pik1 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 v nemške standarde sem se že stlačila... po dveh dneh kete, kot da mi srajčka ni več tolk napeta na rit... joški so dovoljeni, ostalo ne .... dobr se tole bere ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 ... ja.... eni se mormo pa matrat za tole.... Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Včeraj pride prijatelj na obisk in mi prinese jelenovo salamo in prekajeno zaseko. Aja, v napačni temi pišem.... Zivnorc in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Corser v pravi temi si. Saj to se lahko je ob hujšanju Sam brez kruha in podobnih OH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Alla ... ... lajkam te.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Jaz pa jelenovo salamo in zaseko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Jest pa ne jem salame in zaseke, ampak že dva dni srnico. Tako da hujšam z brezmaščobnim mesom. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Alla... ... jest te lajkam sploh... s salamo ali zaseko...ali brez... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Lajkam vas vse. ampak brez kurha pa ne gre zasekca... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Gre, gre.....sam jajčka in zelenjavo še zraven zmešaš in popečeš na obilici zaseke Moj moto je še vedno: Mastno je slastno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Alla mamo mi neko fajn belo maščobo za probat ti dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 njami. To me vsako leto čaka za uničenje. ....sej ne vem a to paše v to temo..al v tisto... Full lepe fotke... MihaGS, cikadina, pik1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 to je pa ena najlepših fotk na motosvetu. ta kompozicija, svetloba... maus, DXR16, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 ... Moj moto je še vedno: Mastno je slastno Pa še hujšaš poleg in zašvicaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Jaz ne rabim hujšat (dobri geni, velik gibanja in ustrezna prehrana) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Sam una fotka ki je kompozicijsko in svetlobno dovršena ne velja ker je slikal ata od norca,tako da papcanja nema..... ...ni avtorska jbg.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 ... jest sem slikal v fotrovi kašči... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 No prov pol pa ,kdaj gremo napadet to fotrovo kaščo k nazadnje je bil sam cukr,nč kvalitetnega :lol: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 ... sej si mi eno na morje prpelu.... ...pol jo pa nisi hotu jest... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Jaz ne rabim hujšat (dobri geni, velik gibanja in ustrezna prehrana) :notworthy: Da obstaja na svetu tudi ženska, ki ji ni treba hujšat? Če bi včeraj crknu, di vmrl neveden. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 kaj bi bil recimo še zdrav zajtrk ob upoštevanju, da maš mačka? jajčka? majoneze ne, a ne? DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 kaj bi bil recimo še zdrav zajtrk ob upoštevanju, da maš mačka? jajčka? majoneze ne, a ne? ... pa zakaj ti tolk piješ ??? :) Zivnorc, DXR16, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 kaj bi bil recimo še zdrav zajtrk ob upoštevanju, da maš mačka? jajčka? majoneze ne, a ne? Travarica, prek pa ledeni tuborg, čez ene četrt ure pa en grozd. Nadaljuješ prosto po Prešernu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 kaj bi bil recimo še zdrav zajtrk ob upoštevanju, da maš mačka? jajčka? majoneze ne, a ne? to bi tudi jast rad vedu,ker jast imam tudi večkrat mačka,oziroma je prou mačkon. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Aja še glede hujšanja pa hvala bogu,da nimam problemou. In nisem suh! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se