glažar Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Bremsenlos glede gum je tako jest sem sprobal Brigestone in Metzeler in sem z obema delal 13,000 km. Problem pri Metzelerju je da sprednja guma trese pri 60km/h. Stara Brigestone ,Trelwing mi je zadnja guma spodrsavale in jim nisem zaupal sedaj sem montiral nove Brigeston Betelwings BW501-BW502. ZUPO1970, glede,kihanja in sekanja skozi auspuh je pri v-stromu standardno do takrat ko ti motor vzame mojster ki ne zna delat z napravo .Ko pa ti napravo vzame človekki ve kaj je treba naredit se to neha .Meni se je to dogajalo lansko leto, vozil ga k Panigazu kakor ti in ni bilo nič bolje,na kar sem imel letos čast spoznati Igorja iz Zagreba na začasnem delu v Frankfurtu in mi je to rešil v 1 minuti,po tem sem prevozil 13,000 km vse OK
Driverman Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Men se zdi da dvocilindraš ni ravno nežen do zadnje gume. Men še ni ratal nardit več kot 6.000. :hmm: :hmm: Da jih tok hitr pobera pa še nism slišu :? Kaj pravite na to V-stromi 650 [attachmentid=78808] Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Driverman
Guest Brumer Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 :hmm: :hmm: Da jih tok hitr pobera pa še nism slišu :? Kaj pravite na to V-stromi 650 [attachmentid=78808] Jaz pravim,da ji manjka vsaj še 550 ccm - preveč preveč pa ima plave barve -Moje lastno mnenje ,pa ne zamert (vsake oči imajo svojga malerja) !!!!!!! :OK:
zupo1970 Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 Bremsenlos glede gum je tako jest sem sprobal Brigestone in Metzeler in sem z obema delal 13,000 km. Problem pri Metzelerju je da sprednja guma trese pri 60km/h. Stara Brigestone ,Trelwing mi je zadnja guma spodrsavale in jim nisem zaupal sedaj sem montiral nove Brigeston Betelwings BW501-BW502. ZUPO1970, glede,kihanja in sekanja skozi auspuh je pri v-stromu standardno do takrat ko ti motor vzame mojster ki ne zna delat z napravo .Ko pa ti napravo vzame človekki ve kaj je treba naredit se to neha .Meni se je to dogajalo lansko leto, vozil ga k Panigazu kakor ti in ni bilo nič bolje,na kar sem imel letos čast spoznati Igorja iz Zagreba na začasnem delu v Frankfurtu in mi je to rešil v 1 minuti,po tem sem prevozil 13,000 km vse OK Pozdravljen glažar! Hvala za informacijo, ampak kje pa lahko tega gospoda Igorja najdem, da mi motor spravi v red?:-))) Lep pozdrav, Zupo
Štrom Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 :hmm: :hmm: Da jih tok hitr pobera pa še nism slišu :? Kaj pravite na to V-stromi 650 [attachmentid=78808] Pa res, kaj se da dobit v črni barvi, pa seveda kolk košta?
Driverman Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Pojma nimam kje bi se dalo to dobit :? Zato pa sprašujem Edvarda :) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...8913&st=120 na te strani je on ta spojlar predstavil :)
glažar Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Pozdravljen glažar! Hvala za informacijo, ampak kje pa lahko tega gospoda Igorja najdem, da mi motor spravi v red?:-))) Lep pozdrav, Zupo Brez panike nisi edini v čakalni vrst,Trenutno se potepa po alpah ,ko bo prihajal skozi Slovenijo ti sporočim.Lohka po pogledaš na ( WWW.motori .hr ) forum v-strom in KLV in ga vprašaš kar te zanima okoli motorja .
zupo1970 Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Brez panike nisi edini v čakalni vrst,Trenutno se potepa po alpah ,ko bo prihajal skozi Slovenijo ti sporočim.Lohka po pogledaš na ( WWW.motori .hr ) forum v-strom in KLV in ga vprašaš kar te zanima okoli motorja . Glažar, res hvala za info. Pogledal sem na forum in, ce se ne motim, je ta Igor tam administrator z imenom "ib". Glede na odgovore, ki jih daje, kaze da je res mojster svojega foha. Ocitno se res spozna na suzukijeve V2 motorje. Mu bom napisal par vrstic in upam, da mi bo pripravljen urihtat motor. Zelim ti se veliko lepih kilometrov! Lp, Zupo
glažar Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Glažar, res hvala za info. Pogledal sem na forum in, ce se ne motim, je ta Igor tam administrator z imenom "ib". Glede na odgovore, ki jih daje, kaze da je res mojster svojega foha. Ocitno se res spozna na suzukijeve V2 motorje. Mu bom napisal par vrstic in upam, da mi bo pripravljen urihtat motor. Zelim ti se veliko lepih kilometrov! Lp, Zupo :OK: :OK: :OK: :OK:
porto Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 :D Sem nov tukaj , in vsem lep pozdrav,pa veliko kilometrov in užitkov. Imam par uprašanj: - kakšna gostota olja je v originalnih vilicah :? - pa vaše mnenje , za en dober izpuh :devil: L.P. :OK:
glažar Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 :D Sem nov tukaj , in vsem lep pozdrav,pa veliko kilometrov in užitkov. Imam par uprašanj: - kakšna gostota olja je v originalnih vilicah :? - pa vaše mnenje , za en dober izpuh :devil: L.P. :OK: Glede izpuha je tako edino akrapovič ima homologacijo ,Ko imaš notri dušilce pa ni nič glasnejši od originalnega cena pa je visoka -Vsi ostali nimajo homologacije in nastane problem če te ustavi policija v avstriji pa ti prepove nadalno vožnjo in kazen . Pa še to na srečanju v Mariboru od 21 motorjev so imeli vsi originalne izpuhe pa ne zato ker nimajo denarja,ker je ze originalni dovolj glasen pa še problemov ni z kapsi.
Fos Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Hello! A kdo uporablja tank torbo ali stranske torbe (ne kovčke) na Štromu? :hmm:
CPU Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Hello! A kdo uporablja tank torbo ali stranske torbe (ne kovčke) na Štromu? :hmm: Ja vem, da ma Godfather tekstilne torbe, najbolj, da ga na PM kontaktiraš.....
porto Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 LP :) Ali je že gdo od vas odvijačil zadnje tri vijake na izpuhu :? Kaj je na oni strani pokrova :? Oj! Jaz sem odvil , pa ni bilo nič , ker je spodnja ploščica zavarjena ,tako da ne moraš pogledat kaj je not :angry: (bi malo modificiral,za zvok :angry2: )
Driverman Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Jest sm se odloču da bom zadnji lonec odpru in malo preštimal :) Poznam nekega izkušenega varilca in upam, da se bo dalo kaj uštimat :) Naredil bi pa na princip Akrapoviča tako, da ko motor pejlem na tehnični lahko dam not odušek, ki bo zmanšal glasnost :) Bom sporočil, ko bom naštimal :)
porto Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Glede izpuha je tako edino akrapovič ima homologacijo ,Ko imaš notri dušilce pa ni nič glasnejši od originalnega cena pa je visoka -Vsi ostali nimajo homologacije in nastane problem če te ustavi policija v avstriji pa ti prepove nadalno vožnjo in kazen . Pa še to na srečanju v Mariboru od 21 motorjev so imeli vsi originalne izpuhe pa ne zato ker nimajo denarja,ker je ze originalni dovolj glasen pa še problemov ni z kapsi. :D Nisem povedal , da imam V-Strom650.Akrapovič še ne izdeluje ,za 650. :naughty: Še vedno vstrajam , za zamenjavo izpuha (motor boljše diha),Bom nabavu v Italiji,LeoVince-SBK,pride komplet 520€,Homologiran. :devil: Še vedno sprašujem , za gostoto olja v vilicah :? Predhodni motor je bi T-MAX-500,precej predelave,menjava izpuha je motor bil bolj živahen in glas boljši z dušilcem,brez pa prava melodija. :kva2: Mogoče je kriv emšo 57! :naughty:
porto Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 :D Pa , kar tako še eno zanimivo,ker se je že pisalo o TDM-u,in moj bivši TMax-500. TDM,se je lani (2005),upisal v Guiness-ovo,največ teh motorjev na enem mestu,(če se ne motim 205)seveda pod določenimi pravili,na pisti Misano Adriatico IT. :OK: Letos pa v Sieni IT ,na enem mestu 500 ,TMax-ev,tudi record :eek: Št 1 L.P. Drago :yea1: Jest sm se odloču da bom zadnji lonec odpru in malo preštimal :) Poznam nekega izkušenega varilca in upam, da se bo dalo kaj uštimat :) Naredil bi pa na princip Akrapoviča tako, da ko motor pejlem na tehnični lahko dam not odušek, ki bo zmanšal glasnost :) Bom sporočil, ko bom naštimal :) Živijo! :D To bi pa tudi mene ,zanimalo,boš pisal na forum. Pisal sem ,da sem odvil vijake in spodaj je bila zavarjena ploščica , katero bi moral po robu odrezat,da prideš v notranjost izouha. L.P. Drago
Driverman Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Živijo! :D To bi pa tudi mene ,zanimalo,boš pisal na forum. Pisal sem ,da sem odvil vijake in spodaj je bila zavarjena ploščica , katero bi moral po robu odrezat,da prideš v notranjost izouha. L.P. Drago Seveda bom pisal :D Kako se je pa kaj poznalo na rosfreju kajti tisti trije vijako so zavarjeni :? Ali je med tem pokrovom in izpuhom razmak :? Jaz bi najraje povečal izhodnjo luknjo iz avspuha bom videl kakšne predloge bo imel majstr varilec :D
porto Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 [attachmentid=79249][attachmentid=79250] Seveda bom pisal :D Kako se je pa kaj poznalo na rosfreju kajti tisti trije vijako so zavarjeni :? Ali je med tem pokrovom in izpuhom razmak :? Jaz bi najraje povečal izhodnjo luknjo iz avspuha bom videl kakšne predloge bo imel majstr varilec :D :D Žvijo! Ja na inoxu se pozna,kolikor si natančen,meni ni prav dobro uspelo,pa se še poliral , tako da je :OK: . Kar boš delal,boš verjetno moral tudi not kaj odstranit ali povečat :krneki: ,dobro je potem vijake namazat,zaradi rje. Tu prilagam:
Driverman Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Hvala za izvirne slike :D Ta teden enkrat bom peljal in bom videl kako se bo izšlo :) LP Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil Driverman
Fos Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Hello! A kdo uporablja mehke stranske torbe na Štromu 650? jest se mal zanimam za GIVI torbe! lp vsem
porto Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) :D :OK: :? :? :? KDO LAHKO ZRIHTA CENTRALNO STOJALO ZA V-STROM 650 :? :? :? Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil porto
janetka Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 ojla vprašej Fosa on ga ma ! lpj.
Fos Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 :D :OK: :? :? :? KDO LAHKO ZRIHTA CENTRALNO STOJALO ZA V-STROM 650 :? :? :? Zrihta je mal močna beseda. Nabavu sem ga v TC Motoshopu, kjer pa so ga naročili v Nemčijo v SW Motech! Sem se kar namuču dasem ga gor dal, je pa zelo uporabno!
glažar Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 :D :OK: :? :? :? KDO LAHKO ZRIHTA CENTRALNO STOJALO ZA V-STROM 650 :? :? :? Jest sem ga kupil v Haingerike v Avstriji, imajo ga tudi v Luisu stane približno 100eur :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se