GAULTIER Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 iz 105 do dobrih 85.8 kg ..... recepta pa ne povem :whistle: :whistle: Tvojo je tud kr pobral ane.. se prav sta skup udarla tisti recept.. šport pri katerem se največ kalorijc pokuri :naughty: Zdej suza še bolj vleče :)
_SEBA_ Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Tvojo je tud kr pobral ane.. se prav sta skup udarla tisti recept.. šport pri katerem se največ kalorijc pokuri :naughty: Zdej suza še bolj vleče :) jst sam še u samoobrambi športam :lol1: :lol1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Se zafrkavaš mal k ne de, sm pa zlo daleč od nje. :yes: Jah, jst sm slišu, da baje hodiš bruhat vn hrano ... ? Ne serji ga stari, maja vodiš strokovno ekskurzijo po Bosni... :whistle: grem zraun, na dietne ćevape :P
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Mn žr več sr!! Ti pa si idi pamet kupit nekam ... ker tota, kaj jo maš, ti bol bougo služi ...
riderrgirl Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 evo recept k sem glih na tem...zob te more bolet.. :doze: ...te še živet mine ka šele jest.... :wacko:
SharpNinja Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Jah, jst sm slišu, da baje hodiš bruhat vn hrano ... ? A d, le ktera ptička al pa ptč ti je to povedu :hmm: ....sm to je pa pol bulimija, kokr se jz na te zadeve spoznam, al ja.
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Ne serji ga stari, maja vodiš strokovno ekskurzijo po Bosni... :whistle: :slap: Of kors :beer2: Jebat ga bom pač šel v Bosno lepi pa shujšani.... :D Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil xr800
rafael Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Jaz sem zadeve pri sebi razčistil in v pol leta shujšaj 10 kg. Prišel sem do roba indeksa telesne mase, krvna slika in ostalo je prefektno, počutje pa tudi. V glavnem, brez neke diete, le nekaj stvari moraš počistiti na podrstrešju. Od moje žene sestra pa je full hujšala po nekih blaznih dietah in vse kar se je videlo je, da je v 21. dneh izgubila tri tedne :rolleyes: .
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 bom pač šel v Bosno lepi pa shujšani.... :D :whistle:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 :whistle: Ka ga boš na IPON fukno? :worship: :whistle:
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 :whistle: Bomo vidli ob 13.00 uri če boš tak lepo fučkal... :naughty: :evilgrin:
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Ka ga boš na IPON fukno? :worship: :whistle: Ka pa mi ostane drugega... B)
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Bomo vidli ob 13.00 uri če boš tak lepo fučkal... :naughty: :evilgrin: Tak hitro, ko mi boš pire naročeval, res ne bom mel cajta še fučkat :D
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Ka pa mi ostane drugega... B) Javno objavljam kaj mu bom delal.... Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil xr800
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Javno objavljam, kaj boš čez 2 uri delal.. http://www.youtube.com/watch?v=qLoIPtKX-M0
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Javno objavljam, kaj boš čez 2 uri delal.. http://www.youtube.com/watch?v=qLoIPtKX-M0 Da ne bi ki....bo ona na dugih tacah plesala..Pira pa nea več pijem, ker baje redi.....no, ako su lagali mene, ja lažem vas.... :yes:
klimbra Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Da ne bi ki....bo ona na dugih tacah plesala..Pira pa nea več pijem, ker baje redi.....no, ako su lagali mene, ja lažem vas.... :yes: Lagali so te.....močno lagali.......pravzaprav...........to je bilo naravnost zlonamerno laganje........celo zavajanje.......mah.....itaQ, komunajzerji stojijo za tem!!!!!!! Pivo.....ni......ne bo.....in ne redi..........ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!!......pa mam še zmer......75 kil!!!!!!!!!!!
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Lagali so te.....močno lagali.......pravzaprav...........to je bilo naravnost zlonamerno laganje........celo zavajanje.......mah.....itaQ, komunajzerji stojijo za tem!!!!!!! Pivo.....ni......ne bo.....in ne redi..........ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!!......pa mam še zmer......75 kil!!!!!!!!!!! Te maš pa trakuljo hudo žejno.... :naughty: A mogoče cyc in SF stojita za tem?? :D Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil xr800
klimbra Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Ma.....kaj naj rečem............. A veš kaj pravjo za pse..........?????? Kakršen lastnik.......taki pes...........poglej si naprimer Polonco Dobrajčevo.........če bi mela slike svojih hrtov na osebni...........ma, ni šans, da je ne spustijo kamor hoče, sej so kot dvojčki.....enojajčni :evilgrin: Torej.......kakršen gostitelj......takšna trakulja........bi se dalo potegniti iz tega filozofskega razmišlanja :naughty: Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil klimbra
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Ma, sam da sta gostitelj in zajedalec srečna ob pirčku.... :drunk:
tati Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Ma.....kaj naj rečem............. A veš kaj pravjo za pse..........?????? Kakršen lastnik.......taki pes...........poglej si naprimer Polonco Dobrajčevo.........če bi mela slike svojih hrtov na osebni...........ma, ni šans, da je ne spustijo kamor hoče, sej so kot dvojčki.....enojajčni :evilgrin: Torej.......kakršen gostitelj......takšna trakulja........bi se dalo potegniti iz tega filozofskega razmišlanja :naughty: nekaj zgodaj mi ti tle močno fantaziraš oz. tvoja bujna domišlija ne pozna meja niti v dopoldanskem času :winkiss: :winkiss: :winkiss:
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 ga popijem na dan toliko,...............kot Pervy, pa Vapo........no......pa Zdrawc, kadar ima slab dan...........skupaj na teden!!!!!! 21 gajb na dan spiješ???!!! :eek: Svaka čast stari... :D
xr800 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 21 gajb na dan spiješ???!!! :eek: Svaka čast stari... :D Mater......kak sn pa jaz zaj shujšo..... :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 ok, v ponedeljek začnem. :-) Moram se še stehtat ... da vidim, s čim se spopadamo :)
Cartman Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 pisda. dobro vam gre to hujšanje. usak dan ste hujši.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se