Lamb of God Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Pozdravljeni! Zanima me če že mogoče ima kdo od vas ta motor, kako se obnese?
hilton1 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) Ne nažalost bi ga pa zelo rad imel.Samo kar se agregata tiče ni nekih velikih sprememb, še vedno trese in je nemiren pri nizkih obratih. Tak pač je KTM.Za kratke ture je verjetno motor bomba ker ja na svojo majhno težo vodljiv kot bicikl :OK: Zunanjost pa naj vsak sam presodi , meni osebno je motor fenomenalen.Kapo dol :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno April 8, 2008. Popravil hilton1
Noise Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ali je že kdo imel priliko voziti omenjeni motor? Odlična priložnost bo zelo zelo kmalu... vsakdo bo lahko preizkusil ta nove cestake, pa tudi 690 enduro baje... 10.-11. maj, Novi Marof, Cro.
suntrace14 Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Rad bi uvozil starega Duka 1, v rumeno-črni barvni kombinaciji, ki se ga pri nas ne dobi. Motor je bil delan leta 95/96 in me zanima, če motor ustreza EURO 2 okoljski normi, zaradi homologacije? :unsure:
suntrace14 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Prosim, če je kdo tako prijazen in si lasti starejši KTMov motor z LC4 motorjem, če pogleda v prometno ali homologacijski kartonček in sporoči ali ugodi motor EURO 2 normi? :unsure:
cungl Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zivjo! Zanima me vzdrzljivost agregata pri teh motorjih (duke2) pri kok kkm se pojav ksn vecji servis..itd
Fabo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) Zivjo! Zanima me vzdrzljivost agregata pri teh motorjih (duke2) pri kok kkm se pojav ksn vecji servis..itd Razlika v vzdržljivosti je enormna, glede na način vožnje in doslednost vzdrževanja.... V tem rangu je LC4 med vzdržljivejšimi, o km pa ne bi rekel realnih številk....razlika v ohranjenosti mašine je lahko pri enakem številu prevoženih kilometrov vsaj 100% +/-.... Ko boš kupoval si dobi nekoga ki pozna te motorje... Večji servis ne vem kaj je zate? menjava ojnice,bata,ležajev? Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil Fabo
jvalant Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Zivjo! Zanima me vzdrzljivost agregata pri teh motorjih (duke2) pri kok kkm se pojav ksn vecji servis..itd Zdravo, Mam DukaII l.2006 in prevozenih 17.000, Razen tesnila cilindra, ki je malcek cuden, je vse ok in motor dela perfektno. LC4 so drugace precej zdrzljive, je pa res, da se jih ponavadi precej priganja, se posebej na endurah. Tako da je tezko govoriti o kakih tocnih stevilkah glede kilometrine in okvar... Janez P.S. Vozi se pa zadeva perfektno, in sodec po par testih, je DukeIII malce manj butajoc, zaradi Euro3 norme... ;)
johan Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Zdravo, P.S. Vozi se pa zadeva perfektno, in sodec po par testih, je DukeIII malce manj butajoc, zaradi Euro3 norme... ;) Sem imel prej duka II,sedaj pa mam III.Od začetka skor nism mogo verjet da je to duke.Skor nobene podobnosti z II.Dobro so ga porihat,vsaka jim čast. :whistle: :whistle: :whistle:
cungl Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 kere trge se pa splaca pogledat za duka? V nemcij so dost podobne cene sam je izbira vecja.
Stric Burek Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Jest sm svojga SMCja kupu v ITA dost ceneje.
Piksna Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Ni čist prava tema - a za poznavalce - imam 2 vprašanji: Ali ima 620 SM enake prve vilice kot 620 enduro varianta ? Ali je možno zadnji amortizer kako popraviti, če spusti (glede na zgradbo mislim da ne, a vseeno, če je kdo kaj takega počel) ? Da ne smetim(o) lahko odgovorite tudi na PM. Hvala za info.
beli Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Ni čist prava tema - a za poznavalce - imam 2 vprašanji: Ali ima 620 SM enake prve vilice kot 620 enduro varianta ? Ali je možno zadnji amortizer kako popraviti, če spusti (glede na zgradbo mislim da ne, a vseeno, če je kdo kaj takega počel) ? Da ne smetim(o) lahko odgovorite tudi na PM. Hvala za info. 2. vpr.: Seveda se da-zamenjati je potrebno semeringe. To raje prepusti strokovnjaku
johan Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Kakšne gume bi bile primerne za dukeca 3,te kaj so original gor so glih zdržale 1000 km(zadnja)?
frankie Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 duka 3 nima nevem kolko ljudi, gume ne vemo katere si imel gor, v vsakem primeru ti pa nobena sportna ne bo zdrzala bistveno dlje, kupi si dunlop roadsmart ( sport turist) in bos vidu ce dost drzi zate...
jvalant Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 duka 3 nima nevem kolko ljudi, gume ne vemo katere si imel gor, v vsakem primeru ti pa nobena sportna ne bo zdrzala bistveno dlje, kupi si dunlop roadsmart ( sport turist) in bos vidu ce dost drzi zate... Mam roadsmartko na Duku II, pa sem precej zadovoljen z njo. Janez
EAST Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 (popravljeno) Kakšne gume bi bile primerne za dukeca 3,te kaj so original gor so glih zdržale 1000 km(zadnja)? PIRELLI SUPERCORSA je po mojem mnenju najboljša glede vodljivosti(seveda pri norm. temp. +15). Če pa misliš z gumami šparat, si pa napačen motor kupil. Popravljeno December 28, 2008. Popravil EAST
benny0104 Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Pozdravljeni! Mene pa zanima kolk kW imajo Duke-i napisanih v prometni? Ali obstaja blokada na 25kW...aja motor je pa letnik 2002?
EAST Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Pozdravljeni!Mene pa zanima kolk kW imajo Duke-i napisanih v prometni? Ali obstaja blokada na 25kW...aja motor je pa letnik 2002? 40 kw, lahko pa smc kupiš, pa maš v prometni samo 24 kw, pa še bolj gre(precej bolj).
stuhec Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 ste kaj prečakirali ? http://www.ktmforum.si/
fruc Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 ste kaj prečakirali ? <a href="http://www.ktmforum.si/" target="_blank">http://www.ktmforum.si/</a> ma še kdo kei za povedat o duku 3 ? glede na nove pogoje izpita bi se znalo zgodit da ga bom kupil nasledno leto...
sesir Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 ma še kdo kei za povedat o duku 3 ? glede na nove pogoje izpita bi se znalo zgodit da ga bom kupil nasledno leto... Moj frend ga ima...ne vem kaj te zanima?Mopi se super pelje.Gre 190km/h,ker ne razvije do konca 6 prestave,tudi z menjanim -1 zob ne.Pelje se že dost bliže nakedu kot prejšnji duki,ki so se peljali bolj kot endure!Tud vibracije so dost manjše!
fruc Objavljeno November 15, 2009 Opozori Objavljeno November 15, 2009 Moj frend ga ima...ne vem kaj te zanima?Mopi se super pelje.Gre 190km/h,ker ne razvije do konca 6 prestave,tudi z menjanim -1 zob ne.Pelje se že dost bliže nakedu kot prejšnji duki,ki so se peljali bolj kot endure!Tud vibracije so dost manjše! kko gre kei čez ovinke ? kere gume kei priporočate ? mene bl ovinki zanimajo kukr pa ravnina, pa kolk kei vleče u klanc ? hvala za odgovore
stuhec Objavljeno November 20, 2009 Opozori Objavljeno November 20, 2009 če kdo rabi kake dele za lc4 maschinme, zobniki, semeringi, dize za mikuni, nosilci za ščitnike rok, gumica, notrabja zaščita na pokrovu filtra, ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se