Brdaus Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 mene tko veseli, da so slovenski moški tko idealni :OK: :lol1: postavni, lepi, nezafrustrirani, pametni, razumevajoči, brez vsake napake :whistle: popolno utelešenje boga :lol1: Pozabla si napisat, da znajo tut pečt in kuhat .)
soncy Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Pozabla si napisat, da znajo tut pečt in kuhat .) pa res :slap: .)
vapotek Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 mene tko veseli, da so slovenski moški tko idealni, postavni, lepi, nezafrustrirani, pametni, razumevajoči, brez vsake napake :whistle: popolno utelešenje boga :lol1: Hvala. :blush:
Lobo Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ... dr.: "Fato! Pa vi ste medicinski fenomen !!!" Fata: "Fenomen doktore, fenomen .... A ne kurva, kako selo prica!!!!
Lobo Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ... jesi mala ljubila do sada, jesi, jesi, ali Pohorca nisi ...
motoristek Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 jel me netko tražio.... :kva2:
sjeng Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Tale tema je mal podobna temam o divanju po cestah, spet en kup angelčkov..... Vsi moralizirate o varanju itd. pa vsi zvesti itd.. sm zihr da je resnica mal drugačna Kaj noben nima jajc napisat da se goni kot zajc in da se mu jebe za zvestobo ali pa da ko se ga nafuka nima zavor in takrat po*avsa vse kar mu pride na pot, ne glede na to kaj ga čaka doma? No ja sej vseen, vidm da ste motoristi sami vzorni možje(žene)/partnerji in me prov veseli, če vas ne bi blo bi bil v Sloveniji samo še razvrat, štadionski gangbangi in kavsarija čez vse, na sceni. ps: mal sm tečn dons :)
vapotek Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Kaj noben nima jajc napisat da se goni kot zajc.... Sploh veš, kak zajcu hitro pride? Moraš bit malo nor, da se s tem hvališ. :P
Anubis Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Tale tema je mal podobna temam o divanju po cestah, spet en kup angelčkov..... Vsi moralizirate o varanju itd. pa vsi zvesti itd.. sm zihr da je resnica mal drugačna Kaj noben nima jajc napisat da se goni kot zajc in da se mu jebe za zvestobo ali pa da ko se ga nafuka nima zavor in takrat po*avsa vse kar mu pride na pot, ne glede na to kaj ga čaka doma? No ja sej vseen, vidm da ste motoristi sami vzorni možje(žene)/partnerji in me prov veseli, če vas ne bi blo bi bil v Sloveniji samo še razvrat, štadionski gangbangi in kavsarija čez vse, na sceni. ps: mal sm tečn dons :) Te PMS daje? Tule je poanta vsega, da se najprej ugotovi, kdo je uporaben, kdo je pogojno užiten in katere so grde. Potem šele sledi potencialno flodranje oziroma beg na dolge proge.
BC Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Tale tema je mal podobna temam o divanju po cestah, spet en kup angelčkov..... Vsi moralizirate o varanju itd. pa vsi zvesti itd.. sm zihr da je resnica mal drugačnaKaj noben nima jajc napisat da se goni kot zajc in da se mu jebe za zvestobo ali pa da ko se ga nafuka nima zavor in takrat po*avsa vse kar mu pride na pot, ne glede na to kaj ga čaka doma? :grrr pandorino skrinjico, ki nosi napis "kdo je s kom, kdo je koga probal, itd.", pustimo raje zaprto. če ne bi utegnilo veliko žolča in gnojnice teči na teh straneh :grim
Lobo Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Sploh veš, kak zajcu hitro pride? Moraš bit malo nor, da se s tem hvališ. :P Če bi tebi nonštop jagri z gviri in lisice čakali, bi se tudi naučil zlo hitro sexat. Da ne rečem kaki butasti faušni dedi, ki te gonijo dol z bab.
Alla Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 En moj frend je vedno naglas priznal, da bi poseksal še telegraf štango, če bi mela luknjo.....in kolikor ga poznam, mu celo verjamem.
sjeng Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Sploh veš, kak zajcu hitro pride? Moraš bit malo nor, da se s tem hvališ. :P Hitrej ko ti pride prej si frej, posledično lohk več spiš :D
ShadoW88 Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 (popravljeno) En moj frend je vedno naglas priznal, da bi poseksal še telegraf štango, če bi mela luknjo.....in kolikor ga poznam, mu celo verjamem. Ma jaz sem frenda vidla, ko se je z drevesom zalizal potem pa še ne vem kaj vse počel :slap: Kak je bil lepo okoli ust, ko je prišel nazaj k nam :lol: :headbang: Popravljeno Marec 14, 2007. Popravil ShadoW88
Broj Jedan Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 En moj frend .. :eek: Alla - lepo te prosim, no .. .. a takele boš zdaj TI pisala po forumu? :blush: Ali še nisi slišala tistega: "Povej s kom se družiš in povem ti kdo si!" Ejejeeejeeeejjj :grrr
Alla Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Br 1, nič ne skrbi....to je bilo v študentskih letih. Zdaj je dotični srečni očka in zvest mož. B)
Pravokotar Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Br 1, nič ne skrbi....to je bilo v študentskih letih. Zdaj je dotični srečni očka in zvest mož. B) A se je poročil s telegrafarco in koliko zobotrebčkov imata?
Alla Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ima enga zobotrebčka in nagobčnik (da ne govori več neumnosti) O:-)
bandy Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Ma jaz sem frenda vidla, ko se je z drevesom zalizal potem pa še ne vem kaj vse počel :slap: Kak je bil lepo okoli ust, ko je prišel nazaj k nam :lol: :headbang: pol je pa dubu u tička tresko pa vrisku od strasti :kva2: :kva2:
motoristek Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ima enga zobotrebčka in nagobčnik (da ne govori več neumnosti) O:-) telegrafarci je moral takoj dat nagobčnik gor... :lol1:
ShadoW88 Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 pol je pa dubu u tička tresko pa vrisku od strasti :kva2: :kva2: :hmm: Ma nisi veliko falil
Broj Jedan Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 (popravljeno) ima enga zobotrebčka in nagobčnik (da ne govori več neumnosti) O:-) :huh: ... sm se kar oddahniw .. .. ja študentska leta so pač divje obdobje ... flowerpowerpress :blush: Popravljeno Marec 15, 2007. Popravil Broj Jedan
SiR Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 ne obremenjuj se z mano, k mi čist vseen za tvoje analize o meni. :whistle: ti bom povedala, k bom rabila psihiatra :grim običjano ljudje, k ga rabjo, ne vedo, da ga rabjo :grim En moj frend je vedno naglas priznal, da bi poseksal še telegraf štango, če bi mela luknjo.....in kolikor ga poznam, mu celo verjamem. in kaj sta nardila po tem, ko ti je to priznal? :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se