Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
iz 105 do dobrih 85.8 kg .....

recepta pa ne povem :whistle: :whistle:

Tvojo je tud kr pobral ane.. se prav sta skup udarla tisti recept.. šport pri katerem se največ kalorijc pokuri :naughty:

Zdej suza še bolj vleče :)

Objavljeno
Tvojo je tud kr pobral ane.. se prav sta skup udarla tisti recept.. šport pri katerem se največ kalorijc pokuri :naughty:

Zdej suza še bolj vleče :)

jst sam še u samoobrambi športam

:lol1: :lol1:

Objavljeno
Se zafrkavaš mal k ne de, sm pa zlo daleč od nje. :yes:

Jah, jst sm slišu, da baje hodiš bruhat vn hrano ... ?

Ne serji ga stari, maja vodiš strokovno ekskurzijo po Bosni... :whistle:

grem zraun, na dietne ćevape :P

Objavljeno
Mn žr več sr!!

Ti pa si idi pamet kupit nekam ... ker tota, kaj jo maš, ti bol bougo služi ...

Objavljeno

evo recept k sem glih na tem...zob te more bolet.. :doze: ...te še živet mine ka šele jest.... :wacko:

Objavljeno
Jah, jst sm slišu, da baje hodiš bruhat vn hrano ... ?

A d, le ktera ptička al pa ptč ti je to povedu :hmm: ....sm to je pa pol bulimija, kokr se jz na te zadeve spoznam, al ja.

Objavljeno (popravljeno)
Ne serji ga stari, maja vodiš strokovno ekskurzijo po Bosni... :whistle:

:slap: Of kors :beer2: Jebat ga bom pač šel v Bosno lepi pa shujšani.... :D

Popravljeno . Popravil xr800
Objavljeno

Jaz sem zadeve pri sebi razčistil in v pol leta shujšaj 10 kg.

Prišel sem do roba indeksa telesne mase, krvna slika in ostalo je prefektno, počutje pa tudi.

V glavnem, brez neke diete, le nekaj stvari moraš počistiti na podrstrešju.

Od moje žene sestra pa je full hujšala po nekih blaznih dietah in vse kar se je videlo je, da je v 21. dneh izgubila tri tedne :rolleyes: .

Objavljeno
bom pač šel v Bosno lepi pa shujšani.... :D

:whistle:

Objavljeno

Ka ga boš na IPON fukno? :worship: :whistle:

Objavljeno

Bomo vidli ob 13.00 uri če boš tak lepo fučkal... :naughty: :evilgrin:

Objavljeno
Ka ga boš na IPON fukno? :worship: :whistle:

Ka pa mi ostane drugega... B)

Objavljeno
Bomo vidli ob 13.00 uri če boš tak lepo fučkal... :naughty: :evilgrin:

Tak hitro, ko mi boš pire naročeval, res ne bom mel cajta še fučkat :D

Objavljeno (popravljeno)
Ka pa mi ostane drugega... B)

Javno objavljam kaj mu bom delal....

Objavljeno
Da ne bi ki....bo ona na dugih tacah plesala..Pira pa nea več pijem, ker baje redi.....no, ako su lagali mene, ja lažem vas.... :yes:

Lagali so te.....močno lagali.......pravzaprav...........to je bilo naravnost zlonamerno laganje........celo zavajanje.......mah.....itaQ, komunajzerji stojijo za tem!!!!!!!

Pivo.....ni......ne bo.....in ne redi..........ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!!......pa mam še zmer......75 kil!!!!!!!!!!!

Objavljeno (popravljeno)
Lagali so te.....močno lagali.......pravzaprav...........to je bilo naravnost zlonamerno laganje........celo zavajanje.......mah.....itaQ, komunajzerji stojijo za tem!!!!!!!

Pivo.....ni......ne bo.....in ne redi..........ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!!......pa mam še zmer......75 kil!!!!!!!!!!!

Te maš pa trakuljo hudo žejno.... :naughty: A mogoče cyc in SF stojita za tem?? :D

Objavljeno (popravljeno)

Ma.....kaj naj rečem.............

A veš kaj pravjo za pse..........??????

Kakršen lastnik.......taki pes...........poglej si naprimer Polonco Dobrajčevo.........če bi mela slike svojih hrtov na osebni...........ma, ni šans, da je ne spustijo kamor hoče, sej so kot dvojčki.....enojajčni :evilgrin:

Torej.......kakršen gostitelj......takšna trakulja........bi se dalo potegniti iz tega filozofskega razmišlanja :naughty:

Popravljeno . Popravil klimbra
Objavljeno

Ma, sam da sta gostitelj in zajedalec srečna ob pirčku.... :drunk:

Objavljeno
Ma.....kaj naj rečem.............

A veš kaj pravjo za pse..........??????

Kakršen lastnik.......taki pes...........poglej si naprimer Polonco Dobrajčevo.........če bi mela slike svojih hrtov na osebni...........ma, ni šans, da je ne spustijo kamor hoče, sej so kot dvojčki.....enojajčni :evilgrin:

Torej.......kakršen gostitelj......takšna trakulja........bi se dalo potegniti iz tega filozofskega razmišlanja :naughty:

nekaj zgodaj mi ti tle močno fantaziraš oz. tvoja bujna domišlija ne pozna meja niti v dopoldanskem času :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!!

21 gajb na dan spiješ???!!! :eek: Svaka čast stari... :D

Objavljeno
21 gajb na dan spiješ???!!! :eek: Svaka čast stari... :D

Mater......kak sn pa jaz zaj shujšo..... :naughty:

Objavljeno

ok, v ponedeljek začnem. :-)

Moram se še stehtat ... da vidim, s čim se spopadamo :)

Objavljeno

pisda. dobro vam gre to hujšanje. usak dan ste hujši.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!