Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Naj ti kar sam pove,tuki je nevarno preveč govorit,ker me vznemirijo,pa se ne smem mi je povedu zdravnik Zivnorc, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 No pol pa čakam povabilo od norca ko bo kej na žaru obraču da se boma lahko v miru o dieti pomenla Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) kmet dej ti še meni povej ker si norcu povedu Ti bom jaz povedu, sam ne okol govort: Dieta se kliče: Manjžri Popravljeno September 30, 2014. Popravil DAMI34 Zivnorc, cikadina in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 To je francoska,jz mam slovensko ,več delaj :grim Zivnorc, Ninč. in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) Naj ti kar sam pove,tuki je nevarno preveč govorit,ker me vznemirijo,pa se ne smem mi je povedu zdravnik A po dveh dneh še vedno jamraš? Jaoooo Glej Kmet če se ti zdi da maš kej pametnega za napisat napiši, če pa te moti, da ima nekdo drugačno mnenje od tebe pa je to bolj problem ali nepoznavanja svobode govora ali pa samozavesti. Če si prepričan v to kar napišeš in v to verjameš je to edino kar je pomembno. Evo namesto nabijanja po tipkovnici nabral par km pa nekje na poti zgubu kilo in jo verjetno ob pisanju prejšnjega stavka vsaj pol nazaj dobil. Popravljeno September 30, 2014. Popravil KeC Kmet2 in corser 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 JaJaJaJa ,ti se res v čisto vsaki opombi najdeš in potem izgubiš,tudi če je napisana splošno ali pa v hecu,lahko ti pomagam tudi brezplačno Resno ,ne vzemi vsega tako osebno,ker to vodi do mentalnega stanja DAMI34 in KeC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Papiga Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Ampak se mi izboljšuje morš priznat DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Včeraj sem shujšal + 0,3 kg. Zivnorc, Kmet2, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 @ HD ...ej če se že voziš z biciklom, pa da ti je kdo slučajno omenil, da moraš voziti po klancih, da boš shujšal, to pomeni, da moraš voziti V klanec... in ne PO klancu. Je malo več razlike, kot samo smer vožnje... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 @ HD ...ej če se že voziš z biciklom, pa da ti je kdo slučajno omenil, da moraš voziti po klancih, da boš shujšal, to pomeni, da moraš voziti V klanec... in ne PO klancu. Je malo več razlike, kot samo smer vožnje... Uff, včeraj je blo kar neki klanca vmes, končna 35 km mal preden nisi hotu na pir... Ne sekiraj se, saj bo tut drugič še pokvarjen Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Včeraj sem shujšal + 0,3 kg. ... a si šel kšn zob spult ??? :) Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 ... a si šel kšn zob spult ??? :) Nope. zredu sem se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 ...moje petkovo hujšanje : ...domač roštilj... v levem svinjska krača in vratovina, v desnem piščanec in svinjska rebra, v tasrednjem hobotnica... .... in sevede ene 2 ajmarja zelenjave v vseh treh... ... na.. zdej pa hujši, če moreš... DAMI34, igorkr, maus in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Sm slišu, da je blo dobr ja Zivnorc, Ninč. in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 huala k si povabu, da bi še js mau hujšu :glare: Zivnorc, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Tud jz sam slišm kok se mastijo...... Zivnorc, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 js pa včasih kako sliko na MS vidm.....pol pa ližm ekran...hujšam Zivnorc, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 ... jest fotkam dons itak nč več ne verjamem ... ... dons je vse to lahko sama fotomontaža ... ... stari, jest mislm, da bi ti bilo potrebno blokirat možnost objav takih provokativnih fotk, dokler nam ne boš to tud v živo predstavil ... Zivnorc, maus, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Nisi ti prave kaste pa jz tud ne...... on časti sam še fensi prjatle tiste z jahtami :lol: A ti si kej shujšal Pik k si pospravljal peršing? maus, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 v nemške standarde sem se že stlačila... po dveh dneh kete, kot da mi srajčka ni več tolk napeta na rit... joški so dovoljeni, ostalo ne Kmet2, maus, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 v nemške standarde sem se že stlačila... po dveh dneh kete, kot da mi srajčka ni več tolk napeta na rit... joški so dovoljeni, ostalo ne Baba brez riti je ko motor brez Akrapovića. Ajde, uporabno je, zgleda pa bolj tak. maus, Scarlett, Pips in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 fiam: ...jebeš nemške standarde. Najboljši je un taprav kmečki standard... ko počiš babo po riti, se morajo joški še najmanj 4x zazibat... pik1, gsxf750, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 je reku, da bo naredu tako črnsko rit... pa ne tko črno, ampak okroglo (predispozicijesodobrepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 ... hja... tule je pa glih obratno .... zagrabiš za jošk, pa rit začbne vibrirat..... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se