Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Naj ti kar sam pove,tuki je nevarno preveč govorit,ker me vznemirijo,pa se ne smem mi je povedu zdravnik :P

Objavljeno

No pol pa čakam povabilo od norca ko bo kej na žaru obraču da se boma lahko v miru o dieti pomenla :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

kmet dej ti še meni povej ker si norcu povedu :D

Ti bom jaz povedu, sam ne okol govort:

Dieta se kliče:

Manjžri :P

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

To je francoska,jz mam slovensko ,več delaj :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Naj ti kar sam pove,tuki je nevarno preveč govorit,ker me vznemirijo,pa se ne smem mi je povedu zdravnik :P

A po dveh dneh še vedno jamraš? Jaoooo :D

Glej Kmet če se ti zdi da maš kej pametnega za napisat napiši, če pa te moti, da ima nekdo drugačno mnenje od tebe pa je to bolj problem ali nepoznavanja svobode govora ali pa samozavesti. Če si prepričan v to kar napišeš in v to verjameš je to edino kar je pomembno. 

Evo namesto nabijanja po tipkovnici nabral par km pa nekje na poti zgubu kilo :D in jo verjetno ob pisanju prejšnjega stavka vsaj pol nazaj dobil.

Popravljeno . Popravil KeC
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

JaJaJaJa ,ti se res v čisto vsaki opombi najdeš in potem izgubiš,tudi če je napisana splošno ali pa v hecu,lahko ti pomagam tudi brezplačno  :P

Resno ,ne vzemi vsega tako osebno,ker to vodi do mentalnega stanja :kmet:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ampak se mi izboljšuje morš priznat :whistle:

Objavljeno

Včeraj sem shujšal + 0,3 kg.

Objavljeno

@ HD

...ej če se že voziš z biciklom, pa da ti je kdo slučajno omenil, da moraš voziti po klancih, da boš shujšal, to pomeni, da moraš voziti V klanec... in ne PO klancu. Je malo več razlike, kot samo smer vožnje...   :P

Objavljeno

@ HD

...ej če se že voziš z biciklom, pa da ti je kdo slučajno omenil, da moraš voziti po klancih, da boš shujšal, to pomeni, da moraš voziti V klanec... in ne PO klancu. Je malo več razlike, kot samo smer vožnje...   :P

Uff, včeraj je blo kar neki klanca vmes, končna 35 km mal preden nisi hotu na pir...

Ne sekiraj se, saj bo tut drugič še pokvarjen   :P

Objavljeno

Včeraj sem shujšal + 0,3 kg.

... a si šel kšn zob spult ??? :) :) :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

... a si šel kšn zob spult ??? :) :) :)

Nope. zredu sem se  :blush:

Objavljeno

Sm slišu, da je blo dobr ja  :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

huala k si povabu, da bi še js mau hujšu :glare:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Tud jz sam slišm kok se mastijo...... :whistle:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

js pa včasih kako sliko na MS vidm.....pol pa ližm ekran...hujšam :(

Objavljeno

... jest fotkam dons itak nč več ne verjamem ... :(

... dons je vse to lahko sama fotomontaža ... :(

... stari, jest mislm, da bi ti bilo potrebno blokirat možnost objav takih provokativnih fotk, dokler nam ne boš to tud v živo predstavil ... :)

Objavljeno

Nisi ti prave kaste pa jz tud ne...... :P on časti sam še fensi prjatle tiste z jahtami :lol: A ti si kej shujšal Pik k si pospravljal peršing?

Objavljeno

v nemške standarde sem se že stlačila... po dveh dneh kete, kot da mi srajčka ni več tolk napeta na rit... joški so dovoljeni, ostalo ne :P

Objavljeno

v nemške standarde sem se že stlačila... po dveh dneh kete, kot da mi srajčka ni več tolk napeta na rit... joški so dovoljeni, ostalo ne :P

Baba brez riti je ko motor brez Akrapovića.

Ajde, uporabno je, zgleda pa bolj tak.

Objavljeno

fiam:

...jebeš nemške standarde.

Najboljši je un taprav kmečki standard... ko počiš babo po riti, se morajo joški še najmanj 4x zazibat...   :P

Objavljeno

je reku, da bo naredu tako črnsko rit... pa ne tko črno, ampak okroglo :P

(predispozicijesodobrepress)

Objavljeno

... hja... tule je pa glih obratno :hmm:   .... zagrabiš za jošk, pa rit začbne vibrirat.....  :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!