Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj pa si naredil, da imaš reč pokrivljeno?

Objavljeno

Frend je z njegovim motorjem Šerbi zbil. :D :D :lol: :lol: 8)

Objavljeno

ej dunker ti misliš da boš s kitom imel raketo??Skuterjem lažejo števci ko s....a!!

Objavljeno

Ne, ne mislim, vsekakor pa bo skuter vsaj pospešil tako kot se zagre.

Do 50km/h vseeno računam nekje pod 4 sekundami s kitom... sedaj visim na ubogih sedmih!!!

Lep pozdrav, Anže

Objavljeno

pravtaprav se 90-110 vleče in vleče :D

melandri: preveri ZS oz. PM :wink:

Objavljeno

Hey! igralec lkaj naj preverim?

dunker sory malo me je sicer zaneslo! iz kje pa si ti?

Objavljeno

zasebna sporočila :D

dans sva s sosedom (benelli superbike) dirkala, njemu končna po števcu 120, meni 110. Približeval sem se mu z okoli 5kmh...

Objavljeno

Melandri, ni 'blema, saj vem kako je s temi števci... Ampak važno da kaže veliko! :lol:

Drugač pa... sem iz Železnikov. To je 15km zahodno od Škofje Loke. Se ti sanja?

Lep pozdrav, Anže

Objavljeno

Heh no malo se mi dozdeva! koliko je pa star tvoj skuter?

Objavljeno

Moj skuter je letnik 2001/6, ima pa nekaj če 7000km. Zakaj vprašaš?

Objavljeno

melandri... dons mi je iz prestave vrglo, ko sem šaltu iz 5. v 6. Počas mi gre to na živce :?

Objavljeno

igralec: ti najprej štopaj potem pa govori. 9 sekund ziher nimaš ker ma 125ccm runner s malossijem 180 8,5 sekund. tisto pa vas kako gre. mene pa zlahka dvigne na zadno če malo cuknem.

Objavljeno
melandri... dons mi je iz prestave vrglo, ko sem šaltu iz 5. v 6. Počas mi gre to na živce :?

Pol se pa počas prprav da boš menjalnik menov

ta prve simptome si že dobil.

Al pa vsaj delno zamenjal določene dele menjalnika (če se da kod pri APN-jih)

Objavljeno
Ne, ne mislim, vsekakor pa bo skuter vsaj pospešil tako kot se zagre.

Do 50km/h vseeno računam nekje pod 4 sekundami s kitom... sedaj visim na ubogih sedmih!!!

Lep pozdrav, Anže

Če si pa iz Železnikov bova pa pol pomlad lohk derkala k ti bo letel k sneta skera :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Blade, s kje si ti? Do I know u?

Objavljeno

12Km stran od tebe če motor poznaš pol mene tud.Edino če ni preveč let razlike med nama.(sva se verjetno že kje srečala) ALPLES

Objavljeno
igralec: ti najprej štopaj potem pa govori. 9 sekund ziher nimaš ker ma 125ccm runner s malossijem 180 8,5 sekund. tisto pa vas kako gre. mene pa zlahka dvigne na zadno če malo cuknem.

Maš kako idejo, kako bi izmeril? če bi mi fotr posodil kamero, da bi jo dal na tank ... :D

Objavljeno

Navijaš gas v leru in gledaš na uro. Ko pride ura na okroglo cifro, recimo sekunde na 00, spelješ in potem samo gasaaaaa. Ko prideš do 100km/h, je dovolj samo hiter pogled na uro - vidi se do pol sekunde natančno.

Lep pozdrav, Anže

Objavljeno

Jest sem naredil tako, pa mi je zaradi rezultatov kar malo žal. :lol:

Upam da bo z Polini gus 70cc kaj boljše...

Blade, motor sem že videl... tebe pa ne poznam... Ampak za vse bo še prilika. :wink:

PS: V katero smer si oddaljen 12 km?

Objavljeno

glej eno ročno uro daj na armaturo ali pač kamorkoli kjer jo vidiš in jo zalepi z lepilnim trakom. pol pa ko pride na novo minuto spelji in ko prideš do 100 poglej na uro. Če imaš števec na 100 metrov natančno pa se pelji tako da pride lepo na številko neko pol pa spelji in ko prideš do 100 poglej kolko metrov si prevozil.

Objavljeno

bom probal nekaj od tega, če bo pa vse posreči, bom dal na tank videokamero in naredil en onboard video :D 0-100 :) da bo dokumentirano... Na RS50 forumu je bilo na to temo veliko prepirov, saj so nekateri trdili, da imajo 7-9s do 100, večina je bila prepričana da je 10-12 realno...

Objavljeno

Meni se zdi še 12 skund hudi**vo hitro, ampak potem se spomnim da imate 70+ ccm kite vgrajene in bi vam mogoče mogoče nekje do 10 sekund v idealnih okoliščinah le verjel...

Ampak - kaj pa vem. Vem le da imam jest s 50cc do 80km/h približno šestnajst sekund... :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!