Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Tudi jaz že drugo leto dobil kupon, res da sem tam pustil že kar okoli k€, vendar ko sem lani poskusil bon vnovčiti in jim nekaj dni po novem letu naročil crash pade je trajalo to tako dolgo, da potem ni bilo nič iz tega. Trenutno sem bikeless, tako da, če kdo želi kupon, msg :rolleyes:

Lp

Jaz bi ga imel.... :yea1:

Objavljeno

...stari pr men ga dobiš!! :krneki: KUPON NAMREČ!!! :unsure:

L.P.MAX

Objavljeno
...stari pr men ga dobiš!! :krneki: KUPON NAMREČ!!! :unsure:

L.P.MAX

Hvala, prijatelj... :beer2: Mi je gospa Tina poslala mail, kjer je pisalo, da mi ga bodo poslali po pošti :worship: in sem Tini takoj moral dati :winkiss: tako, da nebi kdo še šinfal TC... :devil:

Objavljeno

tudi meni je pisala.

glede tega, so zadevo rešili na pravi način

Objavljeno

Lani in predlani teh kuponov sploh nisi rabil, pa si dobil enak popust :whistle:

Objavljeno

zdravo

a popust na že znižane izdelke ( 25% ) velja.

torej 25% manj od znižane cene?

najbrž ne ali se pač motim :P :hmm:

Objavljeno
da nebi kdo še šinfal TC... :worship:

samo čisto zares, THX Tina

Objavljeno
zdravo

a popust na že znižane izdelke ( 25% ) velja.

torej 25% manj od znižane cene?

najbrž ne ali se pač motim :P :hmm:

skoraj vsi izdelki na strani so že nekaj znižani oz. pač niso redne cene, neki popusti so že ali kakorkoli zato je tudi mene to zanimalo... ker če ne gre, potem na skoraj nobenem izdelku ne moreš uporabiti popusta...

Objavljeno
skoraj vsi izdelki na strani so že nekaj znižani oz. pač niso redne cene, neki popusti so že ali kakorkoli zato je tudi mene to zanimalo... ker če ne gre, potem na skoraj nobenem izdelku ne moreš uporabiti popusta...

ma dej itak nben ne ve... bom jst dons upam šu mal okol pogledat

Objavljeno

a je kdu kupu u tcju pokrivalo za motor? kak se mu zdi pa kolk je cena bla takrat?

kar pa se tiče same prodaje...2x se mi je zgodilo da ko sm klicau ke za nek določen artikel..ja imamo..prideš pa ke pa nimajo(pa niso prodali)..še tolk z moje strani...kupon pa bom verjetnu kar vnoučil :D

Objavljeno

Pa ka vam še ni jasno, da je ta kupon - čestitka za novo leto, marketinški trik/reklama za 25% znižanje artiklov.

Objavljeno

..aja...pa ne glede na to, je lepa gesta od TC-ja, da so svojim kupcem čestitali ob prihajajočem novem letu.

PS.: Da jih sam ne šimfamo hehe

Objavljeno

Če so mene naučili prav brat, potem popust ne velja citiram "pri nakupu motornih koles, koles z motorjem, oljnih derivatov ter originalnih delov motornih koles in koles z motorjem" in pred tem

"ki vam ga priznamo ob nakupu motorističnih oblačil ter ostale opreme v salonu"

A je še kaj nejasnega ?? Torej tudi če je nekaj kar ni izvzeto iz popusta že znižano, velja po moje s kuponom na to še dodatni 25 % popust.

Objavljeno
Če so mene naučili prav brat, potem popust ne velja citiram "pri nakupu motornih koles, koles z motorjem, oljnih derivatov ter originalnih delov motornih koles in koles z motorjem" in pred tem

"ki vam ga priznamo ob nakupu motorističnih oblačil ter ostale opreme v salonu"

A je še kaj nejasnega ?? Torej tudi če je nekaj kar ni izvzeto iz popusta že znižano, velja po moje s kuponom na to še dodatni 25 % popust.

tak bi moglo bit ja po mojem tudi...sam pol ti bojo pa rekli da popusti se ne seštevajo al pa kej takega...da pa bi tu blu res bo pa folk navaliu :whistle:

Objavljeno
Torej tudi če je nekaj kar ni izvzeto iz popusta že znižano, velja po moje s kuponom na to še dodatni 25 % popust.

tukaj pa se motiš, namreč ne velja

sem pa izvedel, da se vsi popusti zaključijo s 14.12.2007, v soboto 15.12.2007 pa se lahko začnejo uporabljati ti novoletni popusti na nove cene, ki bodo s tistim dnem

Objavljeno
a je kdu kupu u tcju pokrivalo za motor? kak se mu zdi pa kolk je cena bla takrat?

jaz imam pokrivalo velikosti L, cena je bila takrat 28,79 EUR, služi pa mi pričakovanjem primerno - ni me še pustilo na cedilu stilu mokrega motorja po dežju ali pa kaj podobnega.

Lp,

Matic

Objavljeno

Če misliš takointako kaj kupit glede motoristčne opreme, je to pač pravi čas. Brezveze neki kupovat je itak neumno. Bolš da neki kupiš s 25% popustom, kot pa recimo februarja brez popusta. :whistle:

Objavljeno

Hvala, prijatelj... :beer2: Mi je gospa Tina poslala mail, kjer je pisalo, da mi ga bodo poslali po pošti :worship: in sem Tini takoj moral dati :winkiss: tako, da nebi kdo še šinfal TC... :devil:

Tudi jaz bi imel ta kupon :worship: Kako pridem do te gospe Tine? Hvala za odgovor :beer2:

Objavljeno
Tudi jaz bi imel ta kupon :worship: Kako pridem do te gospe Tine? Hvala za odgovor :beer2:

Morda te bo pa gospa Tina našla... :naughty:

Objavljeno

napiši ji PM ... tc-motoshop ... mogoče pa kj bere :whistle:

Objavljeno
Morda te bo pa gospa Tina našla... :naughty:

Ne iščite.......pustite se najti!!!!!!

Prva poštena piramidna igra v Sloveniji!!!!

Objavljeno

Če kdo rabi kupon mu podarim mojega...

LP

Objavljeno
Ne iščite.......pustite se najti!!!!!!

Prva poštena piramidna igra v Sloveniji!!!!

:lol1:

Danes dobil čestitko :worship: hvala TC, hvala Tina :winkiss:

Objavljeno

Danes sva s bmwslo-jem zapravljala v TC Motoshopu :kva2: sem brez besed :worship: kako se posvetijo stranki :worship: dobil po kaj sem prišel, razen ene malenkosti, ko mi jo bodo po pošti poslali :yea1: V tako trgovino bomo še šli :OK: Tina pa dobi še :beer2:

ps: hitro pojdite v TC, da še dobite kaj, ker popusti so se začeli... :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!