norc 16 Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 (popravljeno) Glejte to z svečkami pa je že malo preveč. Moped, motor more vžgat z vsako svečko tudi z super bosno 100(seveda da ni hin svečka). Kvaliteta svečke pa potem vpliva kak motor dela. Al trukira, al je sploh zmožna zagnat v obrate,... Popravljeno Julij 30, 2010. Popravil norc 16 bajkr88 1
Roky994 Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 Glejte to z svečkami pa je že malo preveč. Moped, motor more vžgat z vsako svečko tudi z super bosno 100(seveda da ni hin svečka). Kvaliteta svečke pa potem vpliva kak motor dela. Al trukira, al je sploh zmožna zagnat v obrate,... A maš kšno idejo kaj pa je potem lahko narobe. Moped je skos u prvo užigal. Pol pa kr enkat nehal segret lepo vžigat. Potem sm ga dau na 2. servis, pa še naroču sm mu nej pogleda zakaj tko težko vžiga. In potem je blo neki cajta mer, pol pa spet. Mrzu vžge bp, k je pa segret pa redko, če ga dam pa v 2. pa potisnm pa prec zalaufa. Bomo vidl če bo s to svečo kej drgač. Btw akumolator je ok.
rs125black Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 jas sem mislil da res sveča nima veze samo na moji rs50 pa vem da je pomalagala samo sveča in govorim samo to kar je motor kazal..res pa je da rs125 vžge z vsako svečo... bajkr88 1
norc 16 Objavljeno Julij 31, 2010 Opozori Objavljeno Julij 31, 2010 A maš kšno idejo kaj pa je potem lahko narobe. Moped je skos u prvo užigal. Pol pa kr enkat nehal segret lepo vžigat. Potem sm ga dau na 2. servis, pa še naroču sm mu nej pogleda zakaj tko težko vžiga. In potem je blo neki cajta mer, pol pa spet. Mrzu vžge bp, k je pa segret pa redko, če ga dam pa v 2. pa potisnm pa prec zalaufa. Bomo vidl če bo s to svečo kej drgač. Btw akumolator je ok. Koliko km ima moped. KEr če ti težko vžge ko je topl je lahko kaj na kompresiji. Saj takrat se material zagreje in raztegne(slabša kompresija). Čeprav dvomim v to teorijo. Probaj ko ga vžigaš prijet oz delno zaštopat luknjo za dovod zraka. Če bo vžgal je problem da dobi preveč zraka.
Roky994 Objavljeno Julij 31, 2010 Opozori Objavljeno Julij 31, 2010 Koliko km ima moped. KEr če ti težko vžge ko je topl je lahko kaj na kompresiji. Saj takrat se material zagreje in raztegne(slabša kompresija). Čeprav dvomim v to teorijo. Probaj ko ga vžigaš prijet oz delno zaštopat luknjo za dovod zraka. Če bo vžgal je problem da dobi preveč zraka. Moped z novo svečko (zaenkrat) vžiga supr :notworthy:. Drgač pa ma 8000km
norc 16 Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 Moped z novo svečko (zaenkrat) vžiga supr :notworthy:. Drgač pa ma 8000km pa si v teh 8000 zamenjal že svečko ? bajkr88 1
rs125black Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 a maš gor slučajno športni filter?
Roky994 Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 a maš gor slučajno športni filter? ne. @Norc, pomojm je bla 1x al pa 2x, nism zih (servis)...
rs125black Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 sam tolko da veš da ti na nobenem servisu sveče ne pogledajo k so na servisu prasci:surrender: bajkr88 in Stirkac 1 1
Xzibit Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 ja, pa ne samo to. en kolega je bil nekaj časa serviser na enem pooblaščenem (!) servisu pa mopedov (ki normalno delajo) niti ne pregledajo niti olja ne menjajo, nič! samo stranke tja pripeljejo, oni potem moped pospravijo v skladišče za par dni in potem pride stranka cela vesela nazaj in plača. to pa je tudi vse
Xzibit Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 aja še to, kero znamko gum mi kaj svetujete? nebi rad da bi ble čisto slick, ampak malo bolj racing usmerjene ker tisti ki rihtajo heidenau niso najbolj resni ...
Roky994 Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 aja še to, kero znamko gum mi kaj svetujete? nebi rad da bi ble čisto slick, ampak malo bolj racing usmerjene ker tisti ki rihtajo heidenau niso najbolj resni ... Dunlop Arrowmax. Glej PM
666 Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 (popravljeno) Dunlop Arrowmax. Glej PM tudi jas mam arrowmax pa nimam kaj reči čez njo... res super guma... al pa sportmax če boš dobil te dimenzije Popravljeno Avgust 2, 2010. Popravil 666
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 ja, pa ne samo to. en kolega je bil nekaj časa serviser na enem pooblaščenem (!) servisu pa mopedov (ki normalno delajo) niti ne pregledajo niti olja ne menjajo, nič! samo stranke tja pripeljejo, oni potem moped pospravijo v skladišče za par dni in potem pride stranka cela vesela nazaj in plača. to pa je tudi vse ja čisto res samo da veš da tisti servis ni edin taki:surrender:
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 priporočam sportmax qualifier jas mam tako naprej pa je dobra..če pa maš malo več denarja pa dunlop sportmax radial 220 samo nevem če je za tvoje dimenzije.
denisadanic Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 rabim pomočččččččččč no včeraj sem padel z rsko, hitrost 65 km/h, krožni promet, vozil sem se kot IDIOT v krogu (5krogov, slednji je bil usoden). Pa me zanima, leva maska največja je po sredini poškodovana, pa nekaj je pri sitzu malo. Kaj lahko storim??? Kako ??? LPPPP :headbang::headbang: Gasperr, bajkr88 in Izprijenec 3
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 rabim pomočččččččččč no včeraj sem padel z rsko, hitrost 65 km/h, krožni promet, vozil sem se kot IDIOT v krogu (5krogov, slednji je bil usoden). Pa me zanima, leva maska največja je po sredini poškodovana, pa nekaj je pri sitzu malo. Kaj lahko storim??? Kako ??? LPPPP :headbang::headbang: če te ne moti pusti tako kot je če pa te pa popravi plastike će so kje počene in prebarvaj...
denisadanic Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 lp, kje lahko dobim nalepke za aprilio rs 50 2002 take kot so original?
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 (popravljeno) moto center katerekoli.. Popravljeno Avgust 2, 2010. Popravil rs125black
norc 16 Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 (popravljeno) sam tolko da veš da ti na nobenem servisu sveče ne pogledajo k so na servisu prasci:surrender: Em jaz vedno ko sem ga pelal na servis so mi dali noter novo svečko staro pa sem si domov nesel. Se mi jih je nabralo kar nekaj pa je en kolega si skutera predelal na hige end. Pa mu nikakor ga ni v obrate zagnalo. Ko smo te moje stare svečke noter dajali je skuter trgal dobesedno pol ure do uro pol pa svečko zkuro v treh dneh smo ponucali celo mojo zalogo in dva bata na skuteri rabim pomočččččččččč no včeraj sem padel z rsko, hitrost 65 km/h, krožni promet, vozil sem se kot IDIOT v krogu (5krogov, slednji je bil usoden). Pa me zanima, leva maska največja je po sredini poškodovana, pa nekaj je pri sitzu malo. Kaj lahko storim??? Kako ??? LPPPP :headbang::headbang: Kake barve imaš in letnik vem za eno rsko ki bo šla za dele. In ti lahko zrihtam kaj za pametni gnar. Popravljeno Avgust 2, 2010. Popravil norc 16
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 kako pa veš da si dobil svojo?mogoče res da na nekaterih servisih res dobiš svojo,amapk teh je malo
norc 16 Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 kako pa veš da si dobil svojo?mogoče res da na nekaterih servisih res dobiš svojo,amapk teh je malo zakaj zato ker sem bil polek njega v delavnici pa sem zraven sveto Pa bodi ziher da si poblaščeni servis za aprilijo nebi šau kaj takega privoščit na motorju ki iam garancico. Drugo je na mopedih brez garancije. Roky994, Gasperr in bajkr88 3
denisadanic Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 Kake barve imaš in letnik vem za eno rsko ki bo šla za dele. In ti lahko zrihtam kaj za pametni gnar.
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 zakaj zato ker sem bil polek njega v delavnici pa sem zraven sveto Pa bodi ziher da si poblaščeni servis za aprilijo nebi šau kaj takega privoščit na motorju ki iam garancico. Drugo je na mopedih brez garancije. ja samo veš da te v vse delavnice ne spustijo?pri kakem avtokomersu pa je druga pesem
Xzibit Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 http://www.savatech.si/novosti/novi-izdelki/401-nov-sportni-plasc-m-racer.html ali bom vzel MC50 od Save, ali pa MC25, bom še videl, vsekakor pa bo zmes Racing Soft, s takimi dirkajo na MHR GP tekmovanjih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se