joshi Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 glede na to da v italiji in podobnih drzavah ciljajo na nekje 13k€, potem bo pri nas ziher se kakega jurja zraven.... Upam, da bo kaj manj. 12k in drobiž. Da ostane še za burek in jogurt v Sarajevu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sekretar Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 (popravljeno) Moje želje bi bile okoli 10 k. Potem se tudi ne bi bilo za bati, da bi bila prodaja slaba. Ampak, to so samo predbožične žeje, svizec pač. Popravljeno December 16, 2013. Popravil sekretar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Bolj ko ga gledam bolj se mi dopade. Mogoče mi bo na koncu še všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Ce bo vsaj pol tolk dobr kot Dr big, tud cena ni pretirana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joshi Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Mi je pa všeč smer, ki si jo začrtal novi Strom. Da ni šlo na 1200 ccm, da ni preveč elektronike (predvsem vzmetenje), kot to delajo pri konkurenci. Pogrešam, da niso pri Hondi nadaljevali v tej smeri tudi s kakšnim novim modelom Vare. Čakam na teste v Sloveniji ali vsaj pri Motopulsu. Vmes pa šparat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-1000-dl/v-strom-1000-dl/index.html?msg=5056291 taljan ga da za 12 000 Ne vem. Konkurenco ima hudo, in če na hitro preletim cenike, Versys stane enako. Super tenere je jurja dražji, hondin v4 1200 krosturer 13500 v akciji. Če to pogledam, sploh ni bistveno cenejši. Je pa gotovo zelo soliden motor. V2 ima svoj čar. upam de ta starmu zbije ceno na jurja in pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Pol je še Caponord, ki je skorej 15000... ..mislim da prodajnih številk prejšnjega V stroma ne bo dosegel..niti slučajno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STROM1982 Objavljeno December 30, 2013 Deli Objavljeno December 30, 2013 PROSIMZA POMOČ.MOJ ŠTROMČEK 1000 LAUFA HLADEN NA 1800-1900 OBRATI , TOPEL PA NA 1100. ALI JE TO OK ALI SO OBRATI PREVISOKI??? HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 30, 2013 Deli Objavljeno December 30, 2013 PROSIMZA POMOČ.MOJ ŠTROMČEK 1000 LAUFA HLADEN NA 1800-1900 OBRATI , TOPEL PA NA 1100. ALI JE TO OK ALI SO OBRATI PREVISOKI??? HVALA To je idealno - v 'service manual'-u piše 1200 +- 100 o/min. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 30, 2013 Deli Objavljeno December 30, 2013 Upam, da bo kaj manj. 12k in drobiž. Da ostane še za burek in jogurt v Sarajevu V SOBOTO BIL V TC motoshopu IN ZVEDEL CENA ZA NOVEGA STROMA JE 12,400 EURO ,imajo že 3 kom naročene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sekretar Objavljeno December 30, 2013 Deli Objavljeno December 30, 2013 (popravljeno) Ok, cena v primerjavi z ostalimi konkurenti, korektna. Samo meni se vseeno zdi, da je vse ,kar ja nad 10 k za vse motorje preveč. Za ta denar dobim že novega Ford fokusa, ali kaj podobnega. Popravljeno December 30, 2013. Popravil sekretar Fritz in renegade 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Januar 12, 2014 Deli Objavljeno Januar 12, 2014 Hello! Zima je tukaj oz. prava ni niti še prišla. So se pa zato začele malo ideje po glavi motat. Torej, a ima kdo kakšno podobno varianto/rešitev za GPS? Nekaj da bi se jo postavlo višje, da ne bi bilo potrebno navzdol gledat? Pa če je slučajno kdo zasledil kakšen načrt na spletu o "skid plate" za majhnega stroma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 Hello! Zima je tukaj oz. prava ni niti še prišla. So se pa zato začele malo ideje po glavi motat. Torej, a ima kdo kakšno podobno varianto/rešitev za GPS? Nekaj da bi se jo postavlo višje, da ne bi bilo potrebno navzdol gledat? Pa če je slučajno kdo zasledil kakšen načrt na spletu o "skid plate" za majhnega stroma? Pozdravljen, meni se je zelo obnesel preprost Garminov motoristični nosilec kot je razvidno iz slike. Prav nič ni moteče ker je montiran nižje kot na tvoji sliki, čeprav je bil to najprej tudi moj pomislek. Meni se je res zelo dobro obneslo. Za skid ploščo pa ti predlagam da pogledaš na V strom forumu - http://v-strom.hr/ . Jaz sem jo našel tam. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 hvala za link - bom poiskal. A lahko ceno zaupaš? Za gps nosilec iščem višjo varianto zaradi tank torbe ( izposojena slika). Namreč torba je dokaj trda (plastični vstavki na stranicah in zato je dokaj visoka - ravno toliko, da se ševce še lepo vidi. Če ne bom našel nič pametnega, bom pač 12 V vtičnico nekaj premaknil (trenutno na levi strani krmila) in bom tja dal nosilec za GPS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 še detajl : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 hvala za link - bom poiskal. A lahko ceno zaupaš? Za gps nosilec iščem višjo varianto zaradi tank torbe ( izposojena slika). Namreč torba je dokaj trda (plastični vstavki na stranicah in zato je dokaj visoka - ravno toliko, da se ševce še lepo vidi. Če ne bom našel nič pametnega, bom pač 12 V vtičnico nekaj premaknil (trenutno na levi strani krmila) in bom tja dal nosilec za GPS Jaz sem zaščito motorja kupil za 100€ - sicer ni bila v takem stanju, ampak sem jo z lahkoto obnovil in za male stroške. Te zaščite je v preteklosti izdeloval Sarinjo iz Umaga, vendar jih je nehal izdelovati - baje zaradi premajhnega povpraševanja. Moja torba je bila tudi precej visoka - 20 l, in sem dobro videl na navigacijo. Vtičnico sem imel zmontirano na levi strani krmila. Pred montažo nosilca sem prakticiral tako, da sem na hrbtno stran navigacije nalepil "ježka" in dal navigacijo v tank torbo. Slaba stran takšne postavitve je, da je kot gledanja precej neugoden in odvračaš pogled od ceste. Z nosilcem sem to rešil . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 Hello! Zima je tukaj oz. prava ni niti še prišla. So se pa zato začele malo ideje po glavi motat. Torej, a ima kdo kakšno podobno varianto/rešitev za GPS? Nekaj da bi se jo postavlo višje, da ne bi bilo potrebno navzdol gledat? Pa če je slučajno kdo zasledil kakšen načrt na spletu o "skid plate" za majhnega stroma? Žijo! Imam sicer za varaderota, ampak vseeno ideja: Iz pleksi stekla izdelan nosilec, ki se ga pritrdi med vetrobransko steklo in masko, na katerem je bunka za garmina. Ta iz slik je prototip in je neobdelan, ter bunka stružena in svetla. Na dokončanih je črna plastična bunka ter dokončani robovi. To sem skonstruiral ravno zato, ker je navigacija na volanu prenevarna zadeva za motor. Pri vetrobransken steklu pa je zadeva varnejša, saj ne odmikaš pogleda daleč stran od ceste. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejek Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 KNNMS, to si sam naredil? Mi je vsec in me zanima, ce lahko kaj podobnega sproduciras za Stroma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 KNNMS, to si sam naredil? Mi je vsec in me zanima, ce lahko kaj podobnega sproduciras za Stroma. Bi mogu pogledat pri prijatelju kako ma narejeno strom. Katerega stroma pa? Kolega ima 650 prejšnji model. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Motor,katerega je dosedaj vozil forumaš jkuki, je prešel v nove dobre roke. Moje namreč. Slike motorja pa si eno stran nazaj poglejte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Motor,katerega je dosedaj vozil forumaš jkuki, je prešel v nove dobre roke. Moje namreč. Slike motorja pa si eno stran nazaj poglejte. Te je kolega včeraj popoldan na cesti videl ( pri OMV v Grosuplju ) in te je pozdravljal ......je mislil da sem jaz že začel s sezono . Samo nekam velik sem se mu zdel na motorju ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejek Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Bi mogu pogledat pri prijatelju kako ma narejeno strom. Katerega stroma pa? Kolega ima 650 prejšnji model. 2006 1000. Ce si kje blizu LJ, se lahko tudi dogovoriva, da prides pogledat pa malo razsraufama in pomerima. Jaz sem imel namen klonirat tale princip: http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,9704.0.html. Sam imam en cudn obcutek, da ni kul. Za kupit je pa tudi predrago ko pristejes carino + postnino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 $71 + carina. Meni kar sprejemljiva cena. Glede na to da Touratech hoče za njihove nad $100. Ramball je cca. $20 na ebayu, ampak se ga dobi tudi ceneje na spletu Preprosta in uporabna ideja je "Pat Walsh (radar) shelf". Mene kar mika, da bi vse to zrisal in zrezal (inox). Ram ball pa že dokupim, če ne drugače pa privijačim kitajsko kopijo avto nosilca za garmina. Zanimiva mi tudi slednja rešitev, da se znebiš 12 V vtičnice iz krmila in po možnosti dodaš digitalni termometer. Ideje so, kaj bo pa z realizacijo, pa :glare: @KNNMS, a imaš še kakšno sliko kako zgleda, ko je namontirano? Tudi, če je na Vari Ker si še ne predstavljam, kam in kako je namontirano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejek Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 @Rokic, ko sem gledal placilo s paypalom, so mi racunali $27 postnino. Carino ti pa se na postnino obesjo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 2006 1000. Ce si kje blizu LJ, se lahko tudi dogovoriva, da prides pogledat pa malo razsraufama in pomerima. Jaz sem imel namen klonirat tale princip: http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,9704.0.html. Sam imam en cudn obcutek, da ni kul. Za kupit je pa tudi predrago ko pristejes carino + postnino. Ma sej je podoben sistem tole. Zakaj ne bi bilo dobro. Ja ko bom kej po LJ se mogoče dobiva, al pa ob vremenu prileti do Postojne. Sliko kako izgleda na vari moram pa poiskat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se