bremsenlos Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ib u naše krajeve dolazi u augustu,a do tada uživajte u avanturi naših Istočnih prijatelja: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=23911 dr. Chala, Ako je moguče tad uraditi štelovanje kod ib-ja molim te dogovori nam sastanak. Gajba pive odmah. pozdrav
dr.chala Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 dr. Chala, Ako je moguče tad uraditi štelovanje kod ib-ja molim te dogovori nam sastanak. Gajba pive odmah. pozdrav Provjeriti ću točan datum kad je ovdje!prolaziti će i Slovenijom u dolasku iz Frankfurta!Ovo za pivicu ne zaboravljam!
bremsenlos Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Provjeriti ću točan datum kad je ovdje!prolaziti će i Slovenijom u dolasku iz Frankfurta!Ovo za pivicu ne zaboravljam! Nema problema. Možemo navratit i kod mene u zidanico (vinograd) na jednu probu. LP
renegade Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Pozdravljeni V-Stromovci! Že nekaj mesecev sem ponosni lastnik V-Stroma. V višino merim 180 cm. Kot vsi ostali, ki merijo toliko ali več, imam tudi jaz težave z vetrobranskim steklom. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z šipco na sliki? Evo mene - probavam šipco - za enkrat sem zelo presenečen , ker je na enkrat dosti zraka okoli čeleda .... Podrobnosti bom napisal , po malo daljši furi , da lahko zberem vtise ...
igor br Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Evo mene - probavam šipco - za enkrat sem zelo presenečen , ker je na enkrat dosti zraka okoli čeleda .... Podrobnosti bom napisal , po malo daljši furi , da lahko zberem vtise ... Evo mene - probavam nožne opore. Zaenkrat odlično. lp Igor
belli Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Evo mene - probavam nožne opore. Zaenkrat odlično. lp Igor ma......da ne bom kozlal no,.....pa chhoperja si kupte no,......
renegade Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) Pozdravljeni ! Izprobal šipco - krajša fura , do Pule in nazaj ! Kar se avtobana tiče , je okoli čelade preveč hrupa - še več vetra ..... kar pa se tiče navadnih cest pa je zadeva kar super Hrup okoli čelade pa njbolj povzročajo retrovizorji - torej če bi zamenjal še te ....???? :? morda dvignil za par cmm ??? Bomo videli ! LP :yea1: Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil renegade
janetka Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Spoštovani moderator Ice vem da je tole :topic:, ampak večina, ki obišče temo o motorju Suzuki V-Strom ne ve, da lastniki teh motorjev čebljamo v Temi V-Strom day in bomo imeli v sredo 15.8.07 skupno celodnevno vožnjo, zato lepo prosim da izjemoma dovoliš to objavo prek katere ste Štrom-ovci in KLV-jevci vabljeni da se nam pridružite. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...5&start=705 lp .Janetka
Buzdovan Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Evo mene - probavam nožne opore. Zaenkrat odlično. lp Igor Naredi na pante, da kje ne zataknes. Tudi jaz sem naredil podobno (malo manjse) na Fazerci in se na daljsih voznjah odlicno obnese.
snifi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 pozdravljena stara garda se opravičujem da kar vpadam v debato, a ko sem opazil vašo stran sem se kar na hitro odločil da se tudi sam prijavim in sem na hitro preletel strani v katerih je predvsem veliko pohvalnih besed o stromih (načeloma se strinjam), pa me vseeno zanima ali tudi ima kdo od vas težave s prednjimi vilicami. so bile že razstavljene, menjani so bili drsniki,cevi so ravne, a mi še vedno ko prevozim kakšno grbinco ali luknjo v vilicah "KLONKA" kot bi se kaj lomilo. tudi ko stojim na mestu in "potlačim " vilce (držim za bremzo) se pojavi ta zoprni zvok. ali ima mogoče gdo tudi kakšno rešitev oz. na kaj je potrebno biti pozoren.hvala :headbang:
ktm-kozina Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 pozdravljena stara garda se opravičujem da kar vpadam v debato, a ko sem opazil vašo stran sem se kar na hitro odločil da se tudi sam prijavim in sem na hitro preletel strani v katerih je predvsem veliko pohvalnih besed o stromih (načeloma se strinjam), pa me vseeno zanima ali tudi ima kdo od vas težave s prednjimi vilicami. so bile že razstavljene, menjani so bili drsniki,cevi so ravne, a mi še vedno ko prevozim kakšno grbinco ali luknjo v vilicah "KLONKA" kot bi se kaj lomilo. tudi ko stojim na mestu in "potlačim " vilce (držim za bremzo) se pojavi ta zoprni zvok. ali ima mogoče gdo tudi kakšno rešitev oz. na kaj je potrebno biti pozoren.hvala :headbang: Poglej če je križ zategnjen in če ležaji držijo, tako v križu kot v kolesih. mogoče pa so kaki vijaki od balance za zatisnit
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ali pa se vzmet v vilicah nekam zatika.
Guest Brumer Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Ali pa se vzmet v vilicah nekam zatika. Simosi pa tud lupiš brezveze,pa nezameri,namreč v kaj naj bi feder zataknil saj je v popolnoma gladki cevi.Če v amortizerju tolče in ni lufta v kolesu in križih je potrebno ponovno razstaviti amortizerje vsa vodila pregledat na zračnost,pravilno sestavit in nalit novo olje in bo OK. :worship:
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Pojma nimam kam bi se zatikal, ampak sem imel podoben problem ko je pokalo, sicer manj kot pri losanem ležaju krmila. Ko sem pa še enkrat podrl in pogledal je pa nehalo. :hmm:
snifi Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 hvala za odgovore. so pa skorej zagvišno vilce. sem malo še pobrskal po tujih forumih in se kar nekaj stromašev pritožuje nad tem klonkom. rešitve pa zaenkrat še nisem dobil. bo kar prava ta da bo treba vse še enkrat razstavit.
Lego Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 pozdravljena stara garda. se opravičujem da kar vpadam v debato, a ko sem opazil vašo stran sem se kar na hitro odločil da se tudi sam prijavim in sem na hitro preletel strani v katerih je predvsem veliko pohvalnih besed o stromih (načeloma se strinjam), pa me vseeno zanima ali tudi ima kdo od vas težave s prednjimi vilicami. so bile že razstavljene, menjani so bili drsniki,cevi so ravne, a mi še vedno ko prevozim kakšno grbinco ali luknjo v vilicah "KLONKA" kot bi se kaj lomilo. tudi ko stojim na mestu in "potlačim " vilce (držim za bremzo) se pojavi ta zoprni zvok. ali ima mogoče gdo tudi kakšno rešitev oz. na kaj je potrebno biti pozoren.hvala Še moje pametovanje: Ko stisneš vzmet, se le ta hoče zavrteti okoli svoje osi. V tvojem primeru je možno, da se ta premik zgodi sunkovito (klonk) - ker se zatika se zavrti šele ko je močno stisnjena...
snifi Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ali je možno da se zatika pri glavi amortizerja ali pa na dnu šalice(zunaja cev)? ali imaš kakšno idejo kako bi ločil vzmet od glave- npr kakšen distančnik? podložka iz nekovinskega materiala?
Fos Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Pozdravljeni štromarji! Tamle v eni drugi zgodbici je en omenjal da naj bi septembra prišel nov 1000. Ker jest nič ne najdem razen tele govorice, me zanima če je kdo od vas kaj slišal na to temo. lp FOs
royal Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Tudi jaz sem z zanimanjem preletel celotna temo z določenim razlogom :naughty: Večina iskušenj je +pozitivnih :worship: v presežnikih. Nekaj problemov okrog trokiranja-kot rečeno rešeno, servisi znosni v mejah, ampak mene zanima kako je z vzdržljivostjo teh agregatov po +50-60 tkm(tam do 30tkm zdrži vsak kitajec :naughty: ) in več ker še nisem zasledil da bi imel kdo toliko prevoženih. Mogoče za koga brezpredmetna debata, ampak za koga ,ki prevozi malo več in ne menja motorja vsak "teden" :naughty: , kajti ravno tu se izkaže šele kvaliteta in sama zanesljivost. Pričakujem vaše odgovore, seveda od tistih, ki so oz. imajo to kilometražo, ti odgovori bodo dobrodošli tudi za potencialne kupce nekoč vaših rabljenih V-Stromov :yea1: hvala lp vsem štromarjem mogoče se vam pridružim :naughty:
renegade Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 :worship: Štromarji :worship: No , nisem še prevozil več kot 50000 km , (sem zelo blizu) ampak , ti lahko iz prve roke povem , da dosedaj še nisem imel nikakršnih problemov z mojim KLVjem ali Vstromom . Tiste "porodne težave" kar se nastavitev vbrizga tiče so res bile samo zanemarljive (popravilo je trajalo samo par minut) ostale zadeve , ki sem jih moral manjati pa so bili ležaji na nazdnjem kolesu in lažaj na zadnjem pogonskem zobniku - pogonska veriga pa je tako ali tako potrošni materijal. Stroški servisa pa so od 100€ pa do 200€ na vsakih 6000 km ( mali in veliki servis) Marskikdo se bi sigurno strinjal z menoj , da je motor " vreden nakupa " LP :yea1:
Tomica Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Pozdravljeni štromarji! Tamle v eni drugi zgodbici je en omenjal da naj bi septembra prišel nov 1000. Ker jest nič ne najdem razen tele govorice, me zanima če je kdo od vas kaj slišal na to temo. lp FOs Tudi jaz sem slišal, da bo v septembru zunaj nov dl1000. Potem sem vprašal tudi za transalpko in tudi ta pride ven septembra. Ne vem, kaj je to praksa, da v septembru hodijo ven novi motorji? Eden mi je razložil, da transalpka prihaja ven že 4 leta. Sicer bi tudi mene zanimalo malo več informacij o morebitnem porodu novega Štroma. LP Tom
glažar Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Naj najprej odgovorim Bremsenlosu kar se tiče Igorja ali kakor reče Dr chala , IB z svojo napravo, da bil je v Sloveniji vendar brez aparatutre ker je bil na potovanju in ni bilo placa še za to .Kakor sva se dogovorila mi bo povedal kdaj se bo nahajal v Zagrebu in vas bom obvestil. Drugo kakor pravi Renegade za sipco je zelo dobra za magistralke nikakor pa za avtoceste. Tretje Royal moj v-strom ima prevoženih v 3 sezonah 59.000 pa mi še nikoli ni pustil nikjer servisi kakor pravi Renegade od 100-200 eur odvisno kaj delaš ,na mojem se prav sedaj montira že tretji verižni set . Kar se izdržljivosti tiče prijatel Robert iz Londona, srečala sve se 6,8 ,2007 v Grčiji ima na svojem V-stromu letnik 2002 - 87.000 MILJ - potem pa preračunaj . Četrtič kar se novega V-stroma tiče Mašina je že narejena in je po sestavi ista kot na v-stromih 650 letnikih 2007 imel naj bi ABS,edino se ne ve glede izgleda to je še skrivnost.
iced Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Najprej lep pozdrav vsem, sem nov na tem forumu. Zanima me, če kdo ve ali bo v-strom x dobavljiv v SLO? http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/vstrom650A/k7/gallery/ LP
renegade Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Lep pozdrav ! Lepo , da se zanimaš za V-stroma Kolikor je meni znano , ga verjetno lahko naročiš , saj ti ga recimo v Avstriji ponujajo z vso opremo ki je v prilogi - sicer pa lahko posamezne dele tudi naročiš - razlika med X650 in navadnim DL650 je pa itak samo v "dodatni" opremi Poglej si prilogo - pa ti bo bolj jasno ... LP zubehoer_vstrom_2007.pdf
glažar Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Najprej lep pozdrav vsem, sem nov na tem forumu.Zanima me, če kdo ve ali bo v-strom x dobavljiv v SLO? http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/vstrom650A/k7/gallery/ LP Suzuki v-strom 650 X je zelo pametna prodajna poteza pri Suzukiju.Namreč ta V-strom ima vso dodatno opremo nima pa poglavitneg NIMA ABS-a.Ko so dajali v prodajo oba v-stroma so vsi kupci planili po tistem z ABS-om in je ta brez ostajal v salonih ,prodajalci so potem dali nanj opremo in sedaj je spet postal zanimiv. Odloči se pa sam kaj bolj potrebuješ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se