pik1 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 . .... ... nehal bom obiskovat Postojno ... DAMI34, Kmet2 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 10 urami, Borutt pravi: Ti menda hodiš gledati tisto visoko v sladko kafeterijo . Pardon. Pridi na OMV, da boš spoznal razne gremline in hudičeve angelčke . To pa je prednost omvja . prosm, OMW MK ma najboljše člane na svetu. Poglej sam predsednika Mausa, njegovga namestnika Kmeta, pa tajnika Damija, blagajnika Pika, pa varnostnika Borutta....ga ni tacga kluba na svetu, ga ni. prednosti MK OMW.: Lokacija-dobre pol ure od Črnega kala! porast novih članov, vsako leto, ko posije prvo sonce je vse nabito na OMW prijazne kelnarce MK me redno časti s kavo (razn kadar sem jaz na vrsti za plačat) MK je podaljšana roka MS, kjer se na sestanki še podrobneje obdela določene teme, kjer v MS ni bilo konsenza še pa še bi lahko našteval, sam nima smisla, pridte pa preverte. In ne pozabte plačat pristopnine. Dovolj bo kava vsem ta glavnim akterjem GoBobi, Kmet2 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: prosm, OMW MK ma najboljše člane na svetu. Poglej sam predsednika Mausa, njegovga namestnika Kmeta, pa tajnika Damija, blagajnika Pika, pa varnostnika Borutta....ga ni tacga kluba na svetu, ga ni. prednosti MK OMW.: Đabe ti je tule reklamo za MK OMW delat. Če bi bli resni člani, bi si na hrbet tavelike logote na jakne gor prpopal. Na sprednji strani pa značke, da bi se lahko od daleč videlo kdo je prezident, pa vice prezident, pa sekjuriti, prospect.... Le tako bojo navadni smrtniki vedeli, komu je treba kufe plačvat, al pa tut ne.... GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 3 minutami, izibajker pravi: Đabe ti je tule reklamo za MK OMW delat. Če bi bli resni člani, bi si na hrbet tavelike logote na jakne gor prpopal. Na sprednji strani pa značke, da bi se lahko od daleč videlo kdo je prezident, pa vice prezident, pa sekjuriti, prospect.... Le tako bojo navadni smrtniki vedeli, komu je treba kufe plačvat, al pa tut ne.... vsi vejo, vsi, ponavad stojijo v vrsti k pridem na omw, pa tkaoj prašujejo a lah plačam, a lah, a lah, pliiis no edin Maus ma pa res napis na kobinezonu (Maus mu piše), to pa zato, k je tok mali, pa da ga ne bi kdo po pomoti falil, pohodu.... izibajker, solorider, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 8 minutami, izibajker pravi: Đabe ti je tule reklamo za MK OMW delat. Če bi bli resni člani, bi si na hrbet tavelike logote na jakne gor prpopal. Na sprednji strani pa značke, da bi se lahko od daleč videlo kdo je prezident, pa vice prezident, pa sekjuriti, prospect.... Le tako bojo navadni smrtniki vedeli, komu je treba kufe plačvat, al pa tut ne.... . ... jest si ne morem tega privoščit ... ... ker sem vsake pol ure v drugem klubu ... ... kukr vetr zapiha ... ps. ... pa še naša me verjetn ne bi pustila tazga naokol hodit ... ... mi zmerom prav, da morm bit urejen ... DAMI34 in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 jaz bom ustanovil klub "MK TRAVA" da se ve kaj mi morejo plačat DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 16 minutami, solorider pravi: jaz bom ustanovil klub "MK TRAVA" da se ve kaj mi morejo plačat . ??? GoBobi in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred 49 minutami, pik1 pravi: . ??? motorno kosilnico, kaj ti ni jasno? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: . ??? Zdajle sva s Kmetom spila eno travo in eno viljamovko lahko se imenujemo MK Vijamovka! Kmet2, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Ob 19. 11. 2016 at 11:34, DAMI34 pravi: vsi vejo, vsi, ponavad stojijo v vrsti k pridem na omw, pa tkaoj prašujejo a lah plačam, a lah, a lah, pliiis no edin Maus ma pa res napis na kobinezonu (Maus mu piše), to pa zato, k je tok mali, pa da ga ne bi kdo po pomoti falil, pohodu.... Enega največjih misterijev si s temle odgovorom rešil. Kot sledi iz obrazložitve, od danes naprej ne obstaja niti najmanjši razlog, potreba, obveza ali nuja, da precednik tega neformalnega MK OMW kluba še naprej tule na forumu za kufe fehta. Itak je že preveč gužve tam v tisti vrsti kjer vsi vejo in ponavad stojijo... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ferek Objavljeno November 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2016 Prednosti če si član kluba?... kot prvo izberi pravi klub in kot drugo se potrudi, da k blaginji nekaj prispevaš in predvsem reskiraš svoj čas... Plačano članarino si v pravem, uspešnem klubu zagotovo krepko povrneš, tudi v materialnem smislu... Sicer ti pa "pravi klub" poleg dobre družbe in raznih skupnih srečanj, praznovanj in popivanj lahko "da" še marsikaj... Če klub zahteva "dress code" mora oblačila nabaviti klub in član jih dobi na "reverz" za obdobje članstva... Na klubskih vožnjah se člane vedno časti s kakšno pijačo ali malico... Dober klub naj bi za člane razpolagal tudi z najugodnejšim klubskim serviserjem in vulkanizerjem... Klub lahko svojim članom zagotovi še ugodnejše zavarovanje, eventuelno tudi pravno pomoč in v današnjem času nujne "veze" na različnih področjih... Ob nabavi in prodaji motorjev klub poskrbi za bistveno cenejši oziroma gratis prevoz za svoje člane... Klub za svoje člane dobavlja olje, rezervne dele, potrošni material, opremo itd iz tujine, ebaya... Poleg tega se tu najdejo še številna obrtniška dela in intelektualne storitve... In kaj je KLUB?... TO so v prvi vrsti ljudje... in že ob cca 30 članih iz različnih profilov, poklicev in znanj, je vse zgoraj zapisano res enostavno realizirat... Ko to v skupnosti funkcionira, je to PRAVI KLUB! Ker pa se vse vedno začne in konča pri denarju, je transparentnost poslovanja nujna... ...vsaka podobnost z "dotičnim" klubom je zgolj naključna... Fadil, Žan96, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se