brembo Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 no 2 :BUA: 5 % ja če vas nimajo pod imenom not ..nimajo kam poslat...tut jst sm kupu za okul 100k sit pa dobivam že drugo leto
Jure Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Prehitro sem se pritoževal prej.. :) Ko sem prišel iz službe, je tudi mene čakal kupon v nabiralniku :worship: :OK:
bmwslo Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Prehitro sem se pritoževal prej.. :) Ko sem prišel iz službe, je tudi mene čakal kupon v nabiralniku :worship: :OK: Mene pa ne :alien1:
motoristek Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Kaj ima kdo ta listek viška?
Frips Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Mam jst...neu nič od nove jakne. Mogu diske na aftu menjat :glare:
Matic7 Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Moram jih pohvalit, da sem tudi jaz dobil kupon, pa čeprav sem jim letos pojedel z garancijo svojega kikirikija toliko živcev, kot verjetno še nikoli nihče od vas. Sem bil ziher, da letos (in verjetno nikoli več) ne bo nič od mojega kupona. Res pozitivno presenečen.
condor Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Jst nism še nč dubu :angry: :angry:
_LuX_ Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 ah sej boste še dobil, do konc tedna sigurn :D
maus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 še pakirajo kupone .. sem videl na lastne uče :naughty:
Port Folio Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 ja če vas nimajo pod imenom not ..nimajo kam poslat... Imajo imajo :grim
Larsen Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Že dve čeladi sem pri njih kupu (in to ne kake poceni) pa nikol nisem dobil kupona... verjetno jim nisem simpetičen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
krava Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 verjetno jim nisem simpetičen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Verjetno, ja! :rolleyes:
klimbra Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Že dve čeladi sem pri njih kupu (in to ne kake poceni) pa nikol nisem dobil kupona... verjetno jim nisem simpetičen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Premal dečko......premal....... Morš vsaj 4kom,......pa 7mopedov (od tega vsaj 5 novih ).......pol pa dobiš.....75% :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
damjan77 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Pred dvemi leti kupil podkapo za 2500 sit pa sm že drugič dobil kupon. Spet bo treba zapravlat :rolleyes:
rosse20 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 tudi midva sva pustila tam že kar nekaj denarja, pa tudi nisva dobila kupona. saj ga itak ne bi porabila, ampak bi ga dala naprej, če bi kdo želel, samo tako pa ne bo nič.
hotschko Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) jaz sem pa v TC-ju bolj poredko, ampak sem zelo nezadovoljen, ker vedno kaj denarja tam pustim :mellow: :o B) h. Popravljeno December 11, 2007. Popravil hotschko
Nagaya Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 zdaj ko vemo kdo vse je dobil kuponček, lahko napišete tudi kaj vse boste kupii... :winkiss:
Sanda7 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 jz ga tud mam,tko da če drug tedn nč ne kupim ga oddam naprej
krava Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 zdaj ko vemo kdo vse je dobil kuponček, lahko napišete tudi kaj vse boste kupii... :winkiss: Tebe, ko se znajdeš na poličkah, sicer pa bom vzel dajnez laguna seka....Ups, tudi tega žal pri njih ni. Tako, da se bom zadovoljil le z nekaj gp cunjami, kot se običajno vsako leto! B)
Stroj Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Če rabi kdo kupon, nej reče...pa je za en per njegov.
Čamac Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 a na že znižane cene se tudi prišteje ta popust? recimo primer tile škornji : ŠKORNJI nekaj so že znižani, a na to ceno velja torej tudi -25% tega popusta z boni?
Matic7 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 zdaj ko vemo kdo vse je dobil kuponček, lahko napišete tudi kaj vse boste kupii... :winkiss: jaz rabim čevlje, cordura hlače (s snemljivo podlogo) in "kavbojke", po možnosti tiste, ki jim lahko potem hlačnice z zadrgo dol pobereš, ko se ustaviš... bomo vidli kaj od tega je na voljo v mojih številkah...
Neli Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Nova ? No ja... :) Nism rekla d je rosno mlada... Kaj pa nej rečem, d je frišna :P Nova, v tem poslu!
exe`FZS Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Tudi jaz že drugo leto dobil kupon, res da sem tam pustil že kar okoli k€, vendar ko sem lani poskusil bon vnovčiti in jim nekaj dni po novem letu naročil crash pade je trajalo to tako dolgo, da potem ni bilo nič iz tega. Trenutno sem bikeless, tako da, če kdo želi kupon, msg :rolleyes: Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se