbon, ima kdo izkušnje s tem? :rolleyes: RAF je mel karbon na svojem pa ga vpraši. Mogoče ti ga proda :whistle: Popravljeno November 22, 2007. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 RAF je mel karbon na svojem pa ga vpraši. Mogoče ti ga proda :whistle: :evilgrin: sem čist pozabil na to.. je v komadu.. O:-) Titan se ni grel na fazerki.. zaradi torb ki bi jih dal čez sedež se mi gre, ker ima izpuhe čisto pod sedežem.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 Alu enojni na GSX-R600 se tudi ni kej dosti grel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Mogoče kdo ve kje bi lahko še naročil držalo objemko za leo vinceta- razen pri uradnih prodajalcih v SLo.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Mogoče kdo ve če se da na motor ki ima serijsko dva lonca, kupit recimo LeoVince, enga prodat naprej, dat narest nov del krivine, tako da bi imel namesto 2 loncev samo enega, obenem pa ga tudi homologirati? A na certifikatu piše da sta 2 lonca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Na certifikatu piše, da sta dva in vsak ima svojo številko, vendar ti ob vpisu številk v homologacijski kartonček vpišejo le eno. Vsaj tako je bilo v mojem primeru. Torej bi moral ti it na homologacijo z obema loncema, nato pa bi lahko enega odstranil, vendar zanj ne bi imel papirjev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 lahko kdo pove kje dobim najcenej alu za cb 1300 05 letnik? s papirji seveda.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Vprašajne... ...nisem siguren samo...a gre nalepka iz lonca dol, ali je gor alu proščica namest nalepke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Vprašajne... ...nisem siguren samo...a gre nalepka iz lonca dol, ali je gor alu proščica namest nalepke? Nov v škatli je z nalepkami, ploščica in neti so zraven. Nalepka gre dol brez problema, če je ploščica enkrat prinetana je pa je...a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Vprašajne... ...nisem siguren samo...a gre nalepka iz lonca dol, ali je gor alu proščica namest nalepke? Original je bla na mojem(Gixxer600, 99') nalimka, dobiš pa zraven alu ploščico in 2 neta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se