maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 SLINAUCAAAAAAAAAAAAA... fouškarjaaaaaaaa :BUA: :smoke:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 SLINAUCAAAAAAAAAAAAA... fouškarjaaaaaaaa :BUA: :smoke: :nono: prjatla O:-)
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 :nono: prjatla O:-) najprej bi moje punce obdelala.. pol pa vsak svoje ... men pa pogled na Benetke :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 najprej bi moje punce obdelala.. pol pa vsak svoje ... men pa pogled na Benetke :closedeyes: S :D saj bi bil na mostu vzdihljajev
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 S :D saj bi bil na mostu vzdihljajev to je tko k je ženska rekla decu ko sta se skregala... "igrala sem, da sem doživela orgazem".. pa dec pribije "js tud" :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 to je tko k je ženska rekla decu ko sta se skregala... "igrala sem, da sem doživela orgazem".. pa dec pribije "js tud" :lol1: Točno tako, sam pol sta se pobotala :rolleyes:
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Točno tako, sam pol sta se pobotala :rolleyes: nista... vsak sta šla k svojemu partnerju nazaj ... sj to je tema o varanju :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 nista... vsak sta šla k svojemu partnerju nazaj ... sj to je tema o varanju :lol1: :nono: Še se videvata, občasno v soju sveč ...prevarana oba.
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 :nono: Še se videvata, občasno v soju sveč ...prevarana oba. tko k je služabnik držu svečo kralju in kraljici ... pa kralj ni mogu in ni mogu.. pa prau slugi.. dj bom js svečo prijeu.. pa zamenjata.. in kraljici pride... in kralj ponosno reče.. si vidu sluga, kako se sveča drži :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 tko k je služabnik držu svečo kralju in kraljici ... pa kralj ni mogu in ni mogu.. pa prau slugi.. dj bom js svečo prijeu.. pa zamenjata.. in kraljici pride... in kralj ponosno reče.. si vidu sluga, kako se sveča drži :lol1: Ja al pa una, ko mu ga cuza ,cuza, mu pride in ponosno reče... :naughty: ha a sem bil dober.
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Ja al pa una, ko mu ga cuza ,cuza, mu pride in ponosno reče... :naughty: ha a sem bil dober. sam pol ji more še šamar dat in reč... prasica.. kakšna si okol ust :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 sam pol ji more še šamar dat in reč... prasica.. kakšna si okol ust :lol1: V stilu gentlmena always. :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 am po pravici povedan, pa pomoje nauš verjeu al pa tud, to počnejo bolj tastari, velik bol kokr tamladi, ker tastari po dougmu cajtu rabjo (no saj nekateri) sveže meso, kisik, neki mladaga, novega za u roke prjet. zato pa verjem, da se pr 30-ih in več šele začne dogajat Ali pa so se naveličali stare koklje, ki ne misli na kaj drugega kot na Spar, Emporium, Lek in Preporod, ki je je sam gobec "pametnih" nasvetov. In so pogruntali, da mlade nimajo teh težav, da jim je dovolj, da uživajo življenje takšno kot je. Da mladih žensk še ni strah smrti, izgube lepote in še ne rabijo gurujev. Komu pa se je po službi prenašat še tečno babo, ki sama ne ve kaj bi rada, edino ve, da ne bi sexala s svojim partnerjem. Zato, ali se obnašajte normalno ali pa Adijo Roza, prihaja Mojca.
modelka Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 V ljubezni je na prvem mestu spoštovanje,na drugem mestu zaupanje in na tretjem mestu ljubezen.Če tega ni ,je brezzveze da sta skupaj.Če pa te je prevarala,pa jo vprašaj zakaj te je.Ker ženske če ne dobimo od svojih,gremo pa drugam iskat.Pa tretino moških je samih krivo.Na nažalost,ampak je res.
Lobo Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 V ljubezni je na prvem mestu spoštovanje,na drugem mestu zaupanje in na tretjem mestu ljubezen.Če tega ni ,je brezzveze da sta skupaj.Če pa te je prevarala,pa jo vprašaj zakaj te je.Ker ženske če ne dobimo od svojih,gremo pa drugam iskat.Pa tretino moških je samih krivo.Na nažalost,ampak je res. Če je to name letelo, mene moja ni prevarala. To kar sem napisal, vidim pri nekaterih prijateljih. Zakoni, ki jih držijo skupaj le še otroci in strah kaj bodo pa sosedje rekli. Jebeš tako življenje, ko en drugega jebeta v glavo, namesto kam drugam.
PikiJapok Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 V ljubezni je na prvem mestu spoštovanje,na drugem mestu zaupanje in na tretjem mestu ljubezen.Če tega ni ,je brezzveze da sta skupaj.Če pa te je prevarala,pa jo vprašaj zakaj te je.Ker ženske če ne dobimo od svojih,gremo pa drugam iskat.Pa tretino moških je samih krivo.Na nažalost,ampak je res. :worship: :worship: :worship:
čuk Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Če je to name letelo, mene moja ni prevarala. To kar sem napisal, vidim pri nekaterih prijateljih. Zakoni, ki jih držijo skupaj le še otroci in strah kaj bodo pa sosedje rekli. Jebeš tako življenje, ko en drugega jebeta v glavo, namesto kam drugam. si ziher! :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 si ziher! :naughty: Česar nimaš, te ne more izneveriti. Zato sem ziher.
KARAMBOLA Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Ali pa so se naveličali stare koklje, ki ne misli na kaj drugega kot na Spar, Emporium, Lek in Preporod, ki je je sam gobec "pametnih" nasvetov. In so pogruntali, da mlade nimajo teh težav, da jim je dovolj, da uživajo življenje takšno kot je. Da mladih žensk še ni strah smrti, izgube lepote in še ne rabijo gurujev. Komu pa se je po službi prenašat še tečno babo, ki sama ne ve kaj bi rada, edino ve, da ne bi sexala s svojim partnerjem. Zato, ali se obnašajte normalno ali pa Adijo Roza, prihaja Mojca. :worship: :worship: :worship:
soncy Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Ali pa so se naveličali stare koklje, ki ne misli na kaj drugega kot na Spar, Emporium, Lek in Preporod, ki je je sam gobec "pametnih" nasvetov. In so pogruntali, da mlade nimajo teh težav, da jim je dovolj, da uživajo življenje takšno kot je. Da mladih žensk še ni strah smrti, izgube lepote in še ne rabijo gurujev. Komu pa se je po službi prenašat še tečno babo, ki sama ne ve kaj bi rada, edino ve, da ne bi sexala s svojim partnerjem. Zato, ali se obnašajte normalno ali pa Adijo Roza, prihaja Mojca. to ti mislš, da mlade nimajo težav z izgledom in lepoto. :lol: pejd mal po "ženskih" štacunah pogledat katere populacije je več not. me pa veseli tvoja izjava o tečnih babah, ker pač moški niste nkol. :lol:
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :whistle: Ljubosumna ženska v jezi ljubimcu odrezala penis Kupang - Ženska je v oddaljeni indonezijski otoški vasici svojemu fantu odrezala penis v domnevnem napadu ljubosumja. "Incident je izzvalo ljubosumje, ker je žrtev partnerko baje varala," je povedal komisar Marthen Radja. 22-letno Erlin Mafefa so aretirali in je trenutno v priporu v sosednji vasi, je še povedal in dodal, da še ni jasno, kaj je storila z odrezanim penisom. "Kolikor vemo, se je par zabaval, nato pa se je ženska nenadoma razjezila in žrtvi odrezala penis ter z njim pobegnila," je dejal Radja. Žrtev, 23-letni Markus Hunbani je v oddaljeno regionalno bolnišnico v Kupangu prispel šele štiri dni po dogodku. Po poročanju tujih tiskovni agencij je dobro, vendar zmeden. (STA/Foto Reuters) vir: http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...d=102&pgn=1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :whistle: Ljubosumna ženska v jezi ljubimcu odrezala penis Kupang - Ženska je v oddaljeni indonezijski otoški vasici svojemu fantu odrezala penis v domnevnem napadu ljubosumja. "Incident je izzvalo ljubosumje, ker je žrtev partnerko baje varala," je povedal komisar Marthen Radja. 22-letno Erlin Mafefa so aretirali in je trenutno v priporu v sosednji vasi, je še povedal in dodal, da še ni jasno, kaj je storila z odrezanim penisom. "Kolikor vemo, se je par zabaval, nato pa se je ženska nenadoma razjezila in žrtvi odrezala penis ter z njim pobegnila," je dejal Radja. Žrtev, 23-letni Markus Hunbani je v oddaljeno regionalno bolnišnico v Kupangu prispel šele štiri dni po dogodku. Po poročanju tujih tiskovni agencij je dobro, vendar zmeden. (STA/Foto Reuters) vir: http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...d=102&pgn=1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Al je imel cisterno krvi, ali pa ljubavni mišič komaj za vzorec. :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 to ti mislš, da mlade nimajo težav z izgledom in lepoto. :lol: pejd mal po "ženskih" štacunah pogledat katere populacije je več not. me pa veseli tvoja izjava o tečnih babah, ker pač moški niste nkol. :lol: Dedo porineš zizo v lape, pa je takoj mir pri bajti. Sicer pa tisto, čemur ti praviš tečnarjenje, ene pa fehtanje, je baje za moške predigra pri sexu.
soncy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Dedo porineš zizo v lape, pa je takoj mir pri bajti. Sicer pa tisto, čemur ti praviš tečnarjenje, ene pa fehtanje, je baje za moške predigra pri sexu. kdo bi vas razumel :whistle:
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 kdo bi vas razumel :whistle: kužki :lol1: .. še posebi če mam šnicl okol vratu :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se