PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ti že veš... :worship: a imaš šarplaninca? med nogami :lol1: Ja, ma če je kosmat, še ne pomen' da je uporaben... :P Pomembna je dimenzija... ma ne dolžina, pač pa obseg. :headbang:
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ni kosmat, ni velk :whistle: ... tehničar :lol1: ... sad ga vidiš, sad ga ne vidiš... ko zelena mamba :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ... sad ga vidiš, sad ga ne vidiš ... Jap... Naj si deca zapomni ta nasvet starega mačka. Pardon, miškota. :worship: Tempo naj se prilagaja njenim željam, pa bo manj samskih okoli. :P
minca Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) ni kosmat, ni velk :whistle: ... tehničar :lol1: ... sad ga vidiš, sad ga ne vidiš... ko zelena mamba :lol1: (:grrr):lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil minca
GorazdH Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 eni so kosmati, lajajo, grizejo, so izredno napadalni, stalno bi se parili... :whistle: k sreči mam mačje težnje...raje spim 16 ur na dan... :trance_33_sleep:
PikiJapok Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ...k sreči mam mačje težnje... ... Jaz tudi... se pustim certlat, se prekladam iz kavča na kavč, ... skratka, sem ves muckast. :P
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ni kosmat, ni velk :whistle: ... tehničar :lol1: ... sad ga vidiš, sad ga ne vidiš... ko zelena mamba :lol1: Moj tud, moj tud, ko deževnik :010
maus Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 deževnik ?... ko ti ga prevarani mož odreže, zraste ponovno :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 deževnik ?... ko ti ga prevarani mož odreže, zraste ponovno :whistle: Miki ti si car, takoj razumeš :worship:
maus Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 maj nejm is maus... maus maus... :lol1: miki manojlović je pa en drug, k se finga dela... ga po televizijo pozdraulam, on pa nemoteno svojo vlogo igra naprej :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 maj nejm is maus... maus maus... :lol1: miki manojlović je pa en drug, k se finga dela... ga po televizijo pozdraulam, on pa nemoteno svojo vlogo igra naprej :closedeyes: OK frštejn, z njim te pa res ne gre zamenjevat.P a unga Miki Jevremoviča poznaš?
maus Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 OK frštejn, z njim te pa res ne gre zamenjevat.P a unga Miki Jevremoviča poznaš? če ni varalica ... ga ne poznam :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 če ni varalica ... ga ne poznam :lol1: Ni varalica, prodaje mišolovke... :kva2:
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ni varalica, prodaje mišolovke... :kva2: pol ga pa nočm poznat :closedeyes:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 varaj varaj varalice - uuuuuuuuu jz jih pa en kup poznam k varajo, od 17-ga leta pa 57-ga leta stare desce poznam k se gonjo ko žirafe hehe. ja nč je treba uživat dokler si mlad :lol1:
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 varaj varaj varalice - uuuuuuuuu jz jih pa en kup poznam k varajo, od 17-ga leta pa 57-ga leta stare desce poznam k se gonjo ko žirafe hehe. ja nč je treba uživat dokler si mlad :lol1: Tanjuška, :winkiss: a pol js tud še lahko uživam, k sm mau starejši mladec :whistle:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Tanjuška, :winkiss: a pol js tud še lahko uživam, k sm mau starejši mladec :whistle: uživat je treba ceu življenje in če je zate uživanje to, da usakič z drugo sexaš pa pač dj an, noben ti ne bran, važn je da ti uživaš pa karkoli že počneš :winkiss:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 To počnemo mi mladi ki nimamo pravzaprav nič izkušenj in da jih pridobimo moramo menjat. Pa tud veš kako je gledat eno in isto uho od prasca :yea1: Potem bomo pa se usmerili v resno zvezo z enim dekletom, ko bojo za to leta in bomo za to pripravljeni. Mladost je pa treba uživat. Seveda, starejši ki pa to počnejo naj se tolažijo s tem da so zamudili v mladosti :lol1:
Sam dePihlja Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) To počnemo mi mladi ki nimamo pravzaprav nič izkušenj in da jih pridobimo moramo menjat. Pa tud veš kako je gledat eno in isto uho od prasca :yea1: Potem bomo pa se usmerili v resno zvezo z enim dekletom, ko bojo za to leta in bomo za to pripravljeni. Mladost je pa treba uživat. Seveda, starejši ki pa to počnejo naj se tolažijo s tem da so zamudili v mladosti :lol1: Samo en skromen nasvet :blush: : KVALITETNIH izkušnj s sprotnim menjavanjem partnerjev sigurno NE pridobiš. Magari ena in ista uha od prasca... šele ko do spoznaš eno žensko do konca si zrel za analizo drugih in širiš izkušnje na način, da ima tudi tista, ki se ob priliki najde na drugi srani luleka kaj od tega :naughty: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil Sam dePihlja
GREY WOLF Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 varaj varaj varalice - uuuuuuuuu jz jih pa en kup poznam k varajo, od 17-ga leta pa 57-ga leta stare desce poznam k se gonjo ko žirafe hehe. ja nč je treba uživat dokler si mlad :lol1: Kako se pa gonijo žirafe in kaj imajo svinjska ušesa pri tem?Jok ne razumem več mladine. Ti Maus pa kr sexaj, boš prej omagal, pa pride pitonček gor. :whistle:
Tanjuška Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 To počnemo mi mladi ki nimamo pravzaprav nič izkušenj in da jih pridobimo moramo menjat. Pa tud veš kako je gledat eno in isto uho od prasca :yea1: Potem bomo pa se usmerili v resno zvezo z enim dekletom, ko bojo za to leta in bomo za to pripravljeni. Mladost je pa treba uživat. Seveda, starejši ki pa to počnejo naj se tolažijo s tem da so zamudili v mladosti :lol1: am po pravici povedan, pa pomoje nauš verjeu al pa tud, to počnejo bolj tastari, velik bol kokr tamladi, ker tastari po dougmu cajtu rabjo (no saj nekateri) sveže meso, kisik, neki mladaga, novega za u roke prjet. zato pa verjem, da se pr 30-ih in več šele začne dogajat
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 am po pravici povedan, pa pomoje nauš verjeu al pa tud, to počnejo bolj tastari, velik bol kokr tamladi, ker tastari po dougmu cajtu rabjo (no saj nekateri) sveže meso, kisik, neki mladaga, novega za u roke prjet. zato pa verjem, da se pr 30-ih in več šele začne dogajat to mi deli stara... ajd.. js sm str in počnem bolje kot mladi... navali tanjuška :winkiss:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 to mi deli stara... ajd.. js sm str in počnem bolje kot mladi... navali tanjuška :winkiss: SLINAUC samo nase misliš... :naughty:
PikiJapok Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 to mi deli stara... ajd.. js sm str in počnem bolje kot mladi... navali tanjuška :winkiss: Kaj to? A spuščaš metuljčke? :slap: :lol1: dasinau'škombinezonavtrav'ciumazal.press :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se