Borutt Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 mene povsod lepo postrežejo .. v vseh moto štacunah ... tudi v TC-ju ... verjetn zgledam hud stric, pa so prijazni z mano :krneki: Me vzameš s sabo ? Matej207 in maus 2
krucymucy Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 mene povsod lepo postrežejo .. v vseh moto štacunah ... tudi v TC-ju ... verjetn zgledam hud stric, pa so prijazni z mano :krneki: Bom sel enkrat s tabo, pa bom pol reku da bo fotr placu. maus in BelaStrela 2
gasperX Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Am pr men vse vredu... brez problema postrežen, brez problema domov pršu z novim kombinezonom... thumper 1
ForU2 Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 Se mi zdi, da je tuki kar precej potencialnih kandidatov.... http://www.mojedelo.com/prodajalec-motornih-koles-in-motoristicne-opreme-mz/d-128485?pos=8
Matej207 Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 Morate pa se postavit tudi v vlogo trgovca... Včasih je res tako da je cel dan sproščen, maš pa tudi dneve ko ti za dobro jutro pirdete dva pa ti zakomplicirata dan... Ali pa jih pride 10 pa bi vsi sam mal pogledali.. Potem su tukaj odzadi še šefi oz lastniki trgovin, ki trgovci nalagajo še vsa ostala dela, od čiščenja trgovine itd... Ne govorim ravno o dotični trgovini, čeprav verjamem da je povsod enako..
krucymucy Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 Ali pa jih pride 10 pa bi vsi sam mal pogledali.. kaj je s tem narobe? gauloises in TakeALookAround 2
semering Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 (popravljeno) Morate pa se postavit tudi v vlogo trgovca... Včasih je res tako da je cel dan sproščen, maš pa tudi dneve ko ti za dobro jutro pirdete dva pa ti zakomplicirata dan... Ali pa jih pride 10 pa bi vsi sam mal pogledali.. Potem su tukaj odzadi še šefi oz lastniki trgovin, ki trgovci nalagajo še vsa ostala dela, od čiščenja trgovine itd... Ne govorim ravno o dotični trgovini, čeprav verjamem da je povsod enako.. ...in odgovor na vse hude strice "v ozadju" Tole je posplošeno, a konkretno za vse trgovce; - Biti prijazen, ko ni gužve ni problem! Če to prodajalec ni, nima v trgovini kaj početi! - Biti prijazen, ko je gneča je problem, a sposoben prodajalec to obvlada. Temu se reče, profesionalen prodajalec! - Kdor ni prijazen (pa najsi bo kupec, ali prodajalec) danes, ni dopustno! Je prevelika konkurenca... Problem je pa nekje drugje in to je; Če pride do problema pri artiklu, reklamacije, pa te prodajalec ali trgovina ignorira... To je nedopustno! - Kar bo pokasiral on osebno, v glavnem pa delodajalec. Torej bi morali za to poskrbeti šefi sami, ne da to odgovornost prevalijo na kupce, dobre stranke od katerih se preživljajo. Toliko. Primer je posplošen za vse prodajalce, med katerimi sem bil včasih tudi sam - a sem k sreči to spoznal sam, ne da bi mi to povedali klienti. Sedaj pa to informacijo posredujem vsem, ki se preživljajo od tega! Družba, konkurenca je prasica!! Popravljeno April 18, 2014. Popravil semering Matej207 1
Matej207 Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 kaj je s tem narobe? nič ni z tem narobe.. pač pride do tega da mu mogoče zmanjka volja ali kaj podobnega... Se pa popolnoma strinjam z semeringom.... Prodajalec more vedno bit nasmejan in olikan... pa četudi ma usta k uham zvezane... pardon.. že spet smo z teme
rosse20 Objavljeno April 19, 2014 Opozori Objavljeno April 19, 2014 Se mi zdi, da je tuki kar precej potencialnih kandidatov.... http://www.mojedelo.com/prodajalec-motornih-koles-in-motoristicne-opreme-mz/d-128485?pos=8 kakorkoli... 2x sem videla, ko so iskali (takrat sem iskala službo). 2x poslala prošnjo z vsemi dokazili na mail + direktno na tej strani. pa niti 1x ni bilo niti odgovora!
Snečer Objavljeno April 19, 2014 Opozori Objavljeno April 19, 2014 Ker majo narobe mail teja@tc-motoshop.sis. Hehe
ForU2 Objavljeno April 19, 2014 Opozori Objavljeno April 19, 2014 (popravljeno) kakorkoli... 2x sem videla, ko so iskali (takrat sem iskala službo). 2x poslala prošnjo z vsemi dokazili na mail + direktno na tej strani. pa niti 1x ni bilo niti odgovora! Ti verjamem....pa niso edini! Kar pogosto iščejo prodajalce....spremljam ta portal....kar tudi veliko pove o delodajalcu, mar ne?! Nekaj verjetno ni uredu.... :yes: in od tu verjetno tudi tisti neprimerni odzivi prodajalcev! Ja...mail so pa res zaj...... Popravljeno April 19, 2014. Popravil ForU2
Belaglava Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Ima TCM akcijo -30% na vse, le enkrat letno ob otvoritvi sezone?
MarkoR Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Pravzaprav skoraj vedno kar lep popust dajo, samo malo moraš pojamrat.
Belaglava Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 Seveda sem omenil "tamalmu tečkotu", ampak je stisnu "samo" 10%. :closedeyes: Prav prosjači se mi ne, še manj pa gleda tega zoprneža, katerega odnos poznam že od svojega prvega skuterja l.97 s Celovške. Zato pa potreba po informaciji kdaj naslednjič vstopim v TCM.
MarkoR Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Mah ja, razumem. Za novo leto so pošiljali kupone, takrat sem Givi Maxio 3 kupu, kaseneje še tanktorbo, kjer sem tudi nabral nekaj več popusta kot 10%, čeprav je manjša vrednost..jaz barantam korektno a vztrajno. :-)
jozexj6 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 A letos pa ni nobenih kuponov za popust?
Kmet2 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 A letos pa ni nobenih kuponov za popust? So če ga rabiš si ga pridi iskat,podarim 30% pa je ....
jozexj6 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 So če ga rabiš si ga pridi iskat,podarim 30% pa je .... ponavad sem ga zmeri dobil. Zgleda ,ker letos nism nč kupu ,mi tud kupon ne pripada
Danilo D Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 No pa da še jaz rečem kakšno o TC- ju . Sicer o tem menda že lani pisal, samo niti ne vem v kateri temi je bilo, kar niti ni pomembno. Še vedno trdim, da so nekateri prodajalci tam notri tako levi, da je kr hudo, spet drugi pa ustrežljivi in prijazni. Jih moram pa pohvalit v dvem primerih za uspešno rešenmo reklamacijo. Eno smo rešili pred kakim mesecem, ko sem uveljavljal garancijo za škornje. Sicer so datum za katerega so obljubili malo podaljšali , ampak ni bilo hudega, važno da smo zadevo več kot uspešno rešili- namreč dobil sem nove škornje, ampak ne čisto iste, bili so sicer isti tip, ampak novejši, boljši . V tem primeru je bila vsa komunikacija po mejliu. Drugo reklamacijo pa smo rešili po več kot letu dni. Za slednjo niti ne vem kdo je bil bolj kriv, oni ali posrednik prek katerega sem kupil kovček, kontaktiral pa sem oba po telefonu in mejlu. Problem je bil pa v tem, ker je bil nosilec dokumentov na notranji stran kovčka odlomljen na mestih kjer je privijačen. Seveda je bilo to že pri kovčku takoj kot sem ga vzel in škatle. To žal opazil šele doma. Skratka, po mejlih in klicih na vse strani, mi je potem po domače rečeno vse dokurčilo, in nisem nikogar več drezal. Potem sem pa v mejlih zaradi reklamacije škornjev to enkrat omenil, in lejga vraga, zadevo rešili skoraj nemudoma. Ko sem bil v močvirju, sem dvignil komplet nov pokrov, tokrat takoj preveril notranjo stran . Ob tem mi je še prodajalec asistiral, da sem kar pred štacuno zamenjal pokrov. Imena prodajalca se sicer ne spomnem, spomnem se pa osebe, z katero sem mejliral, to pa je bila Leda. Leda in ostali vpleteni v to zgodbo ........ hvala še enkrat .
bajkr88 Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 en suhcan majhen tip je faca..ustrežljiv ..prijazen... kapo dol... ostali prodajalci so pa kr eni... nč od nč
ForU2 Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Bone delijo.....glede na to kaj tuki napišete!
Nearrain Objavljeno December 5, 2014 Opozori Objavljeno December 5, 2014 Najbolj, da si jih sami seb potalajo in jim ne bo treba foruma prebirat builder in Fritz 2
semering Objavljeno December 6, 2014 Opozori Objavljeno December 6, 2014 Kaj bodo pa meni podelili, ko sem jim že dvakrat poslal povpraševanje za določen artikel, pa se jim še odgovoriti ne ljubi... V bistvu - sedaj je že vseeno. Saj sem zadevi nabavil že drugje!
ForU2 Objavljeno December 6, 2014 Opozori Objavljeno December 6, 2014 Kaj bodo pa meni podelili, ko sem jim že dvakrat poslal povpraševanje za določen artikel, pa se jim še odgovoriti ne ljubi... V bistvu - sedaj je že vseeno. Saj sem zadevi nabavil že drugje! Ja, niso ti poslal....so te pa poslal....drugam! :grim PS Letos ga nisem dobil....grdo sem govoril, pa nič pri njih kupil bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se