Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Danes sva s bmwslo-jem zapravljala v TC Motoshopu :kva2: sem brez besed :worship: kako se posvetijo stranki :worship: dobil po kaj sem prišel, razen ene malenkosti, ko mi jo bodo po pošti poslali :yea1: V tako trgovino bomo še šli :OK: Tina pa dobi še :beer2:

ps: hitro pojdite v TC, da še dobite kaj, ker popusti so se začeli... :naughty:

:worship: :worship: Tina :worship: :worship:

Objavljeno

Kufr Maxia je padu danes- :bounce: cena smešna s kuponom

Objavljeno
Kufr Maxia je padu danes- :bounce: cena smešna s kuponom

Koliko si dal s kuponom za maxija :?

Objavljeno
131€

Hvala, sam takšna cena tega kufra je bila že pred uvedbo € brez popusta, spet so nas nategnili :angry:

Objavljeno

Bo treba še po drugo rundo... :naughty:

Objavljeno
...spet so nas nategnili :angry:

Kome je suđeno da bude jeben njemu gaće same padaju. B)

Objavljeno

Včerjaj v TC-ju kupil stranske kufre in nosilce (Givi V35). Povsod je cena enaka 350 EUR z nosilci, tam pa tam kake 3% popusta na gotovino. V TC-ju s kuponom ali karkoli je že 250 EUR :worship: . Zaenkrat nimam kaj rečt! :naughty:

Objavljeno

saj je vse OK, popusti, čestitke, pa to, a ni mi jasno, al pa sem pozabil, kdaj sem v TC-ju pustil svoj poštni naslov ?! :hmm:

Objavljeno
saj je vse OK, popusti, čestitke, pa to, a ni mi jasno, al pa sem pozabil, kdaj sem v TC-ju pustil svoj poštni naslov ?! :hmm:

kaj pa hodiš pijan u šoping.....

Objavljeno

Jaz sem kupoval prvič (kupon sem dobu od sodelvca-hvala še emkrat... :worship: ) pa me je, še preden sva "pokasirala", vprašal, če sem že kupoval pri njih, pa sm reku da ne in da kupon ni moj, pa ni blo panike in si je zapisal moje podatke za naslednje leto :naughty:

Objavljeno

Ma jaz nisem vedel za noben popust in nič. Včeraj sem si šel v TC izbrat božička :naughty: in sem si izbral ene usnjene rokavice znamke first za 78€. Pa sem pri blagajni samo bleknil: "A je slučajno kaj posezonskega popusta?" in sem dobil 10€ popusta oz. 25%. Včeraj sem prvič kupoval v TC-ju in bom verjetno še prišel :worship:

Aja pa še to: a je že kdo videl zgoraj omenjene rokavice? Kako so se ti zdele? Prvič kopujem motoristično opremo zato še nimam toliko izkušenj z tem kaj je kvalitetno za na motor in kaj ne.

LP

Objavljeno

Moram bit mal pikolovski in te opozorit da 10eur popusta na 78Eur ni 25% ampak 12,82% :rolleyes: :whistle:

Objavljeno
Ma jaz nisem vedel za noben popust in nič. Včeraj sem si šel v TC izbrat božička :naughty: in sem si izbral ene usnjene rokavice znamke first za 78€. Pa sem pri blagajni samo bleknil: "A je slučajno kaj posezonskega popusta?" in sem dobil 10€ popusta oz. 25%. Včeraj sem prvič kupoval v TC-ju in bom verjetno še prišel :worship:

Aja pa še to: a je že kdo videl zgoraj omenjene rokavice? Kako so se ti zdele? Prvič kopujem motoristično opremo zato še nimam toliko izkušenj z tem kaj je kvalitetno za na motor in kaj ne.

LP

Ja jst imam te rokavice. Nasplošno se mi zdijo kar vredu-sploh ko se usnje uleže po roki je res dobr občutek za vozit.

Po drugi strani pa ne nudijo ravno vrhunske zaščite, pa meni so na levi rokavici začeli popuščati šivi... Sam ni take krize.

Objavljeno

LP

te rokavice so krasne, no mislim te, ki so iz kinguruja se mi zdi...., naredila z njimi 30000 in mislim, da bodo še za kar neki tisoč km.... :worship:

Objavljeno

Po uvedbi € so nabili cene za 25% zdaj jih pa znižujejo :BUA: ne nasedajte preveč, malo pobrskajte po spominu kakšne so bile cene nekaterih izdelkov v TC pred uvedbo €

Objavljeno

No ja, morda, a jaz sem prejšnji teden kupil 2x Interphone in 25% popusta je pa že kar nekaj denarja. Nakup je bil v planu že veliko prej, tako, da sem zelo zadovoljen. :yes:

Objavljeno
Po uvedbi € so nabili cene za 25% zdaj jih pa znižujejo :BUA: ne nasedajte preveč, malo pobrskajte po spominu kakšne so bile cene nekaterih izdelkov v TC pred uvedbo €

Ti nam predlagaš, da rajši počakamo do konca razprodaj in naj gremo pol kupit te stvari, ko jih rabimo... :headbang: Hvala lepa. Lp

Objavljeno
Ti nam predlagaš, da rajši počakamo do konca razprodaj in naj gremo pol kupit te stvari, ko jih rabimo... :headbang: Hvala lepa. Lp

To si rekel ti :winkiss: Jaz v svoji pripombi nič ne predlagam

P.S. Predlagam pa bojkot požrešnih in oderuških trgovcev, ki so hinavsko dvignili cene :evilgrin:

ŠENKAM KUPON, ČE GA KDO RABI

Objavljeno

popust velja samo do novega leta? tale na teh kuponih, ki ste jih prejeli -25% ?

Objavljeno
To si rekel ti :winkiss: Jaz v svoji pripombi nič ne predlagam

P.S. Predlagam pa bojkot požrešnih in oderuških trgovcev, ki so hinavsko dvignili cene :evilgrin:

ŠENKAM KUPON, ČE GA KDO RABI

Lej čisto preprosto ti bom povedal :worship: Človek rabi čelado, mogoče rokavice, mogoče želvo.......... in ima priložnost kupiti

za -25 procentov in zdaj naj bojkotira. :headbang:

Moka, kruh, cigareti, mleko..... so se tudi podražili in so cene nabili in jih še bodo in kaj zdaj? Jaz mislim, da jih je treba bojkotirat, nič jest, brez čelade se vozit..... :slap:

ps: vidim, da voziš Varo in predvidevam, da nisi mulc....... pa take ven strelaš. Lp

Objavljeno
Človek rabi čelado, mogoče rokavice, mogoče želvo.......... in ima priložnost kupiti

za -25 procentov in zdaj naj bojkotira. :headbang:

Poudarek je na "mogoče rabi". Najbrž niti ne rabi, a popust za 25% ga "prisili" v to. Trgovci si pa manejo roke.

Preprosta logika, a Lucifuge bojkotira tako logische... :grrr

Objavljeno

Jebi ga. Po moje je še vedno bolje pustit par € v TC Motoshop-u kot pa v Merkatorju ali Lidlu ali ...

Od tistega iz Motoshop-a mam običajno kako korist, od drugega mi pa samo špeh raste :whistle:

Objavljeno
Poudarek je na "mogoče rabi". Najbrž niti ne rabi, a popust za 25% ga "prisili" v to. Trgovci si pa manejo roke.

Preprosta logika, a Lucifuge bojkotira tako logische... :grrr

Ok, gremo na poudarek :naughty: Poudarek "kopuje" jaz sem na poudarek dobil čelado 100eur ceneje, če jo pa rabim, :hmm: mogoče bi še lahko tastaro drajsal. :kva2:

Nobeden trgovec te ne presili v nakup, to je samo od posameznika odvisno, če podleže tem foram. Če pa rabiš ali imaš neko stvar rad..........

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!