Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

na štrom? Nema štroma :) Ni kontakta, ključa ne rabim, gumba tudi ne...

Ponavadi je potrebno 2x zarint na ene 15kmh, pol pa vžge. zmagoslavno nabiješ obrate v rdeče polje :P

Objavljeno

now THIS is fucked up rs 50 :rolleyes: :D

Objavljeno

sploh ne :P Saj veš, Rossi ne rabi ključa, niti starter gumba nima :lol:

Sem že koraj bližje B) :rolleyes:

Objavljeno

pa ne ga hladnega v rdece gnat no!! :ph34r: :angry: :(

montiri si nekje en skrit switch, recimo pod okvir ce mas kje prostor, al pa pod sedez (!!), pa pol sedez odklenes, das kontakt, zapres, gasa... ;) :D

Objavljeno

ja to bi blo ql... en master switch, tko kot majo Honde v MotoGP :)

ne pod sedež, ker ga vsak šraufncigr odpre :rolleyes: Ne sej hladno mašino samo do 7k gonim, ogreto pa do 10k...

Objavljeno

a kdo mogoč pozna koga k prodaja rs-ko?

igralec: kaj vi v lj nimate klancov, da bi se lohk v grabo spusto :D :D

ne mi rečt da zagovarjam lenobo :D

Objavljeno

igralec jo prodava :D

Objavljeno

js pa hladnga do 5k, pol ko ma pa 50°C al pa vec pa do daske konstantno (bat zdrzu dve sezoni). ;)

Objavljeno

igralec: kaj vi v lj nimate klancov, da bi se lohk v grabo spusto :D :D

ne mi rečt da zagovarjam lenobo :D

Jest prodajam, ja :) Tudi menjam za Renault 5 GT Turbo B)

Drugač pa jo en iz maribora na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) prodaja... nekam obupano deluje, ker ima dva ista oglasa :P

Ni blizu mene hudih klancev... morm ga po klancu gor porint, pol pa še po ulci. Še se po klancu dol spustim, bom se v avto zaletu :)

Objavljeno

ma igralec, sej bi ga kupo od tebe, sam hočm da je prodajalec 1.lastnik, pa da je motor dobro ohranjen :D :D

kok pa rs-ko naredeš tak da gre tistih 45 al kolk že????(sej se ne mislim vozit 45, k pol se mi zmeša, to hočm met sam za tehničnega :D )

al gre to naredt s tem:

-šiber v fergazarju podložit tako, da ne morš odpret gasa do konca

-poleg tesnila (med cilindrom in avspuhom) dam eno ploščico z malo luknjo

-ploščica v avspuh(kako jo vstavim????? :unsure: )

ktera varianta se vam zdi najboljša?

Objavljeno

druga zagotovo deluje. drugih nisem sprobal.

Objavljeno

Hehe, včeraj sem šel na eno nočno vožnjo ob 22.30. Ponovno sem prišel do odkritja, da so luči na RSki podn od podna. Ker so vezane na mašino, svetijo glede na obrate. Mislim da je malo takih korenjakov, ki bi ob taki uri žagali z 11k obrati, mi bolj ta tihi (4-6k obratov) pa najebemo. Včeri sem polovico ovinkov zvozil na blef, videl sem mogoče 5m pred sabo. Tudi če sem držal gumbek za blendanje, da sta svetili dolga in kratka luč, ni bilo kaj bolje. Živa groza :) Najbolje je kr držati sklopko pa pustiti, da obrati padejo na minimum. Al pa če luči ugasneš :lol:

Mogoče je na 2001+ letnikih, ki imajo nove luči, kaj bolje...

Objavljeno

jojoj sami problemi so s totimi rs-kami :P

samo veš jas se lahko z mojim aeroxom pela puna pa ponoči tudi slabo vidim, ker luči glih najbolje ne osvetijo čestišča... :angry: :angry:

moj 500ti topic :P :P :P

Objavljeno

js mam pa '91 futuro, pa obicno H4 zarnco (55/60 W), pa se mi zdi d se full dobr vid... :rolleyes: ok, ni tk k pr avtu (je natancno 2x slabs... :D ), sam za motor se mi pa zdi cist dost - sm se ze 150 vozu ob polnoci k me je en avto lovil (pol sn ugotovil d je bla to moja mama, k me na telefon ni dobla, pol me je sla pa iskat kao d se mi ni kej zgodil... :D :D :D )... ;)

Objavljeno

Hehe, ko bom na R6 sedel, se bo poplačalo za vse muke, ki sem jih na RSki doživel :P

Objavljeno (popravljeno)
Hehe, ko bom na R6 sedel, se bo poplačalo za vse muke, ki sem jih na RSki doživel :P

luči so itaq pr vseh podn :angry: :angry: ....sej se ne mislim ponoči okrog vozt (tedaj je čas za visenje na motosvetu :D )

no rs-ko bom kupo zato k mam preveč časa :D :P ....bom mal popravla (sej tega sem itaq že vajn da pr vsaki vožnji neki crkne :P )

btw:kter način za zablokiranje motorje se vam zdi najbolš?

Popravljeno . Popravil den2
Objavljeno
Hehe, včeraj sem šel na eno nočno vožnjo ob 22.30. Ponovno sem prišel do odkritja, da so luči na RSki podn od podna. Ker so vezane na mašino, svetijo glede na obrate. Mislim da je malo takih korenjakov, ki bi ob taki uri žagali z 11k obrati, mi bolj ta tihi (4-6k obratov) pa najebemo. Včeri sem polovico ovinkov zvozil na blef, videl sem mogoče 5m pred sabo. Tudi če sem držal gumbek za blendanje, da sta svetili dolga in kratka luč, ni bilo kaj bolje. Živa groza :) Najbolje je kr držati sklopko pa pustiti, da obrati padejo na minimum. Al pa če luči ugasneš :lol:

Mogoče je na 2001+ letnikih, ki imajo nove luči, kaj bolje...

Melandri je mel skoz dugo luč prižgano. Drugače pa, da neboš mislo, da na skuterjih so pa kratke luči bog i batina. Edine dobre so ble na starem Runnerju (ki še ni mel dolgih, sta pa dve kratki svetle) in SF2. ;)

Objavljeno
jojoj sami problemi so s totimi rs-kami :P

samo veš jas se lahko z mojim aeroxom pela puna pa ponoči tudi slabo vidim, ker luči glih najbolje ne osvetijo čestišča... :angry: :angry:

moj 500ti topic :P :P :P

Ja zake si pa te nea nastaviš, da bi ti bolj v cesto blendale? ;)

Objavljeno
jojoj sami problemi so s totimi rs-kami  :P

samo veš jas se lahko z mojim aeroxom pela puna pa ponoči tudi slabo vidim, ker luči glih najbolje ne osvetijo čestišča... :angry:  :angry:

moj 500ti topic  :P  :P  :P

Ja zake si pa te nea nastaviš, da bi ti bolj v cesto blendale? ;)

pa se sn neke nastavlo z onim šraufom pod lučjo samo nisn glih vreje nastavo, ampak sovražim to da luč sveti kao krožnico od kroga od znotraj pa je prazno ;) :huh: :unsure:

Objavljeno

Glede rinjenja... sem opazu, da ni tok hudo. Enkrat jo malo u uzi zarineš, drugič pa fajn brzino not dobiš, pa vžge takoj :) Zastonj telovadba... kmalu se bojo dekline lepile name :lol:

Objavljeno

Itak, jas mam desno nogo že ko švarci cigarci, ker kick-starter v vsakem primeru vžge, upaljač na belanci pa, če je akumulator mel lepo jutro :)

Objavljeno

js pa bildam mal drugac: fajn nacilas, z sokoljim ocesom nastavis desno roko, poskusas zadet kljucavnico, vtaknes kljuc (ponavad ze v prvo rata!! :blink: ), se skoncentriras, ko je kljuc not ga obrnes v desno, in ce si se privolji in ce te kondicija ne zmatra zberes vse moci in prtisnes START stikalo na desni. ponavad mal tud pomaga ce se mal desno rocico obrnes kao gas, sam za to mors pa ze bit pravi sportnik... ...res utrujajoce, tole zaganjanje aprilij... :ph34r: :D :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!