Skoči na vsebino

TC Motoshop


.T.

Priporočene objave

Dragi trgovci,

 

razumemo, da se dogajajo napake, nesrečna naključja, da imajo tovarne in dobavitelji težave in dopuste. Vsak motosvetovec je motorist in delavec/poslovnež hkrati, tako, da nismo s hruške padli kar se tega tiče.

Problem pri TCju je samo, da se te napake dogajajo prepogosto, sprenevedanja je preveč in odnos je zelo dvoličen: do prve reklamacije boste obravnavani kot žive legende, kasneje pa kot smeti. Verjamem, da to morda ni šefova politika, je pa vsekakor politika njegovih zaposlenih, ki pa so menda njegova izbira? Ali pa imate tudi moto trgovine strice iz ozadja?

No, če dobro pomislim, Radotova reakcija na post "začetnice" (Ancy, pa še napačnega spola si, kaj se sploh vtikaš v to! :P ), ki gotovo v sedlu motorja preživi več časa kot cela ekipa TC skupaj, ne preseneča. Sem bila podobne zgodbe od dotičnega deležna kar osebno v trgovini.

Kupci smo tisti, ki odločamo o obstoju trgovcev. Bodimo pravični in nagradimo trud ter kaznujmo oholost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ker je ravno g. Rado na forumu pa samo en zelo dobronameren predlog in moja izkušnja:

Torej nedolgo nazaj sem naročil kovčke in nosilce. Vse super in zadeva prišla v 11 dneh od naročila po mailu.

Sicer nobenega popusta ampak sem tudi pozabil rečt zanj (naročal v originalu preko SW-Motech, ki je preko njihove trgovine preposlal zahtevo na TC Motoshop kot zastopnika v Slo). Torej do tu super.

Pridem v trgovino prevzeti omenjeno blago. g. Bojan je hitro uredil zadevo. In ker sem bil ravno tam sem še malo pogledal okoli ter si ogledoval še tank torbico in jakno. g. Bojan me je postregel kot se zagre in mi pokazal jakno ki bi ustrezala. Super! Nato pa moje vprašanje njemu da bi lahko glede na to da ni bilo nič skonto na 550€ vrednem kovčku + nosilcem vsaj tukaj dobil kaj malega saj tudi nisem imel prvotno namena kaj kupiti in sem nenačrtovano zapravil še dodatnih 200€.

Zadovoljen grem iz trgovine...

 

Kar se mi ne zdi ok:

izvedel sem da bo prodajalec moral dati razliko za tank torbico saj mi je dal 10% namesto največ 5%. OK celotna vrednost je bila sicer 100€ tako da je to za njega 5€(10%-5%) ampak vseeno mislim da bi si prodajalec zaslužil prej kak bonus ne pa malus saj sem naročil še dodatno 200€.

 

Sicer pa se mi zdi da nekateri prodajalci ne vedo kam bi s seboj ko stojiš in čakaš pri blagajni in med temi sigurno ni ta prodajalec. Dodatno sem namreč še naročil nekaj malenkosti in kljub temu da je nekaj prodajalcev postopalo po trgovini in je on imel opravka z drugo stranko on bil zopet tisti, ki se je prvi javil. Pa da se razumemo: g. Bojana ne poznam osebno niti nimam dobrih izkušenj v preteklosti z TC Motoshop ravno zaradi čakanja predno si postrežen ampak vseeno mislim, da nekateri v trgovini le na plačo čakajo :) (na nikogar ne kažem s prstom)

 

Glede celotne podobe: rabite nekoga z PR in malo reorganizacije pa boste top trgovina :)

 

Veliko poslovnega uspeha če pa rabte koga sem pa jaz javim (še en k bo brez zaradi napake drugih...beri:poslovni razlogi )

 

LP

Mitja

Popravljeno . Popravil mitjag
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne potrebujejo pr-ja, ampak nekoga, ki ima pregled nad dogajanjem v trgovini in trdo roko! Pojma nimam kdo je lastnik in kaksna je njegova filozofija, ampak treba je delat dobro. Iz izkusenj vem, da dobre delavce je tezko najti, ampak se najdejo. Ko jih najdes jih tretiras kot je treba, beri dobri pogoji in placa s katero so zadovoljni, vmes pa red in disciplina, neka hiarhija mora obstajati in z njo avtoriteta.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... beri dobri pogoji in placa s katero so zadovoljni....

eni pravijo ni vse v denarju, jaz pa vem, da je denar osnova in šele potem se začnejo gradit dobri in fer odnosi...

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem dal par stvari in ljudi ter razmer skozi, sem pizdil tudi sam, ampak sem grizel in grizel, delal, se ucil in nekam tudi prilezel. Danes si pogoje ustvarjam sam in skusam dobre pogoje dajat tudi ostalim, taksnim, ki si to zasluzijo! Lahko je zacetnik pa ni slabo placan, ce pokaze pravi odnos in karakter ter voljo do dela. Ce tega ni nima pri meni kaj iskat, cetudi sedi zastonj. Izguba casa, zivcev in denarja, za oba!

In tako kot si rekel, denar je osnova potem pa dalje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst loh sam rečem,da sm fuuuuul razočarana nad TC-jem in da hodm sam še u BS-a kupvt,kjer so modeli res carji!! :D

 

 

koliko časa sem članica motosveta ni čisto noben kriterij...kaj šele koliko objav imam...kaj ima to veze...u motorističnem svetu se gibljem dobrih šest let...pa tudi če bi bila čisto frišna nima nobene veze...ko pridem v trgovino, pričakujem korekten odnos...predvsm pa da če se že prodajalec kao posveti,nej se posveti 100%...ne pa da reče,da bo šou iskat škornje v skladišče in potem ga kar ni in ni in ni...in pol pride nazaj v trgovino in začne drugo stranko "pedenat"...

očitno bi bilo potrebno zapreti tole temo,ker Radotu tole tukaj ni ravno po godu...tudi kritiko je potrebno sprejeti veš...in mogoče se vprašati,če je res kaj na temu...kakšen konkretn sestank z zaposlenimi mogoče?!

 

Zanimivo, kako pometuješ, da je potrebno kritiko sprejet. Dobro bi bilo, če bi se naučila najprej sploh kritizirat.

 

Kako naj mi forumaši iz tvoje objave izluščimo kaj konkretnega. S tem, ko napišeš, kako je ena trgovina fuuuuuuuuuul slaba in druga fuuuuuul dobra, si večina forumašev ne more pomagati prav nič! Človek bi pomislil, da celo delaš v kakšni drugi trgovini in ker ste zanič, se poslužuješ potem takšnih nekorektnih poslovnih prijemov. Ne TRDIM, da je tako! Pravim le, kakšen vtis puščaš tu na forumu. In tisti, ki ste manj časa prisotni tu, se lahko toliko bolj skrivate za svojimi nadimki, saj vas pozna manj forumašev in ste tako manj verodostojni.

 

V kolikor želiš pri neartikulirani kritiki , kot si jo dala sama, ostati verodostojna, potem se preprosto na koncu podpiši z imenom in priimkom...

 

Pa brez zamere...

 

Lp

 

Blaž Žganjar

 

p.s.: A boš dala fantu tud čevelj, če se ti kdaj ne bo 100% posvetu... :winkiss:  :winkiss:  :evilgrin:  :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

koliko enga jokcanja.petrolova nafta za mojega forda ne pride v poštev in grem pač na omv ali agip.preprosto.in zaradi tega še niso petrol zaprli.

 

lp Boštjan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimiva se mi zdi problematika, ki se vseskozi ponavlja - namreč odnos prodajalcev do kupcev in obratno. Glede na to, da nimam izkušenj z reklamacijami, da smo imeli eno zamudo, ki smo jo rešili in glede na to, da vsako leto grem vsaj desetkrat v TC, od tega polovico časa samo pogledat kakšne izdelke 'v živo' in pofirbcat, polovico pa po nakupih, imam vsaj s prodajalci izkušnje in to povsem neproblematične.

 

Kadar pridem firbcat in ogledovat zadeve in ne potrebujem podpore, prijazno odslovim vsakega prodajalca, ki ponudi pomoč. Kadar kupujem in potrebujem podporo, to povem in če so vsi zasedeni, stopim do tistih za pultom in jim povem, da bi potreboval prisotnost prodajalca ter naj mi enega pošljejo, ko bo na razpolago. In nikoli nobenega problema. Kupec je 'kralj' vendar mora tudi vedeti kaj hoče. Ne pa da potem na teh straneh beremo, da so enkrat prodajalci vsiljivi, drugič pa da stranke nobeden niti ne pogleda. Zato ker so eni šokirani ob dejstvu, da prodajalec stopi do njih, drugi pa prestrašeni stojijo sredi trgovine čakajoč, da jih bo nekdo opazil.

 

In ja, če kdo hoče popust oz. barantat za ceno, je tudi to treba povedati in če popusta ni oz. se komu zdi premajhen, je to stvar pogajanj in nihče nikogar ne sili, da je treba robo kupiti ravno tam. Če mislite, da jo boste dobili ceneje kje drugje, potem jo kupite drugje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V veliki večini trgovin  v SLO je tako, da dokler zapravljaš vsi skačejo okrog tebe, ko pa prideš nazaj z kakšno reklamacijo, potem pa se te izogibajo, kot da si okužen.

Ko bo odnos do stranke isti ne glede na to ali zapravlja ali pride nazaj z reklamacijo, potem smo na konju. Pa kaj je to res tako težko?

 

To sem zdaj napisal nasplošno in ne o dotični trgovini o kateri je tukaj govora. Več ali manj so itak vsi enaki, s tem da eni resnično izstopajo!

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem kupil že veliko stvari v TC Motoshop in vedno bil zadovoljen s kupljenim in postrežbo. Je pa tako, da se občasno srečata dve osebi, kateri se ne ujemata. Tukaj je ena prodajalec, druga pa kupec. Ker smo v dobi interneta, takoj zvemo, da je nekdo mona in najslabši človek na celem planetu. Verjamem vsem, ker je resnično vse možno, ampak sem tudi skeptičen, ker je zopet vse možno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem kupil že veliko stvari v TC Motoshop in vedno bil zadovoljen s kupljenim in postrežbo. Je pa tako, da se občasno srečata dve osebi, kateri se ne ujemata. Tukaj je ena prodajalec, druga pa kupec. Ker smo v dobi interneta, takoj zvemo, da je nekdo mona in najslabši človek na celem planetu. Verjamem vsem, ker je resnično vse možno, ampak sem tudi skeptičen, ker je zopet vse možno.

sam tudi delam v prodaji s strankami, pa si tega, da se s kom ne ujamem preprosto ne morem/smem privoščiti. dober prodajalec se ujame z vsakim kupcem. 

je pa res, da so stranke lahko "patologija"...

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V TC nikoli nimajo na policah robe, ki je na netu in ima ugodne cene. Ponavadi prideš tja in iščeš tisti kos z neta za 80€, vse kar imajo v trgovini je pa nad 120€. Taka je moja izkušnja. Če povprašaš ti pogosto nejevoljno prinesejo iz skladišča, če potem ne vzameš, pa se hitro poberi, ker sem že doživel hudo očitajoče reakcije prodajalca...

Veliko stvari sem kupil pri njih, zadnje čase pa se trgovine izogibam. Nimam več dobrega občutka. Raje grem v BS ali pa naročim v Luisu. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni so pa fajni v TC-ju. ^_^

 

Včasih imam večji, drugič manjši nakup. Sem in tja si izmišljujem kakšne barve, kako oprijeto in kaj vse želim. Ni se še zgodilo, da bi me pustili samo stati v trgovini. 

 

Zadnjič se mi je zdelo fino, ko sem kupila sprej za verigo in so mi tam tudi posprejali in uredili zadevo.   :)

  • Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj postov nazaj sem napisal TC nikoli več. Po prebiranju dotičnih postov o samem pljuvanju, kritiziranju in oh in spljoh glede TC, sem se zamislu in premislu o obisku TC še kdaj. V končni fazi je vsaka trgovina stvar posameznika. Ne vem zakaj bi dajal za en izdelek več denarja, če je pa v drugi štacuni isti izdelek manj. Glede moto opreme si pa jest osebno vedno vzamem čas, ter obiščem vse bližnje moto trgovine ter si na podlagi njihovih cen in kvalitete ponudbe, odločim kje bom kaj vzel.

 

Torej če komu kej ne paše v TC oz. v kaki drugi štacuni, pejdi drugam, ne pa da skoz sam neki kritizirate .

  • Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj postov nazaj sem napisal TC nikoli več. Po prebiranju dotičnih postov o samem pljuvanju, kritiziranju in oh in spljoh glede TC, sem se zamislu in premislu o obisku TC še kdaj. V končni fazi je vsaka trgovina stvar posameznika. Ne vem zakaj bi dajal za en izdelek več denarja, če je pa v drugi štacuni isti izdelek manj. Glede moto opreme si pa jest osebno vedno vzamem čas, ter obiščem vse bližnje moto trgovine ter si na podlagi njihovih cen in kvalitete ponudbe, odločim kje bom kaj vzel.

 

Torej če komu kej ne paše v TC oz. v kaki drugi štacuni, pejdi drugam, ne pa da skoz sam neki kritizirate .

 

Seveda, vsak obisk katerekoli trgovine je v domeni kupca.... Kupec je tisti ki hodi z denarjem naokoli in izbira med ponudniki...

 

In ne razumem ene same stvari tukaj v tej temi... Vsi se spotikate ob "negativne" komentarje, medtem ko je napisanih veliko pozitivnih komentarjev na račun TCja (tudi to nekaj šteje mar ne??)... Jaz osebno ne vidim nič slabega v tem, če človek pokomentira njegovo izkušnjo, pa naj bo dobra ali slaba.... Iz vsake slabe izkušnje se lahko trgovci marsikaj naučijo...

 

Sicer pa, je tema ustvarjena samo za dobre kritike in metanje peska v oči mogoče??? :hmm:

 

lp,

mz

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnjič se mi je zdelo fino, ko sem kupila sprej za verigo in so mi tam tudi posprejali in uredili zadevo.   :)

 

Hehehe, kaj si prišla z globokim dekoltejem in miniko ?

Čeprav je to dvoumno, ko praviš; da so ti uredili in posprejali "zadevo" . :OK:

Popravljeno . Popravil BREITNER
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

 

 

Zadnjič se mi je zdelo fino, ko sem kupila sprej za verigo in so mi tam tudi posprejali in uredili zadevo.   :)

A si imela MZ-ja zraven :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

 

 

Sicer pa, je tema ustvarjena samo za dobre kritike in metanje peska v oči mogoče??? :hmm:

 

:grrr  prej za nabijanje, sam mene bolj zanima zakaj jo nisi :? , ko so ti jo zadnjič podmazal :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe, kaj si prišla z globokim dekoltejem in miniko ?

Čeprav je to dvoumno, ko praviš; da so ti uredili in posprejali "zadevo" . :OK:

 

evo to je tisto o čemer govorim.... Pozitiven komentar in prec cinizem :) :)

 

A si imela MZ-ja zraven :?

 

:grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr  prej za nabijanje, sam mene bolj zanima zakaj jo nisi :? , ko so ti jo zadnjič podmazal :kva2:

 

ker jaz svojo sam podmažem :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe, kaj si prišla z globokim dekoltejem in miniko ?

Čeprav je to dvoumno, ko praviš; da so ti uredili in posprejali "zadevo" . :OK:

Ne rabim minike in globokega dekoletaja za zbujanje pozornosti. Mene si vsi nekako bolj po frizuri zapomnijo  :blush: . In da ne bo dileme: nasprejali so mi verigo pri motorju :yes: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe sm že jaz hotu nekako podobno pokomentirat kot fantje zgoraj, pa sem se vzdržal :)

@Damy: bom šel naslednjč z Nino pa bodo bolj prijazni :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!