Skoči na vsebino

Hujšanje

gattolina

Priporočene objave

Na trg so prisle nove tablete za hujsanje in preoblikovanje telesa rezultati fenomenalni... poglejte osebo na sliki kako se je spremenil... kontaktirajte me prvih pet kupcev dobi nagrado

10714722_364705607019344_1044900685_n.jp

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na trg so prisle nove tablete za hujsanje in preoblikovanje telesa rezultati fenomenalni... poglejte osebo na sliki kako se je spremenil... kontaktirajte me prvih pet kupcev dobi nagrado

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10714722_364705607019344_1044900685_n.jpg?

oh=6e36f425cacf4ba1b8c220e48c93c8ea&oe=54209820&__gda__=1411357040_c68b110c098c8a293a9c1d0185fbcec0

... a to so tablete za pigment ???? :) :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...zarad tazga hujšanja ima moja tašča že minus 12 kil.

.... zato pa nosi zdej granitne kocke v žepih, da ne poleti v luft....

Zdaj ji nabavi še metlo na 6 brzin. Kocke naj pa ima, da odvrže balast, če bo prenizko letela....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tkole se bo začel...

... hudooooooo ... :)

... obetavno ... :)

.

ps.

... aja, sej res ... a telovadla boš tud kej, al bo tole na sliki zadost :) :) :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vsi goli pa tko šta voli :P

je pa dejstvo, da sem rabla nekoga (in hvala mu, se je kr sam javu ;) ) da me zbrca, ker sama tkole bom pa ne nardim... ni nč

že komaj čakam ta famozni pondelk ;)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tkole se bo začel...

Ma ne seri s temi preparati. Popolnoma enak efekt dosežeš s povsem naravnim pristopom. Osebno preizkušeno.

Ampak bistvo ni v tem, da se vržeš na dieto - bistvo je v tem, da spremeniš svoj način prehranjevanja - torej v bistvu svoj način življenja.

Če tega ne narediš, se niti ne lotevaj nekih diet, ker boš naredila več škode kot koristi. Pa še kmalu boš dobila nazaj vse "izgubljeno" in to z obrestmi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala jany,v tej temi sem že ene parkrat demantiral ljudi ki so kot moji starši,ko vidi embalažo je prvi komentar strup od tega boš umrl ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo da vidiš kar vidiš, mene bolj skrbi tisto kar ne vidim, lokalna zelenjava, lokalno pridelano meso, redno gibanje, zdrava in uravnotežena prehrana, poslušanje svojega telesa in pa malo zdrave kmečke pameti. In kot je efendi napisal, ne rabiš čisto nič od tistega na sliki, da bi ali shujšal ali pa živel zdravo, tudi če ti ne uspe vase stlačiti 5 obrokov dnevno ali pa če imaš nereden urnik. No nekateri pač potrebujejo vse kar si zapisal v obliki tabletk, napitkov in praškov se pa mi zdi, da je pri takšnih veliko verjetnejši jojo efekt ker nikoli ne pogruntajo, da je napredek odvisen samo od njih in ne od "čudežnih" preparatov (kar pa je fino ker od tega potem živijo prodajalci preparatov in osebni trenerji in to rešuje vsaj del gospodarstva :D ... jebemu a ni škoda, da bi enga naučil zdravega življenja enkrat samkrat, če pa ga lahko daš na preparate in se vrača over and over again  :devil::whistle: ).

Vsakemu, ki se spušča v te hece pač veliko sreče, s prekomerno težo (razen posebnih bolezenskih oblik) je pač povsem isto kot z vsako ostalo odvisnostjo, dokler ne spremeniš razmišljanja ne bo nič, če pa se odločiš za spremembo pa lahko tudi hipnoza in pa akupunktura pomagata :D seveda marsikoga potem ta mentalni premik odnese povsem v drugo stran ampak to je že nova zgodba.

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mojemu zgoraj napisanemu postu bi za Fiam ;) dodal še antioksidante ki po domače nevtralizirajo proste radikale ki se tvorijo med treningom in dietami,povzročajo jih stres med katere spada tudi dieta,posledično pa se s stresom izloča tudi hormon kortizol tudi zelo škodljiv za telo.

prosti radikali poškodujejo celice zaradi katerih se lahko razvijejo hujše oblike bolezni ,rak itd......

prav tako jih dobimo s prehrano in z normalnim življenjem bi bilo to dovolj,ampak kot sem že omenil nam način in pomnkanje časa v življenju za izbiro pravih živil to onemogočajo.

Vse sem probal napisati tako da lahko razumejo vsi ljudje"normalni",lahko pa to obrazložim bolj tehnično in plastično a razumela bo le peščica ki se stem ukvarja,no zdej bom pa nehal saj vidim da me razni Keci že napadajo,ker imajo zgleda selektivno branje in preberejo samo tisto kar želijo ne pa celote :surrender:

Kec še enkrat preberi post pa boš videl da se načeloma strinjam s tabo in Efendijom,ampak preberi,in ne posplošuj trenerjev in jih meči v en koš,saj smo različni,nekateri izkoriščajo bogate mamice in jim cuzajo denar mesece in mesece,jaz stranko vse naučim v max 2 tednih vse ostalo komuniciram preko maila .vsa prilagajanja jedilnika itd.....in še tista dva tedna sem z njo samo zaradi tega da jo naučim pravilnega izvajanja vaj da si ne poškoduje sklepov in mišic in velikokrat res velikokrat pomagam bezplačno ,to lahko potrdi tudi marsikateri motosvetovc............najlažje se pa s tabo menim če ti rečem brigej se za sebe :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jajajajaj, ti se res v čisto vsaki opombi najdeš in potem izgubiš, tudi če je napisana splošno ali pa v hecu. Brez skrbi, se znam pobrigat zase, ampak ker vidim, da se eni ne znajo jim pač pomagam tudi brezplačno :D

Resno, ne vzemi vsega tako osebno, ker vodi to do mentalnega stanja Bremzer-ja. 

Popravljeno . Popravil KeC
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kaj je kaj čudnega saj vozim BMW :lol: lep dan ti želim Kec,sonce bo izkoristi ga :) naravni D vitamin :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kaj je kaj čudnega saj vozim BMW :lol: lep dan ti želim Kec,sonce bo izkoristi ga :) naravni D vitamin :P

Ej, faca si. Prav z užitkom sem prebral tvoj post in ja, res si si vzel malo več časa/prostora :OK: .  Upam, da bom imel kdaj priložnost, da te spoznam osebno . :beer2:  

Kar sem želel pravzaprav povedat, je, da ti nobena dieta ne pomaga, če ne spremeniš načina življenja.

Sam se sicer ne ukvarjam s športom in/ali fitnesom (ja, vem, napaka...), kjer bi bila v igri neka posebna prehranska dieta, vendar pa vse to, kar naštevaš in opisuješ, poznam, ker imam tak osebek "v hiši".

Tistih par besed, ki sem jih napisal, so pravzaprav moje lastne izkušnje.

Kot toliko drugih sem tudi jaz vsake toliko  odločno "vrgel nekaj kilc dol" ali pa začenjal "od ponedeljka dalje" (toliko, da ni bilo treba po nove hlače ali srajco  :grim ) ampak sem jih potem kmalu z obrestmi dobil nazaj.

Dokler mi ni enkrat počil film (ker me je zjutraj na tehtnici skoraj kap, pa tudi sicer bi se dalo o splošnem počutju marsikaj povedat) in SEM TAKOJ PREKLOPIL  - TAKOJ spremenil prehranske navade ( ja , začel tudi malo migat - pa ne preveč, ravno toliko za malo boljši feeling).

In ja, tudi prehranski dodatki so bili v igri, ampak zanemarljivo malo, oziroma natančneje le toliko in tiski, s katerimi sem nadomestil tisto, kar mi je manjkalo v redni prehrani, ki pa je bila seveda 100% drugačna kot prej (da pa to veš, moraš seveda tudi kakšno zadevo prebrat in se podučit :grim ). Aja, pa moja je iz "medicinskega foha", kar mi je bilo v pomoč pri ugotavljanju, kaj rabim poleg hrane (in to je tudi živi dokaz , da naredimo le tisto in tedaj, ko to sami hočemo/moramo, ker mi je pridigala že kar precej časa, potem pa obupala)...

In zaenkrat (po 5 letih) zadeva še vedno brezhibno funkcionira in še vedno nosim 2 številki manjše cunje kot pred "dnevom X" (bemtiš, tudi moto cunje  sem moral vse zamenjat).

Zato pravim - začne se takoj, bistvo pa je sprememba načina življenja (beri: žretja).

Seveda pa drži - vsak ima svoj pristop ker smo si (na srečo) različni. In prav je tako.

Zdej pa dost na netu viset pa pejte raje na motor!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od moje spremembe dve leti nazaj je šlo 20kil dol... -4 še s fitnesom... ampak sem te 4 in 2 do 3 dodatne dobila nazaj v roku par mescev. zakaj... ker ni blo pravilne prehrane oz bolje rečeno veliko OH, škroba in cukra... držim to svojo težo, ki mi pa ni všeč, ker nikamor ne gre... in se moram zraven spravit... ornk!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!